Manchester City skal passe seg.

For hvis det er noe Real Madrid er kjent for, så er det deres legendariske comeback i Europa. Klubben gir aldri opp, og det har gitt noen historiske comeback på den europeiske fotballscenen.

Her kan du spille på Real Madrid-seier til 3.10 i odds

Det spiller ingen rolle hva resultatet har vært i den første kampen. Hjemme på Bernabéu kan de slå hvem som helst.

Ikke mange klubber har klart å snu kampene når de har ligget under etter første etappen, men Real Madrid har gjort det flere ganger - og på episk vis.

Klikk her for å se Real Madrid - Manchester City gratis med Strim her

Her er de fem største europeiske comebackene i Real Madrids historie.

  • Real tapte 0-2 borte mot Champions League-debutantene Wolfsburg i den første kvartfinalen i 2015-2016-sesongen, men de slo tilbake i Madrid og vant 3-0.
  • I 2001-2002-sesongen lå Real under 1-2 mot Bayern etter den første kvartfinale-kampen i München. På Estadio Santiago Bernabéu vant de spanske gigantene 2-0, og de tok seg hele veien til finalen, hvor de slo Bayer Leverkusen. Det var deres 9. Champions League-tittel.
  • I 1984-1985-sesongen spilte Real Madrid i UEFA-cupen (den gamle versjonen av Europa League). I semifinalen tapte de 1-3 mot Inter på San Siro. Men etter 90 minutter på Bernabéu vant de 3-0. Dermed tok de seg til finalen og tok sin første seier i UEFA-cupen.
  • Det første episke comebacket til Real kom i 1975. Den gangen tapte de 1-4 mot de regjerende engelske mesterne Derby County på Baseball Ground. Det så ut som løpet var kjørt, men Los Blancos ville det annerledes. De ledet 4-1 etter ordinær spilletid i Madrid, og i ekstraomgangene gikk de opp til 5-1.
  • Det mest oppsiktsvekkende comebacket i klubbhistorien kom tilbake i 1985-1986-sesongen. Real var regjerende UEFA-cup-mestere, og de var store favoritter mot Borussia Mönchengladbach, men i den første kampen gikk det skeis for spanjolene. Real tapte 1-5 i Tyskland, og det virket som de hadde en umulig oppgave i returkampen, men ingenting er umulig for Real. De vant 4-0 på Bernabéu.

Real Madrid - Manchester City

Odds: Real Madrid vinner - 3,10 i odds

Kampstart onsdag 4. mai kl 21.00

Spillestopp kl 20.59 Live odds etter kampstart

Estadio Santiago Bernabéu

Kampen vises på TV 2 Sport 1 Det får du tilgang til her.

Du kan også se den på Strim - du får 7 dager gratis her

Vi tror at Real Madrid vinner. Det kan du spille på her til 3,10 i odds

Manchester City er bare én kamp unna en Champions League-finale. Selv om de leder 4-3 etter den første semifinalen hjemme på Etihad, er det mye som kan se i løpet av 90 minutter på Bernabéu.

Pep Guardiolas lag må være kyniske, og spille på sitt beste for å skaffe seg en plass i finalen på Stade de France i Paris.

Rundspilt i Manchester

City rundspilte Real Madrid i første omgang på Etihad. For første gang i sin stolte Champions League-historie hadde Real Madrid sluppet inn to mål i løpet av de første elleve minuttene av en kamp, og det kunne fort sett enda styggere ut.

Klikk her for å se Real Madrid - Manchester City gratis med Strim her

De lysblå fra Manchester burde ledet med større sifre enn 2-1, men de spanske gigantene viste stor moral og slo tilbake tre ganger.

Carlo Ancelottis lag har tidligere vist at de kan snu kamper i Europa hvor de har ligget under etter de første 90 minuttene.

Dersom City scorer først i Madrid, vet Guardiola at kampen ikke er over. Karim Benzema er i sitt livs form. Han har allerede scoret 14 mål på ti kamper i Champions League, inkludert hat-trick mot Paris St. Germain og Chelsea i de to siste rundene. Den franske spissen har vist at han er en av verdens beste angrepsspillere denne sesongen, og det er dem som mener han er en tidlig Ballon d’Or-favoritt. Men han er ikke den eneste Real-spilleren som kan skape problemer for City.

Vinicius Jr gjorde Citys forsvarsspillere helt svimmel med sine finter og fart. Han scoret Reals andre mål på Etihad. Det var en frekk scoring. Han løp fra høyreback Fernandinho og plasserte ballen fordi Ederson. City kunne trengt Kyle Walker i onsdagens kamp. Han har tempoet til å stoppe brasilianeren, men det er høyst tvilsomt om han blir spilleklar.

Carlo Ancelloti er en av tidenes største managere, og han har helt sikkert sett ting i de første kampen som han vil justere på før returkampen.

Foran et fullsatt Bernabeu, vil Real Madrid, som kunne feire sitt 35. seriemesterskap i helgen, gå ut i hundre. Vi tror de vil gå offensivt til verks. Los Blancos har kun gått av banen uten å score i én Champions League-kamp denne sesongen, og siden bortemål ikke lenger er en faktor, så vil hjemmelaget kjøre på fra start. De trenger minst to mål. Det ligger an til å bli en ny fartsfylt og underholdene match mellom Real og City onsdag kveld.

Carlo Ancelotti har hatt en bra helg. Han opplevde at Real ble ligamestere i Spania, men han er fullstendig klar over at laget hans må skjerpe seg defensivt om de skal klare å stoppe Pep Guardiolas City-maskineri.

Gareth Bale er ute hos Real med en ryggskade, mens David Alaba sliter med en muskelskade som gjør at han er usikker til onsdagens kamp. Uten ham vil Los Blancos være svekket defensivt.

Guardiola på sin side opplever en defensiv krise før returmatchen i Spania. John Stone og Kyle Walker ligger an til å gå glipp av kampen. Det er dårlige nyheter for Manchester-klubben.

Real Madrid feiret seriegullet i helgen, men det er plass til flere trofeer på Estadio Santiago Bernabéu. Vi tror spanjolene slår tilbake og lever et nytt supercomeback hjemme i Madrid.

Vi tror at Real Madrid vinner. Det kan du spille på her til 3,10 i odds