Gå til sidens hovedinnhold

Hjemmeseire i Europa League

Wolfsburg, Atletico og Standard skal gi oss gevinst i kveld.

Dagens langoddsprogram byr på dansk cupfotball, norsk cupfotball, ishockey fra NHL og de fire returkampene i Europa League. Vi tilbys HUB-spil, pausespill, spill på antall mål, videre til semifinale-spill og en målscorerduell i hver av de fire Europa League-kampene.

Vi har allerede sett på disse kampene i forbindelse med midtuketippetipset, og når vi igjen ser skadesituasjonene for lagene opp mod oddsen på hjemmeseier, blir vi ikke mindre fristet til å sette pengene våre på H i flere av kampene.

Wolfsburg - Fulham
Fulham vant 2-1 i London. Det spørs om det er nok, for Fulham hjemme og borte er som dag og natt.

Fulham har prestert bedre på bortebane i Europasammenheng enn i hjemlig serie, og vi må ikke glemme at de klarte 1-1 i Donetsk og faktisk vant 3-2 i Basel. Borte mot Roma og Juventus har det blitt tap. Hjemme i England er formen nedadgående, de fire siste bortekampene er tapt.

Fulham stiller trolig med det nye radarparet Gera og Zamora på topp, men Zamora har vært plaget av skader og det er ikke helt sikkert han blir klar. Stort minus for Fulham hvis han ikke kan spille. Han skal testes før kampstart. Clint Dempsey er ute med skade, han er også en viktig offensiv brikke.

Wolfsburg regner med å få Dzeko kampklar etter en kneskade, men Grafite og Obafemi Martins er uansett klare for innhopp. De har også usikkerhet rundt Madlung og Josuè. I sin siste spilte overbeviste laget med 4-0 seier over Hoffenheim. Tidligere i Europa League er Rubin Kazan og Villareal slått på hjemmebane.

Vi tror det blir for vanskelig for Fulham i Tyskland, såpass vanskelig at vi setter 100 kroner på H til lave 1,55 i odds.

Få tipsene først: Følg Sportspill.no på Facebook.

Få scoringsvarsel for ditt favorittlag!

Atletico Madrid - Valencia
Det ble 2-2 sist. Valencia kunne trengt et bedre utgangspunkt, og saken blir ikke bedre av at de sliter med en del skader. I forsvaret har nå Angel Dealbert skrevet seg på listen over skadede og suspenderte spillere der Bruno Saltor, Jérémy Mathieu, Carlos Marchena og Miguel allerede står. Banega er også suspendert.

Diego Forlán og Simão var gode for Atletico sist. Atletico virker å ha prikket inn formen akkurat i tide, og innbyrdes oppgjør viser at Atletico har vunnet de fire siste tilsvarende. De har også klart uavgjort borte mot Valencia i serien. På sine fem siste hjemmekamper i Spania har laget vunnet 3-0 over Deportivo, 2-0 over Bilbao, 1-0 over Osasuna, 4-1 over dagens motstander og 2-1 ov er Barcelona. Reyes er tilbake for Atletico, Valera er skadet.

Valencias David Silva og David Villa snakker om at laget kom hit "the hard way" mot Werder Bremen, da spanjolene gikk videre på bortemålsregelen etter 4-4 i Tyskland, og nå skal de gå videre på samme spektakulære måte mot Atletico Madrid.

Hjemmeseier i denne belønnes med 2,10 i odds, og det er helt klart verdt risken i våre øyne. Og med risken mener vi at Atletico også er videre med 0-0 og 1-1, gitt resultatet i forrige kamp. Vi regner imidlertid med at Atletico går for seier og 100 kroner på H må prøves.

Standard Liege - Hamburger SV
HSV vant 2-1 i sin hjemmekamp. HSV har ikke vist seg som det helt store bortelaget i denne turneringen, med tap for Anderlecht, PSV og Tel-Aviv som de tre siste resultatene på reise. I Bundesliga er også de tre siste bortekampene tapt.

Belgiske Standard har slått Salzburg og Panathinaikos hjemme så langt i Europa League. I hjemlig serie har det gått usedvanlig dårlig, og det kan virke som Standard fokuserer på Europa League nå, som den siste muligheten for heder og ære i år. Laget består av mange unge og uerfarne spillere, til forskjell fra HSV som stiller med blant andre Zé Roberto og Van Nistelrooy.

Standard mangler sin kaptein Defour og Felipe til dette oppgjøret. I forrige kamp hjemme i Belgia sparte laget en rekke av sine beste spillere til kampen i kveld, blant andre Jovanovic, Mbokani, Witsel og De Camargo er tilbake nå.

HSV har skader på Reinhardt, Castelen, Elia og Jansen.

HSV er et godt lag, og med 2-1 å gå på vil de sikkert prøve å kjempe seg til en uavgjort i kveld. Standard Liege satser alt på denne turneringen, og at de skal klare å vinne for eksempel 1-0 eller 2-1 i kveld må det være brukbare sjanser for. 2,65 på H er mer enn vi hadde regnet med å få, og selv om det ikke er høyest odds i verden, setter vi 100 kroner på H til 2,65 spillobjekt 96 også.

Liverpool
Hvorfor setter vi ikke likegodt en hundrelapp på Liverpool også? Fordi 1,50 er for lavt, selv på hjemmesterke Liverpool, når motstanderen er et Benfica-lag som ikke har tapt i år, som har tradisjoner for å vinne på Anfield og som vant borte mot Marseille sist.

Vi spiller tre singler i kveld, 100 kroner på hver, spillefrist klokken 21.00:

85. Wolfsburg - Fulham 1,55 3,25 4,50

Klikk her for å sette 100 kroner på Wolfsburg

91. Atletico Madrid - Valencia 2,10 2,90 2,80

Klikk her for å sette 100 kroner på Atletico

96. Standard Liege - Hamburger SV 2,65 2,80 2,25

Klikk her for å sette 100 kroner på Standard

En annen vinner vi har sett oss ut i dag er Sagene i spillobjekt 72, og vi hadde tatt med denne hvis vi hadde fått 1,60 på H.

Nyttige lenker:
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook

Kommentarer til denne saken