Hva er det med Lotto-tallet 17?

Det er ikke ett tall som har blitt trukket ut færre ganger i år.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Siden nyttårsrakettene dalte ned i skjul har tallet 17 kun blitt trukket ut 1 gang i Vikinglotto. Til sammenligning har 26 blitt Vikinglotto-tall hele 8 ganger. 

I vanlig Lotto er 17 også tallet som har blitt trukket ut færrest ganger. Kun 3 ganger har tallet blitt trukket ut. Til sammenligning har tallet 10 hele 11 ganger vært Lotto-tall.

Her kan du spille på Lotto, Viking Lotto og Eurojackpot

Tallet 17 er også et av tallene som har blitt trukket ut færrest ganger i Keno det siste året (siden 13.august 2018). 89 ganger har det blitt 17 i spillet (6 er for øvrig lavest med 83 ganger), mens et tall som 10 har kommet 119 ganger. 

Riktignok har tallet 19 også kun blitt trukket ut 1 gang i Vikinglotto.

Sjekk tallstatistikk for dine tall her

17 er det sjuende primtallet, det neste er 19. I Harry Potter-universet er 17 når trollmenn og hekser blir voksne, men er samtidig det som skal være det minst tilfeldige tallet.

Det siste er kanskje interessant for deg som skal spille. I mange undersøkelser har man spurt mennesker om et tilfeldig tall mellom 1 og 20, og det flest folk velger er 17.

Men altså ikke trekningsmaskinene til Norsk Tipping den siste tiden.

Her kan du spille på Lotto, Viking Lotto og Eurojackpot

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør