Mjøndalen har vist svakt form i hele høst og kommer til Oslo lørdag med flere sentrale fravær i troppen. Mot hjemmesterke verter tror vi lagets problemer forverres ytterligere.

Vålerenga - Mjøndalen. Hjemmelaget scorer i begge omganger 2,00 (spillestopp 20:25)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Tilsvarende møte på åpningsdagen forrige sesong endte 2-0, mens Vålerenga vant 1-0 da de gjestet Mjøndalen tidligere i sesongen. Vålerenga måtte reise poengløse hjem fra bortemøtet med serieleder Bodø/Glimt forrige helg (0-2), men hjemme på Intility har de vært sikkerheten selv i hele år med solide 6-3-0 så langt inneværende sesong. Ligger på 5. plass med 32 poeng før denne runden og har tre poeng opp til Rosenborg og Odd på medaljeplass. Aron Dønnum har fire gule kort og må sone, mens Oldrup Jensen sliter med skade.

Lørdag er det ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten. Spill før lørdag klokken 18.00.

Mjøndalen er i trøbbel

Mjøndalen sliter tungt i feil ende av tabellen med fem strake tap og har tapt åtte av sine siste ti kamper. Forrige helg ledet laget 1-0 hjemme mot Viking i en kamp de til slutt tapte 1-2. Ligger dermed nest sist med sine 14 poeng, men avstanden opp til Start på kvalik er bare ett poeng når elleve runder nå gjenstår. Det skiller åtte opp til naboen Strømsgodset på trygg grunn. 2-2-6 borte. Spissen Shuaibu måtte ut med skade mot Viking sist og er ute i rundt seks uker, mens Brochmann har stått over de siste kampene.

Nyervervelsen Twun fra Start var lagets bestemann i sin første kamp for klubben sist helg. Torsdag ble Ole Amund Sveen hentet fra Bodø/Glimt.

Det blir vanskelig å gå imot hjemmesterke Vålerenga mot et Mjøndalen-lag som sliter i motbakke. Vi tror på hjemmeseier i Oslo og prøver en variant der Vålerenga scorer i begge omgangene til to ganger pengene.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset