Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V4-lunsj: Spennende V4-lunsj med et superobjekt på menyen
Oddstips 1: Hvem skal stoppe Shiffrin?
V65 Momarken: Nå blir det hjemmeseire på Momarken
V64 Solvalla: Jepson har V64-bankeren på Solvalla
Oddstips 2: Lara Gut-Behrami med gryende VM-form
Oddstips 3: QPR tar seg til femte runde
Oddstips 4: Kan Mario Balotelli løse problemene i Marseille?
Alpint-VM: Dette er programmet for alpin-VM 2019
Flax: Vinn reisegavekort og metervis med ReiseFlax

Tirsdag starter årets alpin-VM i og det er super G for kvinner som er første øvelse på programmet i Åre. Norsk Tipping har et bra tilbud til åpningsrennet og gledelig nok er det også lagt til rette for medaljespill. I tillegg til vinnerspill og flere dueller. Utover alpin-VM er det naturligvis masse fotball på tirsdagens langoddsprogram. Det er omkamper i FA-cupen i England og det er også cup i både Tyskland og Frankrike. I tillegg er det som vanlig bra med ishockey, blant annet finale i Champions League og natt til onsdag spilles det ni kamper i NHL.

NB! Onsdag er det ca 117 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

VM Super-G kvinner - vinnerspill - Mikaela Shiffrin - 2,55 (spillestopp kl 12.25)

Umulige Mikela Shiffrin tok sin trettende verdenscupseier for sesongen da hun vant lørdagens slalåmrenn i Maribor. Det var hennes sjette slalåmseier for sesongen. I tillegg har hun vunnet et verdenscuprenn i paralellslalåm, hun har vunnet tre verdenscuprenn i storslalåm og hun har vunnet de tre Super-G rennene hun har vært med i.

Det forteller litt om allsidighetene hennes og når hun velger å starte i tirsdagens Super-G, er det selvfølgelig for å vinne. Hun er favoritt på forhånd og skal også være det.

2,55 i vinnerodds på verdens beste kvinnelige alpinist er spillbart selv om det altså dreier seg om Super-G. Det er jo faktisk den eneste disiplinen hun er ubeseiret i denne sesongen.

Klikk her for å levere dette spillet