*Nettavisen* Sportspill.

Høy innsats på Stabæk

Foto: Kyrre Lien/SCANPIX

Alt ligger til rette for storseier i Bærum, og vi skal tjene penger på det.

21.04.10 15:08

langoddsen i dag finner vi blant annet to oppgjør fra Tippeligaen, Champions League-semifinalen mellom Bayern München og Lyon, sluttspillkamper i håndball og NM-kvalik i fotball.

Mye å velge mellom, og Stabæk utmerker seg som en sannsynlig vinner i våre øyne. Da tenker vi på fotballaget, ikke håndballaget, som trolig skal få slite med å slå Byåsen.

Vinn i Tipping også: Les dagens tippetips.
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!

Stabæk - Hønefoss
Stabæk slapp inn to mål på hjemmebane mot Kongsvinger sist, men resultatmessig spilte det ingen rolle siden de scoret fire selv.

Hønefoss ser ut til å være det klart svakeste laget i Tippeligaen. Alt er tapt og på bortebane har det blitt med én scoring, den kom i 1-5 tapet mot Haugesund, og 13 baklengs. I jakten på en syndebukk ble det selvsagt trener Sundgot som måtte gå, etter å ha ført klubben opp i Tippeligaen.

Tom Gulbrandsen tar over som Hønefosstrener, inntil en ny, fast trener ansettes, trolig etter sommerferien. Hvordan denne situasjonen påvirker spillerne skulle vi likt å vite, det eneste som er sikkert er at det kan ikke gå dårligere enn det har gjort til nå. Hønefoss hadde en brukbar førsteomgang mot Viking sist, og kunne ledet til pause. Det ble likevel tap 0-1 til slutt, typisk for et lag som er inne i en dårlig fase.

Få scoringsvarsel for ditt lag!

Stabæk har én skade av betydning: Veigar Pall Gunnarsson. Ellers er Vegard Eggen Hedenstad fortsatt sammen med U19-landslaget, som mandag var askefaste i Tyrkia. Han rekker ikke denne kampen.

Hønefoss manglet Madiou Konate, Lars Lafton og David Hanssen mot Viking, ikke sikkert at de får spilletid i kveld. Erik Hagen er ikke med i troppen denne gangen, han er ikke skadet, men han er ikke godt nok trent etter comebacket til å spille mange kamper i strekk.

Ingen innbyrdes oppgjør i Tippeligasammenheng. Stabæk vant begge møtene i Adeccoligaen i 2005.

Stabæks Nannskog ser ut til å ha funnet tilbake til scoringsformen etter at han gikk ut offentlig og lovet seier over Kongsvinger sist, og det skal bli tungt for Hønefoss på Telenor Arena. Et trenerbytte kan gi positive effekter, og kanskje klarer man å score et mål eller to mot Stabæk, men Stabæk scorer lett tre, fire, fem mål når de først har dagen. Det tror vi Stabæk har i dag.

Stabæk-seier med minst to mål belønnes med 1,55 i odds. Vi tror Hønefoss er sjanseløse i kveld og slår til. 400 kroner må vi prøve denne gangen.

49. Stabæk - Hønefoss (0-1) 1,55 4,00 3,55

Klikk her for å levere dette spillet. Du styrer innsatsen selv.

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.