*Nettavisen* Sportspill.

Hødd bør vinne toppkampen

Foto: Stian Lysberg Solum/SCANPIX

Dagens spill er Hødd og Nest-Sotra. Begge skal vinne hjemme i dag.

05.06.10 10:01

Ikke gå glipp av Andreas' eksperttips! Send ODDSTIPS til 2242 og få tipsene på sms hver dag. (5 kr pr melding. Avmelding: ODDSTIPS STOPP til 2242).

Det er lørdag og mye å velge i på langoddsen. Det er stadig mange privatlandskamper som skal spilles før VM starter, Tippeligaen innledes med Strømsgodset - Tromsø og ellers spilles det fotball nedover i divisjonene både i Norge og Sverige. Vi velger to objekter fra 2. divisjon.

Sjekk allerede nå Sportspills skaderapport for Tippeligaens runde 14.
Tippetips lørdag: Vi går for Tromsø og 12 rette
V75-tips: Kjempeutbetaling med tre bankere
Vinn i Lotto: Her kan du levere kupongen!

Hødd - Nardo
Hødd var tippet helt i toppen sammen med Skeid, og de er ikke langt unna, men det er faktisk Nardo som topper avdeling 2 i øyeblikket. Hødd ligger på fjerdeplass med 4-1-2 totalt. På bortebane har det skurret litt, mens man er suverene hjemme. 3-0-0 og 9-2 i mplforskjell er fasit her, og Hødd er avdelingens beste hjemmelag.

Ingen kimset av Nardo før sesongstart, men at de skulle toppe etter 7 runder kunne man nok fått fin odds på. 5-0-2 er fasit hittil. Tapene har kommer på hjemmebane for Byåsen og Strindheim, rimelig lokale rival begge to, og det viser seg at Nardo har slitt litt på hjemmebane i Trondheimsderbyene denne gangen. På bortebane derimot står Nardo med meget imponerende 3-0-0 og 7-0 i målforskjell og er avdelingens beste bortelag. De har slått Skarbøvik, Kolstad og Aalesund 2.

Hødds midtstopper Thomas Lid Kleppe var ute med skade sist og ble da erstattet av debutant Ørjan Engen Grimstad, som gjorde sine saker bra. Mulig vi får se et lignende oppsett i dag: Nyland-Wingsternes-Klock-Grimstad-Nilsen-Viddal-Edinsen-Torset-Ludviksson-Magnussen-Sandal. Innbytte: Brandal for Nilsen, Olsen for Edinsen og Mork for Grimstad.

Kjenner ikke til noen skader eller suspensjoner hos Nardo i skrivende stund.

Hødd vant 2-1 her i fjor og 4-2 to år tidligere. De har 3-0-1 i innbyrdes statistikk mot Nardo. Dette skal Hødd klare å gjenta i år, og vi tror Nardo slipper inn mål på bortebane for første gang denne sesongen. H til 1,40 spilles.

Lever spill og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!

Nest-Sotra - Fana
Lokaloppgjør i Bergenstraktene. begge lag har åpnet middels. Nest-Sotra ligger tredje sist med 2-1-4 og 9-11 i målforskjell. De er klart best på hjemmebane der de slo Førde 5-0 sist, og har en seier over Stabæk 2 fra tidligere i sesongen. De tapte 0-2 for Notodden.

Fana ligger femte sist med 2-3-2 og sparsomme 7-8 i målforskjell totalt. Formen er oppadgående etter 1-1 hjemme mot Manglerud Star sist og en litt overraskende 2-0 borteseier over et annet bergenslag, Åsane, før det. Åsane har slitt i år, riktignok, men skal være det beste bergenslaget i denne avdelingen. Ellers er Fana svake borte med tap for Førde og Stord.

Fanas Nils Gunnar Thomle gikk skadet av banen mot Manglerud Star sist, og er usikker i dag.

Innbyrdes oppgjør er ekstra interessant i dette tilfellet, siden vi snakker om et lokaloppgjør. Nest-Sotra vant 3-2 her i fjor og 1-0 året før det. På Nesstun hos Fana har Fana vunnt 3-1 i fjor og det ble 2-2 året før. Ikke overraskende er det hjemmeseirene som dominerer.

Rykende ferske sms:Få scoringsvarsel for ditt favorittlag!

Fana har vist bedring i det siste, men Nest-Sotra er også i form. En ny hjemmeseier virker sannsynlig. H til 1,80 er greit når disse lokale rivalene stort sett slår hverandre på hjemmebane.

Vi får en dobbel til 2,52 i odds. Vi satser 200 kroner på denne, spillefristen er klokken 15.55.

48. Nest-Sotra - Fana 1,80 3,80 2,55
49. Hødd - Nardo 1,40 4,15 3,90

Total odds 2,52

Klikk her for å levere denne dobbelen.

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag