Foto: Manu Fernandez (AP/Scanpix)

Hjemmelaget vinner i Pamplona

Osasuna er knallsterke på hjemmebane og innfrir igjen søndag. Sjekk vårt oddstips.

Kommersielt

Dessverre så er søndagens store fotballbegivenhet Chelsea mot Manchester United blitt avlyst. Dermed er søndagens langoddsprogram en attraksjon fattigere, men fortsatt er det rikelig med objekter å boltre seg med. Vi minner om at også kampen mellom Blackpool og Tottenham er avlyst.

Sportspills meny søndag:
Oddstips: Hernan Crespo i storform

Tippetips: Store premier på gang

Trav Jarlsberg: Torpa Glad gjør mange glad

Lesertips: Lesernes oddstips søndag

Vi har meget god tro på at hjemmesterke Osasuna kommer tilbake på vinnersporet hjemme etter forrige hjemmekamp mot Barcelona (tap 0-3). Mandag gjorde Osasuna en strålende opphenting borte mot Valencia og etter å ha ligget under 1-3, ble det 3-3 tilslutt. Det var Osasunas andre bortepoeng på åtte bortekamper, og som alltid har Osasuna sin styrke på hjemmebane. Var riktignok helt sjanseløse mot Barcelona (og hvem er ikke det nå for tiden) i sin siste hjemmekamp og pådro seg der årets første hjemmetap. Hjemmestatsen viser ellers 4-2-1 og mannskapsmessig ser det bra ut, bortsett fra Camunas og Ruper som er skadet.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Zaragoza ligger helt sist med sine fattige ni poeng og var sjanseløse hjemme mot Real madrid sist. Har tatt poeng i fire av sju bortekamper, men kun vunnet en hjemmekamp. Må søndag unnvære Lanzaro og Gabi som begge er suspenderte, og det svekker naturligvis laget ytterligere.

Nå kan du tippe på iPhone

Spesielle 3-5-1 på ni siste tilsvarende, men Osasuna har vunnet de to siste. Hjemmesterke Osasuna mot et formløst, svakt og svekket Zaragoza ser ut som et bra spill og oddsen for hjemmeseier er 1,80. Kampen kan ikke spilles som singel og vi må kombinere.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Det gjør vi med et målspill i kampen mellom Real Madrid og Sevilla. Siste fem tilsvarende på Santiago Bernabeu:

3-2
3-4
3-1
3-2
4-2

Det har altså florert med mål mellom disse lagene de siste årene, og det er liten grunn til å tvile på at det blir målrikt også i kveld. 1,30 er oddsen på at det kommer over 2,5 mål i kveld og vi tar da denne med som kombinasjon med Osasuna. Vi får da en dobbel til 2,34 i odds og vår innsats er kr 100.

Spilleforslag 2 søndag:
Kamp 59 Osasuna - Zaragoza 1,80 3,05 3,40
Kamp 83 Real Madrid - Sevilla over/under 2,5 mål 1,30 2,45
Her kan du levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus