*Nettavisen* Sportspill.

Historien gjentar på St. Mary's

 

Callum Wilson scoret to av målene for Bournemouth i 3-3 kampen mellom Southampton og Bournemouth forrige sesong på St. Mary's. Foto: Adam Davy (Pa Photos)

Southampton og Bournemouth delte poengene i en ellevill 3-3 kamp på St. Mary's forrige sesong. I kveld tror vi på dacapo.

20.09.19 13:24

Sportspills øvrige fredagsmeny:
Spillsenter fredag:
Vi har vurdert fredagens viktigste kamper
Oddssingel Premier League:
Historien gjentar seg på St. Mary's
Oddssingel dansk superliga:
David Nielsen har fått skikk på AGF Aarhus
V5/V5 Bro Park:
Galoppfest på Bro Park
V64 Kalmar:
Superhoppa innfrir som jackpotbanker
V65 Jarlsberg:
Feilfritt er det en vinner

Det er et fyldig langoddsprogram denne fredagen. Det spilles kamper i tysk 1. Bundesliga, i italiensk Serie A og i spansk La Liga. Godbiten er sørkystderbyet i Premier League mellom Southampton og Bournemouth. Ellers er Emil Hanssons Hannover i aksjon i 2. Bundesliga, og det er også interessante oppgjør både i Allsvenskan og i dansk Superliga. På ishockeyfronten er det drøssevis med kamper fra blant annet Finland, Tsjekkia, Sverige, Tyskland og Sveits.

Fredag er det ca 436 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1800. Lever kupongen her!

Southampton - Bournemouth U 3,45 (spillestopp kl 20.55)

Brukbar start for begge disse lagene som har identiske 2-1-2 på de fem første seriekampene. Sterk borteseier for Southampton mot Sheffield United sist lørdag, men matchvinneren i den kampen Moussa Djenepo er ute med skade til kveldens kamp. Southampton har vært involvert i nedrykkstriden de siste sesongene, men har etter å tapt de to første seriekampene denne sesongen, nå tatt sju poeng på de tre siste seriekampene. Moderate 5-8-6 hjemme på St. Marys forrige sesong.

Bournemouth var et soleklart objekt for oss hjemme mot Everton søndag og Joshua King og hans lagkamerater innfridde til fulle og vant 3-1. Det var sesongens andre seier for Bournemouth som har ett tap og en seier på sine to spilte bortekamper denne sesongen. Bortelaget har vært plaget av en del skader i innledningen, men Simon Francis og Lloyd Kelly var begge involvert i U21-laget tirsdag. Sommersigneringen Arnaut Danjuma er fortsatt ikke friskmeldt, ei heller David Brooks og Dan Gosling.

Det endte 3-3 i tilsvarende kamp på St. Marys forrige sesong og 2,00 på hjemmeseier i kveld frister ikke veldig. Poengdeling synes mest nærliggende og 3,45 på uavgjort blir vårt utvalgte spill i fredagens eneste Premier League-kamp.

Annonsebilag