Hva har disse tre til felles?

Svar: De holder alle med en fotballklubb som sårt trenger poeng i kveld.

Kommersielt

Sportspill.no starter i dag en nye serie der vi tar for oss hvilke norske og utenlandske kjendiser som er fan av de ulike klubbene i Premier League.

Vi begynner med Manchester City, som er nødt til å vinne over Villarreal i kveld for å holde liv i drømmen om avansement i Champions League, noe Sportspills oddsekspert har stor tro på at de gjør.

I utlandet er kanskje Oasis-brødrene Liam og Noel Gallagher de mest breikjeftede City-supporterne som finnes, og spesielt Noel bruker mye tid i media på sitt kjærlighetsforhold til klubben. Han er for øvrig en god venn av urokråka og tidligere City-spiller Joey Barton.

I Norge må pokerstjernen Johnny Lodden betegnes som en av landets mest lidenskapelige City-fans, og han skriver ofte om klubben i sitt hjerte i blogger og på sosiale medier.

Under har vi satt opp lister over kjente personer som holder med Manchester City. Vi har sikker gått glipp av noen, og vi kan ikke garantere 100 prosent at alle navnene på den norske listen stemmer.

Utlandet
Liam og Noel Gallagher i Oasis
Ian Curtis (avdød vocalist i Joy Division)
Medlemmene i indiebandet Doves
Johnny Marr og Mike Joyce i The Smiths
FA-styreformann David Bernstein
Finanskatastrofen Nick Leeson
Michael O'Leary (Ryanair)
Rhian Sugden (toppløsmodell)
Prinsesse Beatrice av York
Ricky Hatton (bokser)
Andrew "Freddie" Flintoff (cricketspiller)

Norge
Rune Bratseth
Kjetil Osvold
Morten Abel
Knut Espen Svegaarden
Karen Marie Ellefsen
Johnny Lodden

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus