*Nettavisen* Sportspill.

Hjemmeseier på Starke Arvid Arena

Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX

Vi deler langoddstipsene i to denne lørdagen og konsentrerer oss først om kampene som har spillestopp før kl 16 lørdag

09.07.10 23:41

Tips til Tippeligakampene som starter kl 18 og til bronsefinalen i fotball-VM kommer lørdag formiddag

I den svenske Superettan tar et formsterkt og hjemmesterkt Ljungskile i mot bortesvake Øster i kamp 61. Hjemmelaget Ljungskile ligger i øyeblikket på en flott fjerdeplass i Superettan og leverte årsbeste sist søndag da de beseiret daværende serieleder Degerfors med 2-0 foran 1483 tilskuere (årsbeste) på Starke Arvid Arena. Seieren for hjemmelaget burde vært større og Ljungskile bekreftet enda en gang sin bunnsolide hjemmestyrke. 5-2-0 er fasiten er sju spilte hjemmekamper og nå er det kun tre poeng opp til lederplass i den rekordjevne Superettan. Ingen problemer med mannskapet. Motstander Øster kvittet seg med sin hovedtrener Andreas Ottoson etter det ydmykende 0-3 tapet hjemme for Trollhættan mandag kveld og hans assistent Ludwig Ernstsson har overtatt. Midtstopperne Fredrik Bild og Mario Vasilj fikk begge gult kort mot Trollhættan og må sone karantene i denne kampen. Noe som selvsagt svekker Øster ytterligere. Bortestatistikken viser labre 2-0-5 og siste ti innbyrdes viser 7-2-1. Det er vanskelig å finne argumenter for annet enn H i kamp 61 og Norsk Tippings hjemmeodds på 1,50 er faktisk på nivå med de fleste bookmakere. Med råsterke 12-2 i målforskjell er det fristende også å prøve Ljungskile med handicap 0-1 til 2,45 i odds, men grådighet er sjeldent lønnsomt i denne jevne divisjonen.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Vi kombinerer Ljungskile med hjemmesterke Ørn-Horten i kamp 51 og Aalesund i kamp 56. Ørn-Horten får tilbake sentrale Jørgen Jalland og Kjell Andre Thu til denne kampen, og etter at Ørn-Horten tok årets første borteseier forrige helg mot Kopervik bør det være gode muligheter lørdag ettermiddag for å følge opp den gode hjemmestatistikken 3-1-1. Motstander Ålgård har oppsiktsvekkende nok ikke vunnet på hjemmebane enda (0-4-2) og har en bra bortestatistikk (3-2-1), men vi tror et styrket Ørn-Horten blir for tøff i denne kampen og spiller H i kamp 51 til 2,15 i odds.

Kamp 51 Ørn-Horten - Ålgård 2,10 3,55 2,20
Kamp 61 Ljungskile - Øster 1,50 3,00 4,00
Totalodds 3,15 - vi setter 100 kroner
Klikk her for å spille denne kombinasjonen, innsatsen styrer du selv

Tippeligaoppgjøret mellom Aalesund og Molde har kampstart kl 16 og vi tror det er gode muligheter for hjemmeseier her. Molde sliter fortsatt med store skade- og suspensjonsproblemer. Til lørdagens kamp soner både Emil Johansson og toppscorer Baye Djibi Fall. Daniel Berg Hestad trente ikke fredag pga halsbetennelse og spiller trolig ikke, meget usikker er Pape Pate Diouf og på keeperplassen overtar Knut Dørum Lillebakk for en formløs Jan Kjell Larsen. Hjemmelaget Aalesund må fortsatt unnvære Jonathan Parr og Amund Skiri, i tillegg er Fredrik Carlsen blitt skadet, men Daniel Arnefjord er tilbake siden sist. Aalesund viste i bortetriumfen mot Tromsø at de behersker å vinne fotballkamper selv med viktige fravær og når moldenserne ser enda mer svekket ut lukter det hjemmeseier på Color Line lørdag ettermiddag. Hjemmeseieren betales med 1,90.

Kamp 56 Aalesund - Molde 1,90 3,10 3,35
Kamp 61 Ljungskile - Øster 1,50 3,00 4,00
Totalodds 2,85 - vi setter 100 kroner
Klikk her for å spille denne kombinasjonen, innsatsen styrer du selv

For øvrig bør det være bra sjanse for Kristiansund borte mot et formløst Byåsen, men 1,55 er ikke mye å rope hurra for. Det samme kan sies om formsterke Pors borte mot økonomisk skakkjørte Stavanger, men med 1,50 for B blir det for lavt til spill.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag