Gå til sidens hovedinnhold

Hockeyfavorittene innfrir i kveld

Bunnlagene skal få slite på borteis mot VIF og Lørenskog. Her er dagens første oddstips!

Odds del 1: Roma skal slå Basel
Les også: Lesernes oddstips tirsdag
Trav: Passerer 200 000 innkjørt i 2010
Trav: Følger opp suksessen?

Dagens langoddsprogram kan deles i fire: Ishockey, fransk Ligue 2, Champions League og The Championship. Veldig mye spennende fotball og hockey med andre ord.

Det er også laget et eget program for tirsdagen, med muligheter for å kombinere dagens objekter med objekter fra morgendagens Champions League og Europa League. Vi starter med ishockey i dag.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Vålerenga - Frisk Asker
VIF Hockey kjemper helt i toppen etter 10 runder. De har nå møtt alle lagene én gang, og kun avgitt 5 poeng. Det såkalte oppkjøps-raidet der Lørenskog hentet en rekke VIF-spillere før sesongen, har foreløpig ikke slått negativt ut. Erstatterne er gode nok, og målvakt DesRochers har sluppet inn færrest i ligaen. På 10 matcher har VIF seks ordinære seire, tre seire i overtid eller på straffer, og bare ett tap. Hjemme på Jordal har de slått serieleder Sparta og Storhamar med ett mål, Rosenborg og Stjernen med tre mål, og en seier på straffer over rivalen Lørenskog. Utfra hva vi har sett så langt denne sesongen, holder alle disse fem høyere nivå enn dagens motstander Frisk Asker.

Frisk sliter med å få til eget spill og selv om de har hatt gode perioder og scoret en del mål, har de ofte en dårlig periode eller to i samme match, og da blir det tap. De har en 4-1 hjemmeseier over Manglerud Star å vise til så langt og ellers 9 tap. Bortematchene er tapt 1-4, 2-3 (mot Rosenborg), 0-2, 4-9 og 3-5. Sist sov man på jobb i hjemmekampen mot Sparta og fikk tre raske baklengs, og kampen ble aldri noen thriller selv om Frisk hang bedre med etter hvert.

Vålerenga vant sesongens første møte 7-0 i Askerhallen. Vi har ikke hørt om alvorlige skader hos noen av lagene. Det er vanskelig å si hva Frisk skal foreta seg for å vinne bortekamper i årets GET-liga. Før eller siden kommer de til å gjøre tre gode perioder på rad, og da kan det bli spennende, men mot en annen motstander enn VIF, som trolig blir for sterke uansett. I dag skal VIF vinne et sted mellom 3-0 og 8-1 slik vi vurderer det, og hjemmeseier med minst to mål til 1,42 i blir et klart valg fra dagens program.

OBS! Nå kan du tippe på Android-telefoner

Lørenskog - Stjernen
Lørenskog fikk et lite tilbakeslag da de nylig ble trukket 6 poeng av Ishockeyforbundet for å ha benyttet ikke spilleberettigede spillere. Det er lite annet man kan gjøre enn å se fremover og fortsette å vinne matcher. Lørenskog ble hauset litt opp etter å ha hentet mange gode spillere, da spesielt fra VIF som tidligere nevnt, før sesongen. I så måte har de vel ikke helt innfridd, men det tar jo noe tid å få samspillet til å sitte skikkelig, også mellom ligaens beste spillere. Man lå på en fjerdeplass før poengtrekket. Dette er Lørenskog hjemmematcher hittil:

Lørenskog - Manglerud Star 3-1
Lørenskog - Lillehammer IK 3-5
Lørenskog - Rosenborg Elite 5-1
Lørenskog - Sparta Sarpsborg 3-2 OT
Lørenskog - Frisk Asker 5-3

Man har, som alle med lesebrillene på kan se, ikke holdt buret rent ennå, men man har vunnet fire av fem på hjemmeis, dog trengtes overtid mot gode Sparta.

Stjernen har sett svake ut så langt denne sesongen, men har vist enkelte tegn til bedring den siste tiden. Man ligger nest sist etter 2 seier og 8 tap. Sist tapte man hjemmematchen mot Lillehammer hele 0-6, men før det klarte man en 3-2 seier over Rosenborg i Leangen, det er ikke verst. Man har også en fin 9-4 triumf over uheldige Frisk, der man traff på nesten alle skuddene i 1. periode og ledet 7-0 etter 20 minutter, men ellers er det lite å juble for. Bortematchene hittil er tapt 2-5, 2-6, 0-3 og 1-4, samt seier i Trondheim. Hovedtrener Morgan Andersen har stilt samme lag i de to siste matchene, og vi regner med at han gjør det i dag også.

Den komfortable hjemmeseieren er kanskje ikke like klar i i Lørenskog Ishall som på Jordal Amfi, men den er sannsynlig slik vi vurderer det, dog er det ikke umulig Stjernen scorer et par mål her. Likevel har Stjernen tapt klart mot lagene av Lørenskogs kaliber, og vi tror de taper igjen. Vi gjetter på 5-2. Vi spiller hjemmeseier med minst to mål til 1,42 i odds her også, det er høyt nok. Dagens hockeydobbel får en odds på 2,02 og vi setter 100 kroner på denne. Spillefristen er klokken 18.25.

17. Vålerenga - Frisk Asker (0-1) 1,42 6,00 3,25
20. Lørenskog - Stjernen (0-1) 1,42 6,00 3,25

Total odds 2,02

Klikk her for å levere dette spillet.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED
HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook

Kommentarer til denne saken