Gå til sidens hovedinnhold

Hva ville du gjort med en halv milliard?

Fredag kan 529 millioner kroner bli dine.

Ingen hadde de rette tallene i hovedtrekningen av Eurojackpot fredag 7. juni. Det betyr at potten har økt til cirka 529 millioner kroner. Over en halv milliard norske kroner kan bli dine, dersom du spiller Eurojackpot.

Er du alene om å å ha 5+2 riktige neste fredag, kan du stikke av med over en halv milliard kroner. For å sikre deg muligheten må du huske å spille Eurojackpot innen fredag klokken 19.00.

Som vanlig trekkes det også ut én tilfeldig norsk spiller blant alle som har spilt Eurojackpot hos Norsk Tipping. Den heldige vinner en million kroner og et reisegavekort til en verdi av 100.000 kroner.

Du kan spille Eurojackpot her!

Varmere strøk og mindre studiegjeld

Fredag 7. juni var det en mann fra Kristiansand som ble nasjonal vinner i Eurojackpot. Med det sikret han seg 1 million kroner, samt et reisegavekort på 100.000 kroner. 29-åringen var på vei hjem fra jobb da Telefonen fra Hamar ringte.

- Nei, herregud? Nå må jeg finne en morsom måte å fortelle det til samboeren på, flirer sørlendingen, som mistet munn og mæle av million-beskjeden.

Pengene kommer godt med, medgir vinneren, som nå kan komme seg inn på boligmarkedet og nedbetale studiegjeld. I tillegg kan drømmen om å reise til varmere strøk gå i oppfyllelse.

- Jeg og samboeren har hatt en drøm om å reise til Hawaii eller lignende. Nå kan vi faktisk gjøre det! avslutter vinneren takknemlig.

Spill Eurojackpot her - frist hver fredag kl. 19.00

(Vinnersjansen for førstepremien er 1:95 mill. per rekke. Vinnersjansen for den norske millionpremien er i snitt 1:1 mill. per rekke.)

Kommentarer til denne saken