Foto: Trond Reidar Teigen/Scanpix

Hjemmeseire i Adeccoligaen

Ranheim og Sandefjord skal hjelpe oss med nær firedobling av innsatsen i dagens andre oddstips.

Kommersielt

Sportspils meny søndag
Oddstips 1:Glimt og Lyngby spilles
Oddstips 2:Dagens Adeccodobbel
Tippetips:Flere sikre hjemmeseire
Tippeligaen:Skader og karantener
Sjekk også:Lesernes oddstips søndag
Trav:Sjekk våre tips til V5 Biri

I dag er det Tippeligaen og Adeccoligaen som dominerer langoddsen. Vi finner også fotball fra Sverige og Danmark, Sveits og Brasil. Her er det nok å velge i.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
Etter å ha vurdert Kristiansund BK sine sjanser i hjemmekampen mot Jevnaker, som skal være gode, lot vi objektet ligge, da oddsen på KBK ikke var all verden. KBK vinner ofte knepent denne sesongen, så en klar H til 1,40 er ikke aktuelt, all den tid Jevnaker gjerne taper med kun det ene, avgjørende målet. Men en hjemmeseier med nøyaktig ett mål, trolig i form av 2-1, belønnes med fine 4,85 i odds. Det er ikke usannsynlig i våre øyne, og U i objekt 8 til 4,85 blir dagens langskudd.

Vi er i siget med langskuddene om dagen, med Leipzig til 5,50 i forgårs og Lillehammer til 4,55 i går.

Dagens avslag
Vi står over innsatser i Young Boys - Servette. 1,35 på hjemmefavoritten blir alt for lavt mot nykommeren som slår godt fra seg og tilsynelatende har stor kapasitet. Oddsen på U og B er heller ikke veldig god, og det blir for vanskelig å prøve og forutse når Servette overrasker, til at vi orker å bruke tid på dette objektet.

Dagens spill
I dag faller valget på to store favoritter i Adeccoligaen som begge møter formløs motstand og bør vinne med gode marginer. Vi skal også spille mot det danske bunnlaget Køge, i kombinasjon med hjemmesterke Bodø/Glimt. Det blir altså to spill i dag også, her er det andre.

Ranheim - Strømmen
Ranheim overbeviser, og der de før spilte 0-0 eller vant 1-0, vinner de nå med flere måls margin. Resultatlisten er fin lesing for trønderne, og de fire siste har gitt 4-0 over Asker, 2-1 over Sandefjord, 3-1 over Nybergsund og 4-1 over Randaberg. Ranheim leder Adeccoligaen og har 5-2-1 på hjemmebane.

Laget skal være skadefritt.

Strømmen vinner ikke fotballkamper lenger, og er nede under streken. De har gått syv kamper uten seier, men plukker ett poeng her og der. 0-3 hjemme for Sandefjord sist, før det spilte de 1-1 i Alta.

Strøm-Pedersen (f) og Sadeh (m) er ute med skader. Ibba (a) soner for gule kort.

Ingenting tyder på at Strømmen får med seg poeng fra dette oppgjøret. Vi tror Ranheim fortsetter å spille offensivt og tar nok en storseier her. Hjemmeseier med minst to mål spilles til odds 1,97.

Følg dagens sport LIVE her

Sandefjord - Mjøndalen
Det ser ut til at Sandefjord og trener Arne Sandstø har fått opp dampen et lite hakk. De har vunnet sine tre siste kamper. 2-1 hjemme over Løv-Ham, uten å overbevise, 3-0 borte mot Strømmen og 2-1 over Alta i Finnmarkshallen. Så da har de fine 4-2-2 på hjemmebane og er oppe på en 6. plass, ikke håpløst langt unna opprykk. En treningskamp mot Leeds endte 1-1.

Samir Saric (a) er fortsatt ute, ellers ser bra ut.

- Jeg forventer at vi kan gjenskape trøkket fra de siste ukers kamper og treninger, og også øke det ytterligere. Hvis vi klarer dette, og i tillegg kommer opp på et bra nivå i pasningsspillet og bevegelsene, kan dette bli en ordentlig morsom kamp, sier Sandstø på klubbens nettsider. - Det blir nok et annerledes kampbilde nå enn sist mot Alta. Da var strategien mer å ligge litt lavere og kontre, da spilte Ørjan spiss. Nå kan det bli en kamp der vi styrer mer av spillet og kommer til flere innlegg fra sidene. Da kan det være at vi vil ha andre typer helt på topp, smiler Sandstø lurt.

Mjøndalen startet sesongen friskt, men har nå bare 1-4-5 på sine ti siste. Da ser det ut til at det igjen blir bunnstrid for Bruntrøyene. Foreløpig er det ett poeng over streken, og de har 1-3-4 på bortebane totalt.

Langtidsskadde Rhett Bernstein (f) og Daniel Reinoso (f) er ute med skader, mens Aziz Idris (m) soner for tre gule kort.

Mjøndalen vant sesongens omvendte oppgjør 4-2, men da var de i form og Sandefjord ute av den. Nå er situasjonen omvendt, og dette mener vi er en klar hjemmeseier. Vi spiller derfor hjemmeseier med minst to mål også her, og oddsen er den samme for Ranheim, nemlig 1,97. Dette gir oss en dobbel til odds 3,88 og vi setter som vanlig 100 kroner som innsats. Spillefristen er klokken 17.55. Begge objektene kan spilles som singler for dem som vil minske risiko.

58. Ranheim - Strømmen (0-1) 1,97 3,70 2,50
61. Sandefjord - Mjøndalen (0-1) 1,97 3,70 2,50

Total odds 3,88

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus