Kevin De Bruyne etter at han har signert for Manchester City. Bildet er tatt utenfor Lowry Hotel i Manchester.
Kevin De Bruyne etter at han har signert for Manchester City. Bildet er tatt utenfor Lowry Hotel i Manchester. Foto: Eamonn And James Clarke (Pa Photos)

Hvem skal stoppe Manchester City?

Manchester City har åpnet med fire strake seire og ser ustoppelig ut. I dag blir laget en av Nettavisens sikre på en herlig tippekupong.

Kommersielt

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 1: Det må være fordel United
Oddstips 2: Malmö på fortsatt gulljakt
Oddstips 3: Simeone og Atletico Madrid utfordrer Barca
Oddslangskudd: West Bromwich burde vært favoritt
Premier League: Skaderapport
Tippeliga: Ny episode av Tippeligamagasinet
V75 Bjerke søndag: V75-fest med Solberg
V4 Bjerke søndag: Lettløst med samlebonger

Tippeligakampen mellom Sandefjord og Molde, storoppgjøret mellom Manchester United og Liverpool og ti øvrige kamper fra England er rammen rundt lørdagens tippekupong.  Fredagens tippekupong ble for øvrig uløselig og gikk til jackpot.

1. Sandefjord - Molde
Tabelljumbo Sandefjord har seks poeng opp til kvalikplassen når åtte serierunder gjenstår og nå er i tillegg Pål Anders Kirkevold forsvunnet til danske Hobro. Det ser alt annet enn lyst ut for Bohinens lag som etter fire poeng på to kamper tidlig i august, igjen står med to strake tap. Hjemme i Sandefjord viser tallene 3-2-6.

Meget skuffende sesong for Molde, som tross alt klarte å kvalifisere seg til gruppespillet i Europa League. I serien er alt håp ute om medalje. Ni poeng opp til Viking med åtte runder igjen er for mye, og Molde kan konsentrere seg om Europa League og neste sesong.

I det aspektet ligger også håpet for Sandefjord forut for denne kampen, men uten Kirkevold er det ingen tvil om at laget er svekket. Så spørs det om viljen er nok. Vi gir laget en viss vinnersjanser og dekker fullt ut. HUB.

2. Manchester United - Liverpool
Stadig mye snakk om Manchester United, denne uken om at det har vært bråk i spillergruppen. Mye omtalte David De Gea tegnet ny fireårskontrakt denne uken og nyinnkjøpte Anthony Martial er klar for debut i dag. United har uansett skaffet seg sju poeng allerede, selv om laget (ikke uventet) røk 1-2 borte for Swansea sist.

OBS: ManchesterEveningnews.co.uk melder lørdag morgen at Wayne Rooney mister kampen grunnet skade.

Liverpool har gjort alt annet enn å imponere, bortsett fra 1. omgangen borte mot Arsenal (et Arsenal-lag som har tilgode å score på hjemmebane). Utover den omgangen har ikke Liverpool levert og 0-3 hjemme mot West Ham før pausen, var ikke tillitvekkende. Her er i tillegg Philippe Coutinho suspendert, det er en klar svekkelse for Liverpool, som også mangler Daniel Sturridge.

3-0-1 på de fire siste tilsvarende på Old Trafford (seieren til Liverpool kom i den gode sesongen 2013/2014). Dette skal være klar fordel Manchester United. HU.

3. Crystal Palace - Manchester City
Strålende start for Crystal Palace som bortsett fra hjemmetapet mot Arsenal, har vunnet de tre andre seriekampene. Meget sterk borteseier mot Chelsea sist, og Alan Pardew og hans Palace kommer til å få en flott sesong. Lørdag må backen Joe Ward unnværes, ellers er Chamack skadet.

Manchester City har full pott, 12 poeng og 10-0 i målforskjell hittil og har imponert stort. Om ikke det er nok er Kevin De Bruyne klar for å gjøre sin City-debut i ettermiddag.

Palace slo Chelsea sist, men var nest best i det meste hjemme mot Arsenal. Nå kommer City på besøk, og det blir ikke lettt for Palace å sanke poeng i dag. B.

4. Arsenal - Stoke
2-1-1 og sju poeng for Arsenal på de fire første seriekampene, og lite tyder på at Arsenal er gode nok til å utfordre Manchester City om ligagullet denne sesongen heller. Sliteseier til 1-0 borte mot Newcastle i siste kamp før pausen og full pott på bortebane. Hjemme på Emirates er kun ett poeng tatt og ingen mål er scoret.

Stoke med to tidlige utvisninger hjemme mot WBA sist og tap 0-1. Kun to poeng er tatt hittil, og her er både Afelley og Adam suspendert, mens den viktige forsvarsspilleren Ryan Shawcross fortsatt er skadet.

Nå løsner det for Arsenal hjemme. H.

5. Watford - Swansea
0-3-1 på de fire første seriekampene for nyopprykkede Watford som sliter med å score mål (2-4). Begge de to første hjemmekampene har endt 0-0. og i idag venter tøffere motstand. Flere nye spillere er hentet i overgangsvinduet.

Swansea med fortjent og sterk snuoperasjon hjemme mot Manchester United og har enda ikke tapt (2-2-0). Gomis og Ayew ser begge sterke ut og Swansea ser sterke ut.

Watford har kapasitet, men får maks ett poeng? UB.

6. West Bromwich - Southampton
Det er mange herlige objekter lørdag og fra Premier League må vi ta med denne. Det er ikke lett å forstå hvorfor Southampton er satt til så klar favoritt her. West Bromwich har møtt Manchester City og Chelsea i sine to første hjemmekamper, og i tillegg hatt bortekamper mot Watford og Stoke. Sett i det lys må fire poeng være godkjent, selv om borteseieren mot Stoke sist selvsagt kan forklares med at Stoke spilte 60 minutter med ni mann. Tony Pulis har hentet inn gode Jonny Evans i overgangsvinduet og velinformerte kilder at Saido Berahino kan være tilbake i startelleveren lørdag etter at han var linket bort gjennom hele overgangsvinduet. I tillegg er Chris Brunt friskmeldt igjen etter sin skade.

Åpning på det jevne av Southampton med 1-2-1 på de fire første kampene. seieren kom i forrige kamp hjemme mot Norwich, men i den kampen fikk Norwich en mann utvist etter 31 minutter og på det tidspunktet var det helt jevnspilt. det endte til slutt med 3-0 seier til Southampton. utover dette har ikke Southampton møtt særlig skarp motstand i de tre andre (2-2 borte mot Newcastle, 0-3 hjemme mot Everton og 0-0 borte mot Watford).

To av de tre siste tilsvarende på the Hawthorns har endt med hjemmeseier og sist sesong endte det 1-0 etter scoring av nettopp Saido Berahino.

Vi lanserer spill på West Bromwich på Langoddsen i dag, på tippekupongen garderer vi. HUB.

7. Norwich - Bournemouth
Møte mellom to nyopprykkede lag som har hatt en bra sesonginnledning. En tidlig utvisning ødela for Norwich i bortemøtet med Southampton sist (tap 0-3). Før det ble det fire poeng og 3-1 borte mot Sunderland var bra. Jarvis og Mbokani er hentet på lån.

Etter å ha innledet med to knepne 0-1 tap, har det blitt fire poeng på de to siste for Eddie Howes sjarmerende mannskap. Glenn Murray er hentet fra Palace.

Sist sesongs tilsvarende oppgjør i Championship endte 1-1. Det kan skje også i år. HU.

8. Brighton - Hull
Overraskende nok så leder Brighton Championship etter 4-1-0 på de fem første seriekampene. Sterk 3-2 seier borte mot Ipswich sist og hjemme er det blitt full pott på de to spilte til nå.

Hull på andreplass med 3-1-1 på de fem første seriekampene og laget satser på retur til Premier League på første forsøk etter nedrykket.

Dette ser jevnt ut, men hjemmebane peker fordel Brighton. HU.

9. Middlesbrough - MK Dons
Bra seriestart for Boro med 2-2-1 på de fem første seriekampene. Røk overraskende 0-1 hjemme for Bristol City, men tok en sterk 3-1 seier borte mot Sheffield Wednesday sist. Det kan lykkes med opprykk for Boro i år.

Nyopprykkede MK Dons har historisk sett sin klare styrke på hjemmebane. Har åpnet med 2-1-2, og borte er laget faktisk ubeseiret (1-1-0). Hemmes av mange fravær i ettermiddag.

Middlesbrough skal ha en bra sjanse her og på en vanskelig tippekupong blir laget en av våre sikre. H.

10. Cardiff - Huddersfield
To strake seire for Cardiff nå, som åpnet sesongen med tre strake poengdelinger og følgelig er ubeseiret. Ett av mange lag som er outsidere i opprykkskampen og gode Kenwyne Jones har scoret i begge de to siste. Brukbare 10-5-8 på hjemmebane sist sesong.

Huddersfield tapte knepent 0-1 hjemme for QPR sist, og ligger tredje sist med 0-3-2 på de fem første seriekampene. Det kan bli bunnstrid for laget i år, hadde svake 5-7-10 på bortebane sist sesong.

Cardiff er i dytten og vinner? H.

11. Leeds - Brentford
Sagnomsuste Leeds tok en råsterk borteseier over Derby i siste kamp før landslagspausen. Det sendte Uwe Röslers ubeseirede mannskap (1-4-0 på de fem første) opp på 10. plass på tabellen med 7 poeng. Begge kampene på Elland Road har endt 1-1.

Brentford gjorde en fantastisk sesong i fjor som nyopprykket til Championship. I år ser det verre ut og 1-1-2 på de fire første seriekampene er ikke tilfredsstillende. 1-3 hjemme mot Reading sist var ikke bra. Toppscoreren fra sist sesong - Andre Gray 18 mål, forsvant til Burnley i overgangsvinduet.

Leeds har forsterket med den kongolesiske landslagsspilleren Jordan Botaka i det samme vinduet.

På tide at Leeds tar sesongens første hjemmeseier nå. H.

12. Burnley - Sheffield Wednesday
2-2-1 på de fem første seriekampene for Burnley, som tok en sterk borteseier over Bristol City sist. Hjemme på Turf Moor er det blitt 1-1-o hittil. Joey Barton er ny i klubben, men spiller ikke i ettermiddag.

1-2-2 på de fem første for Wednesday som skuffet med 1-3 tap hjemme for Middlesbrough i siste kamp før landslagspausen. Hadde fine 9-7-7 på bortebane i fjor.

0-4-5 på de ni siste tilsvarende mellom lagene. Vi dekker med alle tegn. HUB.

432-rekker
1. Sandefjord Fotball — Molde HUB

2. Manchester United — Liverpool HU

3. Crystal Palace — Manchester City B

4. Arsenal — Stoke  H

5. Watford — Swansea UB

6. West Bromwich  — Southampton H

7. Norwich City — Bournemouth HU

8. Brighton  — Hull City HU

9. Middlesbrough — Milton Keynes Dons H

10. Cardiff  — Huddersfield H

11. Leeds  — Brentford H

12. Burnley — Sheffield Wednesday HU

Klikk her for å levere 96-rekkeren på vanlig PC
Klikk her for å levere 96-rekkeren på mobil/nettbrett

96-rekker
1. Sandefjord Fotball — Molde HUB

2. Manchester United — Liverpool HU

3. Crystal Palace — Manchester City B

4. Arsenal — Stoke H

5. Watford — Swansea UB

6. West Bromwich — Southampton HUB

7. Norwich City — Bournemouth HU

8. Brighton — Hull City HU

9. Middlesbrough — Milton Keynes Dons H

10. Cardiff — Huddersfield H

11. Leeds — Brentford H

12. Burnley — Sheffield Wednesday HUB

Klikk her for å levere 432-rekkeren på vanlig PC
Klikk her for å levere 432-rekkeren på mobil/nettbrett
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus