*Nettavisen* Sportspill.

Hvem gir du dine penger til?

Du kan bestemme hvem som skal få 300 millioner kroner i år. Se hvordan.

Snart er 750 000 av Norsk Tippings spillere grasrotgivere, og i fjor ga de bort hele 296 millioner kroner til lag og foreninger landet over. Det betyr at de er med på å bestemme hvem som skal få en andel av overskuddet til Norsk Tipping. Spiller du Lotto for hundre kroner vil den du har valgt få fem kroner hver gang. Det påvirker verken din utbetaling eller innsatsen.

Hvem gir du til?

Hvis du er usikker på hvem du gir dine penger til så er det aller enkleste å sjekke på nett eller mobil. Det gjør du ved å logge deg inn på din mobilkonto eller din nettkonto, det gjør du her. Hvis du ikke er nettspiller eller mobilspiller så kan du registrere deg helt gratis her:

Klikk her for å bli mobilspiller

Klikk her for å bli nettspiller

Du må velge mottaker

Enten du vil støtte Mannskoret Klang fra Lillehammer, Alta Turnforening eller Grimstad karateklubb så er det du selv som må knytte deg til riktig grasrotmottager.

Hvis du har barn som er aktive, er aktiv selv eller mener at den lokale velforeningen gjør en meget god jobb så kan du direkte bestemme at overskuddet fra pengene du spiller for skal fordeles til nettopp dem.

Du kan sjekke alle grasrotmottagerne her

Les også disse sakene om forskjellige mottagere:

Se hva de gjør med biler på Voss

- Vi førte politiet til gjerningsmannen

Over 130 000 sliter med synet

Slik redder du disse fra døden

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.