Gå til sidens hovedinnhold

Hockeydobbel til femten i odds

Vi går for storgevinst i ishockeysluttspillet. Her er dagens oddstips.

Langoddsen byr på vintersport, sluttspillet i norsk ishockey og mye fin fotball denne fredagen. Den mest fristende oddsen finner vi på ishockeyobjektene og vi ender opp med en dobbel til hele 15 i odds.

Frisk Asker - Stavanger
Kvartfinale nummer to av inntil syv kamper. Første lag med fire seire går videre til semifinale, og Stavanger Oilers leder 1-0 sammenlagt etter 2-1 seier i Siddishallen på onsdag.

Frisk slet med å få spillet til å sitte i starten av sesongen, og har vært et bunnlag mer eller mindre hele tiden. De hevet seg mot slutten og sikret sluttspillplass med 4-0-1 på de fem siste. Det ble 6-3 over Stjernen, 6-1 over Lillehammer, 5-1 over Rosenborg og 6-3 over Lørenskog i innspurten. Da var man klare for sluttspill og siste seriekamp røk man 0-4 hjemme for dagens motstander. Dermed har Frisk tapt alle seriekampene mot Oilers denne sesongen.

I den første kvartfinalen var Frisk best i de to første periodene. Etter et tidlig Oilers-mål ga siddisene fra seg initiativet og lot Frisk styre. Frisk kjempet godt og kunne med litt hell ledet før 3. perioden. I stedet satte Oilers' Martin Strandfeldt inn 2-1 i overtallspill fem minutter før slutt. Men det er nok riktig å si at storfavoritten Oilers vant denne kampen med nød og neppe, og trolig lot seg skremme litt av godt målvaktspill fra Gusten Törnqvist og god kjemping fra Asker-gutta.

Stavanger Oilers rundet av seriespillet med stil og sikret 2. plass i GET-ligaen. De vant nest siste seriekamp, nøkkelkampen om 2. plassen, 4-3 over VIF. Siste seriekamp vant de 4-0 her i Askerhallen, mot et Frisk som da allerede var klare for sluttspillet, som sagt. Oilers valgte Frisk fremfor Lørenskog som motstander i denne kvartfinaleserien. Norgesmesterne i Oilers er selvsagt favoritter til å gå videre til semifinale, men spørsmålet blir om de vinner fire strake kamper eller om de går på ett tap, kanskje to, underveis. Oilers vant bare rundt halvparten av bortekampene sine i serien og slet tidvis med effektiviteten foran motstanders mål på borteis.

Vi har ikke hørt om nye skader i lagene siden onsdag, og forventer samme rekker nå. Frisk var ikke veldig langt unna spilleforlengelse og mulig seier sist, og nå har de også fordelen av hjemmeis, noe som veier ganske tungt når motstander heter Oilers. Skal de vinne én kamp i denne kvartfinaleserien, er kveldens en god kandidat, synes vi. Resultatene fra seriespillet taler for B, men nå er det sluttspill, der matchene får en litt annen karakter, når det ikke står poeng på spill og det er best av syv som gjelder. Oilers vil nok gjerne avgjøre dette raskt og spare krefter til semifinalene, men skulle det stå 1-1 sammenlagt etter to kamper er det ingen krise. Oilers er nok trygge på at de vinner alle matchene i Siddishallen uansett, og dem er det fire av. Vi savner HU-alternativet hos Norsk Tipping, men tar sjansen på en i våre øyne godt betalt H til 3,70. Dette objektet må kombineres.

OBS:Slik får du spilt på iPhone og Android

Lørenskog - Vålerenga
Det ble som ventet tett og jevnt mellom rivalene VIF og Lørenskog i den første kvartfinalekampen. VIF vant 4-3, men ikke før i forlengningen, etter en skikkelig spennende match som bølget frem og tilbake. I sluttspillet går spilleforlengelsen helt til et av lagene scorer, det blir ikke straffekonkurranse slik som i seriespillet.

Lørenskog har variert fra horribel til suveren i seriespillet, men sesongen ble aldri så god som man hadde håpet og trodd på forhånd. Det ble en litt kjedelig 6. plass til slutt, der det var langt både opp og ned til nærmeste lag. Men uansett er det artig at man fikk rivalen Vålerenga som motstander i denne kvartfinaleserien, det blir det opptil syv meget spennende og publikumsvennlige matcher av. Lørenskog har slitt litt med skader på sentrale spillere deler av sesongen, men nå ser det tålelig bra ut med laget. Jonas Olsson er usikker på grunn av hjernerystelse.

Vålerenga mistet flere sentrale spillere til nettopp Lørenskog før sesongen, men har til tross for sin noe tynne og delvis fornyede stall hevdet seg meget godt i seriespillet, og endte på 3. plass. Trener Espen Knutsen har gjort mye ut av mannskapet han har hatt til disposisjon, og VIF er på en god dag i stand til å slå hvem som helst - slik de alltid har vært. Morten Ask spiller hockey igjen etter et langt fravær. Reagan Kelly regner vi som usikker, og David Bräck er ute med skade i dag også.

Innbyrdes oppgjør i GET-ligaen denne sesongen, resultater etter tre perioder:

Vålerenga - Lørenskog 2-2
Lørenskog - Vålerenga 2-3
Vålerenga - Lørenskog 3-3
Lørenskog - Vålerenga 4-1
Vålerenga - Lørenskog 3-2

Lørenskog ledet 3-1 på et tidspunkt på onsdag og burde strengt tatt halt i land seieren. Revansjelysten bør være stor. Men VIF kjemper alltid hardt mot Lørenskog, og seriespillet viste tydelig at VIF stadig er det beste laget av disse. Vi kan ikke skjønne annet enn at det er duket for en ny, jevn batalje i Lørenskog ishall. Kanskje trekker Lørenskog det lengste strået denne gangen, men sjansen for at lagene står likt etter tre perioder regner vi som ganske stor, stor nok til at 4,10 på U spilles. Dette objektet kan spilles som single. Vi får en dobbel til 15,17 i odds og setter 100 kroner på denne. Spillefristen klokken 18.55.

13. Frisk Asker - Stavanger 3,70 4,65 1,45
14. Lørenskog - Vålerenga 2,10 4,10 2,20

Total odds 15,17

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED
HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook

Kommentarer til denne saken