*Nettavisen* Sportspill.

Huddersfield skal slå et svekket Derby-lag

Vi tror at Huddersfield Town og Jonathan Hogg får en god start på sesongen i Championship. Her jubler Hogg sammen med lagkompisene etter å ha scoret i treningskampen mot Rochdale.  Foto: Anthony Devlin (Pa Photos)

Huddersfield har beholdt nøkkelspillerne sine. Vi tror de får en god start etter nedrykket til Championship.

05.08.19 11:41

Sportspills øvrige mandagsmeny:
Oddstips Championship: Huddersfield skal slå et svekket Derby-lag
V64 Färjestad: En nydelig jackpotomgang venter på Färjestad
V65 Leangen: Blekkan viser frem en talentfull 3-åring
V5 Bjerke: Hamre har bankeren på Bjerke
V4 Hagmyren: Bortglemte objekter til lunsj
Overgangsvinduet: Nettavisen følger sommervinduet 2019
Premier League: Alle overgangene sommeren 2019

Mandagens langoddsprogram inneholder flere interessante kamper. Strømsgodset tar imot Glimt hjemme i Drammen, i tillegg møtes Huddersfield og Derby i rundens siste kamp i Championship. Ellers spilles det to kamper i Allsvenskan, én kamp fra den danske Superligaen og det spilles kamper på nest øverste nivå i Tyskland og Frankrike.

NB! Førstepremiepotten i Vikinglotto er på 21 millioner kroner onsdag. Lever kupongen her!

Huddersfield Town – Derby County 2,10 – 3,10 – 3,00 H (spillestopp kl. 2040)

Klikk på denne lenken for å spille på dette tipset!

For begge lagene var forrige sesong en stor nedtur. Både Huddersfield og Derby fikk drømmen om Premier League knust.

Derby var kun 90 minutter unna en plass i toppdivisjonen, men tapet mot Aston Villa gjør at laget også denne sesongen skal spille i Championship. Huddersfield på sin side rykket ned etter to sesonger i Premier League. Laget sjarmerte stort i sin første sesong på toppnivå, men sist sesong slet de med å ta nivået.

Huddersfield var aldri et lag som måtte holde seg i toppdivisjonen, men de leverte bra resultater med en spillestall som sørget for et sjokkopprykk. De har beholdt de feste nøkkelspillerne fra sist sesong, og det har gjort fansen optimistisk. Jeg tror manager Jan Siewert har en tropp som skal ha nok kvaliteter til å henge med i toppen av Championship denne sesongen.

Derby klarte heller ikke sist sesong å rykke opp, og det førte til at lagets tre viktigste spillere forlot klubben. Fikayo Tomori, Mason Mount og Harry Wilson var alle for gode til å spille i Championship, så jeg er ikke overrasket over at de ikke holder til på nest øverste nivå denne sesongen.

At manager Frank Lampard derimot rykket opp til Premier League og tok over sjefsjobben på Stamford Bridge var mer overraskende, særlig siden han ikke oppnådde noe mer enn hva Gary Rowett klarte med The Rams. Rowett er nå uten jobb etter en kort periode som manager i Stoke.

Derby har fått inn en ny tidligere storspiller som manager, nederlandske Phillip Cocu. Han ledet PSV ti seriemesterskapet i Nederland, og han var i flere sesonger en sentral spiller i det nederlandske landslaget. Det blir spennende å se hva Cocu kan få til. Han må bygge opp et nytt lag, og The Rams vil trenge tid før de kan være med i opprykksracet igjen, tror jeg.

Huddersfield på sin side har klart å riste av seg skuffelsen etter nedrykket, og The Terriers har fått en ny start i sommer. De har spennende spillere i Aaron Mooy, Juninho Bacuna og Karlan Grant. De har alle erfaring fra Championship, og laget har vunnet fire av sine fem oppkjøringskamper til sesongen.

Derby derimot har tapt de to siste oppkjøringskampene sine uten å score mål. Stallen deres er svekket, og jeg tror de får problemer mot et Huddersfield-lag som virker bra. 2,10 i odds på Huddersfield-seier er ok. Spillestopp er klokken 2040.Klikk på denne lenken for å spille på dette tipset!

Annonsebilag