Foto: AFP/Scanpix

Hernan Crespo har våknet til live igjen

Målmaskinen Hernan Crespo bøtter inn mål for Parma om dagen. Sjekk vårt oddstips.

Kommersielt

Dessverre så er søndagens store fotballbegivenhet Chelsea mot Manchester United blitt avlyst. Dermed er søndagens langoddsprogram en attraksjon fattigere, men fortsatt er det rikelig med objekter å boltre seg med. Vi minner om at også kampen mellom Blackpool og Tottenham er avlyst.

Sportspills meny søndag:
Oddstips: Hjemmeseier i Pamplona

Tippetips: Store premier på gang

Trav Jarlsberg: Torpa Glad gjør mange glad

Lesertips: Lesernes oddstips søndag

Vi beveger oss til italiensk serie A for dagens første spill. Vi hadde jo litt feeling for at Cesena kunne vinne hjemme mot Cagliari i går, og hadde også fint treff med Bologna-seier hjemme mot Chievo for halvannen uke siden (seiersmål av Di Vaio fire minutter på overtid).

Bologna er involvert også søndag, men denne gang går vi imot Marco Di Vaio og hans lagkamerater. Borte mot Parma tror vi det blir for tøft for normalt svært bortesvake Bologna.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Parma ligger i øyeblikket tre poeng over nedrykkstreken og etter en svak start på sesongen har det vært noe bedring den siste tiden. Hjemme er statsen 3-4-1 og det er ikke blitt tap hjemme siden Milan ble for sterke 2. oktober. De fem siste hjemme har gitt 2-3-0 og to av de tre siste hjemmekampene er vunnet (Sampdoria 1-0 og Udinese 2-1). Tirsdag ble Fiorentina slått 2-1 i cupen etter ekstraomganger.

Evigunge Hernan Crespo har virkelig kviknet til den siste tiden og har fem mål på de fire siste seriekampene. I tillegg scoret han begge målene for Parma i ekstraomgangene i cupen mot Fiorentina tirsdag og sammen med gode Giovinco danner han et sterkt spisspar for Parma.

Det å ha spisser som leverer betyr svært mye for disse middelmådige lagene (både Hannover og Cagliari tapte sine kamper i går uten sine toppscorere).

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Bologna er som vanlig tannløse på bortebane og svake 1-2-5 etter åtte spilte bortekamper. Kun svake Cesena er slått og sist helg var laget sjanseløse hjemme mot Milan. Gode Mudingayi soner karantene for gjestene.

Oddsen for Parma-seier er 1,65, dessverre litt lavere enn vi hadde ønsket, men det er få gode spilleobjekter søndag og vi tror uansett sterkt på Parma. Kampen kan ikke spilles som singel og vi må kombinere.

Juventus har virkelig fått opp farten etter de mange nye kjøpene foran denne sesongen og har nå tolv strake ligakamper uten tap (tapte jo heller ikke noen av sine seks kamper i gruppespillet i Europa League, men røk likevel ut). Borte har Juventus vunnet tre av sine fire siste (2-1 over Milan, 2-0 over Genoa og 3-1 over Catania). Sist helg ble årets store overraskelse Lazio slått 2-1 etter seiersmål av Krasic fire minutter på overtid.

Nå kan du tippe på iPhone

Felipe Melo soner karantene for bortelaget i ettermiddag, og erstattes av Sissoko. Langtidsskadde Buffon er på vei tilbake. Sannsynlig lagoppstilling: Storari, Sorensen, Bonucci, Chiellini, Grosso, Krasic, Sissoko, Aquilani, Pepe, Iaquinta, Quagliarella

Hjemmelaget Chievo slo Inter hjemme i sin nest siste hjemmekamp og klarte 2-2 hjemme mot Roma i sin siste hjemmekamp (De Rossi ble utvist for Roma der, men vi tror Juventus er bedre enn disse lagene i øyeblikket. Gode Sergio Pellissier er som alltid en trussel. 1,85 er oddsen for borteseier.

Vi får da en dobbel med totalodds 3,05 og vår innsats er kr 100.

Spilleforslag 1 søndag:
Kamp 38 Chievo - Juventus 3,50 2,85 1,85
Kamp 42 Parma - Bologna 1,65 2,95 4,35
Her kan du levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus