Leicester har ifølge statistikk nettstedet Opta kun vunnet én av de 14 siste bortekampene i Premier League som har vært spilt på en mndag. Fasiten viser 1-4-9. Den eneste seieren i denne perioden kom mot Leeds (4-1) i november i fjor.

Med en så dårlig statistikk på mandager kunne de neppe fått en verre motstander enn West Ham.

Ca. 31 millioner i Vikinglotto-potten. Spill her før onsdag kl. 18.00

The Hammers har nemlig vunnet de fire siste Premier League-kampene de har spilt på en mandag, og de vant totalt fem kamper på mandager sist sesong. Ingen andre lag i Premier League har vunnet så mange kamper på denne ukedagen siden Chelsea vant fem mandagskamper i 2016-2017-sesongen.

Vi tror mandagsmarerittet fortsetter for Leicester på London Stadium.

West Ham - Leicester 2.50 - 3.35 - 2.65 H (spillestopp mandag kl. 20.59)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Kun ett poeng skilte West Ham og Leicester sist sesong. Leicester endte på femteplass, én plass over the Hammers på tabellen, men David Moyes' menn var det eneste laget som slo Leicester i begge kampene i 2020-2021-sesongen.

Leicester lå lenge milevis foran West Ham på tabellen, men tok kun fire poeng på de fem siste ligakampene i motsetning til West Ham som tok ti poeng i samme perioden.

Se alle de nye Premier League-draktene her

Det virker som Leicester har handlet smart i sommer, og at de kan være med i kampen om en Champions League-plass også denne sesongen.

Lekker bakover

West Ham har også ambisjoner om å kvalifisere seg for spill i Europa for andre sesongen på rad, men David Moyes må antakeligvis ut på shopping før 31. august for å skaffe seg større bredde i spillerstallen.

Arthur Masuaku er eneste spilleren på skadelisten hos West Ham. Han er i opptrening etter en kneoperasjon.

Leicester må fortsatt klare seg uten Wesley Fofana, Jonny Evans og Ryan Bertrand i Øst-London.

Her er hele mandagens oddsprogram!

Leicester har kun klart å holde nullen i tre av 28 Premier League-kampene mot West Ham. Det er bare elleve prosent. Det er bare Manchester United som har scoret oftere på dem av lagene som har møtt dem minst 15 ganger i toppdivisjonen. Da er det dårlige nyheter for the Foxes at Michail Antonio er i kjempeform.

Kontrer Leicester i senk

Selv om Leicester har vært dårlige på bortebane på mandager, og de har slitt mot West Ham, så var det bare Manchester City (45) og Manchester United (43) som tok flere poeng på bortebane enn dem sist sesong. Det som heller malurt i dette begeret er at de kun har vunnet åpningskampen på bortebane i Premier League fire av de siste 15 sesongene.

Vi tror ikke de vinner på London Stadium.

Det virker som David Moyes har et lite overtak på Brendan Rodgers. The Hammers-sjefen vet hvordan han skal stoppe Rodgers' mannskap. West Ham vant begge kampen sist sesong mot Leicester - 3-0 borte og 3-2 hjemme. Dermed har Moyes vunnet fem av ti kamper mot Rodgers i Premier League.

Moyes har et lag som er godt organisert defensivt, og de kontrer med stor fart. Vi forventer at han kommer til å bruke samme taktikken i denne kampen. West Ham viste sist helg i kampen mot Newcastle at de er et av de beste lagene i ligaen på kontringer.

2,50 i ods på West Ham er ok.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset