*Nettavisen* Sportspill.

Historien gjentar seg på Old Trafford

Manchester United's Marcus Rashford lies in pain after picking up a back injury during the FA Cup third round replay match at Old Trafford, Manchester.

Manchester United har vært tamme uten Marcus Rashford, som er ute i to måneder på grunn av et tretthetsbrudd i ryggen.  Foto: Martin Rickett (Pa Photos)

De tre siste kampene mellom Manchester United og Burnley på Old Trafford har endt uavgjort. Vi tror på en ny jevnspilt kamp onsdag.

22.01.20 10:15

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Oddsdobbel:
Norge er uslåelige
Oddstips:
Håndball-EM, fotball og ishockey. Sjekk våre analyser
Oddssingel PL:
Historien gjentar seg på Old Trafford
V75 Bjerke:
Millionjackpot i kveldens V75
V4 Skellefteå:
Herlig V4-lunsj fra Sverige
Håndball-EM herrer: Her er kampoversikten og sendetidspunkter

Det er et stort oddsprogram vi har foran oss denne onsdagen. I Premier League spilles det tre kamper, og det er to kamper fra Championship. Ellers spilles det åtte kamper fra Copa del Rey i Spania, hvor blant andre Barcelona og Real Madrid er i aksjon. Det er også en spennende kvartfinale i den italienske cupen mellom storklubbene Juventus og AS Roma. I tilegg ruller hovedrunden i håndball-EM videre derNorge blant annet møter Slovenia.

NB! Onsdag er det ca 300 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Manchester United - Burnley U 4,60 (spillestopp kl 21.10)

Manchester United tapte 0-2 mot Liverpool søndag, men verre enn tapet var det at toppscorer Marcus Rashford pådro seg et tretthetsbrudd da han kom inn mot Wolves forrige uke, og er ute i to til tre måneder. Et tretthetsbrudd er et brudd som ikke oppstår som følge av akutt skade, men som følge av en overbelastning. Ole Gunnar Solskjær får nå hard kritikk for å ha brukt Rashford for mye, og det var på forhånd sagt at spissen skulle hvile cupkampen mot Ulvene.

Rashford har scoret 19 mål denne sesongen, og har vært involvert i halvparten av Premier League-målene til Manchester United denne sesongen. At den engelske landslagsspissen er ute vil svekke Solskjærs mannskap.

Fra før mangler United to nøkkelspillere på midtbanen i Scott McTominay og Paul Pogba.

Manchester United har ikke imponert på bortebane denne sesongen, men hjemme har de vært vanskelige å slå. Kun Crystal Palace har vunnet på Old Trafford denne sesongen, men at for mange av kampene har endt uavgjort på hjemmebane har skapt frustrasjon. For å henge med i kampen om den viktige fjerdedeplassen er kampen mot Burnley en match Manchester United må vinne.

Men det er enklere sagt enn gjort.

Burnley har spilt uavgjort mot Manchester United på Old Trafford de tre siste sesongene, og begge gangene har de rotet vekk en 2-0-ledelse på tampen av kampen. Sist sesong scoret Victor Lindelöf 2-2-målet to minutter på overtid, og året før ordnet Jesse Lingard 2-2 i det 91. minutt.

Victor Lindelöf er syk og ble sendt hjem fra trening tirsdag. Det er usikkert om han blir frisk til kampen mot Burnley. Dersom han ikke rekker vil enten Eric Bailly eller Phil Jones vikariere for ham i midtforsvaret.

Burnley har ingen nye skader før kampen på Old Trafford. Johann Berg Gudmundsson er på vei tilbake, mens Ashley Barnes er ute i minst en måned etter en brokkoperasjon.

Burnley styrket selvtilliten etter at de snudde 0-1 til 2-1-seier mot Leicester i helgen, og jeg har en følelse av at de kan gjøre det vanskelig for Manchester United hjemme på Old Trafford. Statistikken viser at Ole Gunnar Solskjærs menn har spilt uavgjort i de tre siste hjemmekampene mot Burnley. Vi tror historien gjentar seg onsdag. Oddsen på poengdeling er 4,60.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag