*Nettavisen* Sportspill.

Hødd har funnet formen

Foto: Svein Ove Ekornesvåg/Scanpix

Nå er vestlendingene gode i ligaen også, ikke bare cupen.

09.05.13 10:20

Sportspills meny torsdag
Oddstips 1: Lillestrøm knekker Sogndal
Tippetips: Godset får svette i Skien

V64 Jägersro: Over 2,4 millioner jackpotkroner å spille om
V4 Visby: Vi starter på Gotland
V5 Øvrevoll: Øvrevoll byr opp til fest

Langoddsen byr på norsk fotball allerede fra klokken 14.00, når 3. divisjon og Toppserien sparkes i gang. Utover dagen er det fulle runder i Tippeligaen og Adeccoligaen, mye svensk og dansk fotball, og objekter fra VM i ishockey. Vi finner også en nederlandsk cupfinale og play-off til Premier League.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
203. Odd - Strømsgodset H 2,75

Tippeligaen. Odd har god statistikk hjemme mot Godset, og viste styrke hjemme mot Lillestrøm forrige hjemmekamp. Odd har vært brukbare i alle fire hjemmekampene sine, synes vi, selv om det ikke alltid har blitt poeng. Strømsgodset ligner en gullkandidat, men heller ikke de er feilfrie på bortebane, noe Hønefoss har bevist. Vi tror det blir jevnt i Skien, men dersom Johnsen, Shala og de andre telemarkingene har dagen, er dette en hjemmeseier. 2,75 på Odd hjemme mot Godset frister og spilles som et langskudd.

211. Vard Haugesund - Bodø/Glimt H 3,00
Adeccoligaen. Vard viste muskler og vinnervilje hjemme mot Fredrikstad, og bare et snev av manglende rutine hindret dem i å ta ledelsen. I stedet tapte de 0-1, og nå får vi flott odds på at de skal slå Glimt, som ser ut til å følge i samme spor som tidligere, de har så langt vunnet alt hjemme og tapt alt borte i ligaen. Det var ikke helt uproblematisk borte mot Harstad i cupen heller, selv om de gikk videre etter ekstraomganger der. Finnes det noen grenser for hvor svakt Glimt kan spille på bortebane? Ja, sikkert, men vi har ennå ikke sett bunnen denne sesongen, og vi gir selv et skadeplaget Vard brukbare sjanser til å overraske her. 3,00 på hjemmeseier er spennende.

Dagens avslag
207. Mjøndalen - Kristiansund H 1,65

Adeccoligaen. Mjøndalen gjorde ikke noen god kamp borte mot Ranheim sist, men tok med seg alle poengene likevel, de så sitt snitt da motstander ble redusert til 10 mann. Det var bruntrøyenes andre seier på fem forsøk, den første kom hjemme mot Follo. Det har skranglet litt med mannskapet i det siste, flere er skadet og Kirkevold er utestengt for rødt kort, men Ingebrigtsen har tatt ansvar. KBK har vist gode takter og får trolig tilbake et par sentrale spillere her. Når vi ser 1,65 på H fra Norsk Tipping, får vi en liten mistanke om at oddsen settes delvis basert på Mjøndalens gode sesong hjemme i fjor. Fullt så gode er de ikke per i dag, påstår vi. KBK kan overraske, og 1,65 frister ikke oss.

Dagens spill
Det er så mye spennende norsk fotball i dag at vi holder oss til våre hjemlige ligaer. Vi kommer med to dobler i dag.

215. Hødd - Kongsvinger
Adeccoligaen. Hødd var gode borte mot Strømmen sist helg og vant fortjent 2-0. Dermed fulgte de opp seirene mot HamKam og Stabæk på en perfekt måte, og har lagt seg pent til på en 5. plass. Det er godt å se at spillet sitter og resultatene kommer for Hødd, som var gode i cupen sist, men slet i ligaen og kunne rykket ned.

Det blir neppe mange endringer i laget som slo Strømmen, men Sandal (m) returnerer fra sykdom og kan gå inn i troppen. Torset erstattet Sandal sist. Grodås (f) er ute noen runder til.

Kongsvinger slo til med 2-1 hjemme mot Fredrikstad forrige runde og er ubeseirede etter fire runder. De har riktignok bare spilt én bortekamp, 2-2-kampen på Elverum. Likevel, KIL har scoret i alle kampene hittil og er blitt et lag de andre gruer seg til å møte.

Vi kjenner ikke til fraværssituasjonen hos bortelaget.

Begge lag er i form. Hødd imponerte aller mest forrige runde, og hjemme på Høddvoll kan de være nesten umulige å slå når alt stemmer. Mye stemte sist, og vi tror på en ny seier i dag. 1,70 for hjemmeseier brukes i en dobbel.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

213. Bryne - Strømmen
Adeccoligaen. Undertegnede hadde ikke noen voldsom tro på Bryne før sesongstart, men nå står de ubeseirede etter fire runder og det er bare å innrømme at de har spilt overraskende bra. Det ble 4-0 mot Glimt i den forrige her på Jæren, og 2-1 mot Fredrikstad før det. Det er to av de bedre lagene i ligaen.

Jakobsen og Midtsian er trolig ute med skader igjen. Ertzeid (m) returnerer fra suspensjon.

Strømmen har ikke scoret mange mål hittil, bare 2, men de har fått 3 poeng ut av det etter uavgjort mot Sandefjord, Mjøndalen og Ull/Kisa i de tre første. Hjemme mot Hødd forrige helg ble Strømmen litt overraskende alt for små, og var heldige som bare røk 0-2. Det kan bli vanskelig for Strømmen på Jæren når de scorer så lite som de har gjort. Her møter de sin rake motsetning.

Trener Erland Johnsen mangler Norges U21-landslagskeeperen Arild Østbø et par uker fremover grunnet en operasjon i kneet. Tokstad, Hain, Nilsen og Nordnes var ute med skader sist og flere er nok ute igjen, men Strømnes (f) var tilbake sist.

Bryne ser gode ut denne våren, og de skal ha gode sjanser mot et Strømmen som sliter med å score og som har flere fravær i laget. Strømmen må nok ta et nytt tap her, og så prøve å slå tilbake hjemme når glere spillere er disponible. 1,50 for denne hjemmeseieren gir oss en dobbel til 2,55. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 17.55.

213. Bryne - Strømmen 1,50 3,70 4,75
215. Hødd - Kongsvinger 1,70 3,45 3,70

Total odds 2,55

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.