Gå til sidens hovedinnhold

«Hockey-Pelle» tror på Skrøder

Nordmannen står med null poeng på fire matcher. I dag kan det løsne for Modo-stjernen.

Sportspill har gleden av å introdusere «Hockey-Pelle» som fast tipsekspert for kampene i Svenska hockeyligaen (tidligere Elitserien).

- Norsk Tipping har et svært rikt utvalg av kamper fra denne serien og det er bare å erkjenne at Sportspills redaksjon ikke kan rekke over alt. Derfor er vi svært glade for å ha fått på plass «Hockey-Pelle», sier Sportspills leder Kurt Leirvåg, som håper at leserne setter pris på at vi styrker mannskapet på dette området. Med hele 55 serieomganger i Svenska hockeyligaen er det flust med matcher, og da mener vi at dette skal gjøre Sportspills oddssatsing enda bedre, avslutter en spent Leirvåg.

Vi kan dessverre ikke røpe det virkelige navnet til «Hockey-Pelle», men kan forsikre leserne om at han er en av Sveriges desidert beste eksperter på denne ligaen.

«Hockey-Pelle» ser seks-sju SHL-kamper hver eneste uke og kommer til å levere omtale og tips til samtlige SHL-kamper som går på hverdager denne sesongen.

Modo - Frölunda H 2,10
Jeg tror dette blir en målfattig match, der Modo er knappe favoritter.

Frölunda har hatt problemer med å tilpasse seg de nye, strenge dommerdirektivene. Har derfor tilbrakt altfor mye tid i fryseboksen, og det ble kostbart mot Linköping sist (3-6).

Sebastian Collberg er på vei tilbake etter eventyret i Nord-Amerika, men spiller trolig ikke i kveld. Det er forventet at trener Roger Rönnberg gjør et par endringer, men det er ikke snakk om drastiske justeringer.

Modo gjør det helt greit, men må skjerpe seg i powerplay. Har mye fart på forwardsiden, og har så langt ikke fått ut hele potensialet. En normalt sterk poengsanker som Per-Åge Skröder står for eksempel poengløs etter fire runder, men det løsner nok snart.

Kapasiteten til disse lagene er omtrent lik, og begge skal være bedre enn tabellplasseringen (Modo 7. plass og Frölunda 10. plass).

Dette blir jevnt, men hvis du skal spille på matchen, må det bli H til 2,10.

Dagens tips fra «Hockey-Pelle»:
Modo - Frölunda 2,10 - 3,65 - 3,05
Klikk her for å levere dette spillet.

Kommentarer til denne saken