Foto: Scanpix

Hockey-Pelle tror på Modo-smell

Sjekk vår svenske hockeyeksperts omtale av onsdagens matcher i SHL.

Kommersielt

Leksand - HV 71 (9. plass – 12. plass)
Leksand er inne i en tung periode – med fire tap på de siste fem matchene. Spilte tidvis bra borte mot Växjö sist, men ser man kampen under ett, var innsatsen knapt godkjent. Jens Jakobs var tilbake da, og dermed ser troppen bra ut.

HV 71 har vært på shoppingtur for å prøve å redde seg ut av krisen. NHL-meritterte spillere som Chris Campoli og Eric Christensen er kommet inn. Kan mønstre et lag som ser sterkt ut på papiret, men det kreves litt mer tid før alle puslebrikkene er på plass.

2,15 på B er for dårlig betalt. 3,75 på U lokker mer.

Odds på matchen: 2,40 - 3,75 - 2,15

Frölunda - Modo (3. plass – 7. plass)
To formsterke lag møtes i Göteborg.

Modo har vært gjennom en rekke med tøffe og jevne matcher i det siste. Sitter med en følelse av at laget snart får marginene imot seg, og kveldens oppgave er ikke enkel. Mattias Ritola, Dave Spina och Simon Önerud ser ut til å måtte stå over med skader. Peter Öberg er i tillegg usikker.

Frölunda burde ha vunnet etter ordinær spilletid mot Färjestad sist, men la seg for dypt på stillingen 2-0. Formen er fortsatt god, og trener Roger Rönnberg kan plukke spillere fra en skadefri tropp.

1,85 på H er helt ok.

Odds på matchen: 1,85 - 3,80 - 2,90

Brynäs - Linköping (6. plass – 5. plass)
Jeg forventer en jevn og bra match. Hvis et av lagene skulle vinne med mer enn ett mål, vil trolig det siste målet scores i ”åpent bur”.

Brynäs har god kapasitet, men skadelisten blir stadig lengre. Følgende spillere er ute i kveld: Jonathan Granström, Alexander Lindgren, Petteri Nokelainen, Emil Molin, Dennis Persson og Alexander Larsson.

Linköping stoler litt for mye på førsterekken og powerplayet. Burde hatt et større register å spille på for å kunne klatre på tabellen. Magnus Johansson er ute også her, ellers ser det bra ut.

Ikke lett å finne en vinner, og man tjener mer i lengden på å spille U i denne typen matcher.

Odds på matchen: 2,15 - 3,75 - 2,40

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus