Foto: Bertinussen, Rune Stoltz (Scanpix)

Hvor smeller cupbombene?

Sjekk hvilke garderinger du må ha med for å fange opp overraskelsene på dagens tippekupong.

Kommersielt

Andreas Faye-Schjøll har hatt stor suksess med tippetipsene på sportspill.no. Siden oppstarten 10. mars har tippeforslagene hans gått drøyt 30.000 kroner i pluss.

Midtukekupongen er i sin helhet viet tredje runde i cupen. FK Tønsberg er igjen som eneste representant fra 2. divisjon, ellers er lagene på kupongen fra Adeccoligaen og Tippeligaen. De helt store bombene er derfor utelukket denne gangen, men favorittfall vil vi ganske sikkert få se. Vi har lagt hodene i bløt for å finne ut hvor.

Bonuspotten på denne midtukekupongen er ca. 850.000 kroner for fulltid, så det begynner å bli vits å gardere for et par overraskelser basert på folkerekka, i håp om å bli alenevinner. Spillefristen er klokken 17.55.

I dag kan du vinne 32 millioner i Viking Lotto!

Bodø/Glimt - Ranheim
Glimt hadde få problemer mot det sterke 3. divisjonslaget Stålkameratene i runde 2. Selv med Glimts lille bortekompleks ble det 4-0. I dag har man hjemmebanefordelen, som ser ut til å bety mye for Glimt i år. Men uovervinnelige i Bodø er de ikke, det demonstrerte Bryne med sin overlegne 5-0 seier her for en drøy uke siden.

Ranheim gikk videre etter ekstraomganger borte mot Kristiansund BK forrige runde. Runden før vant de til slutt 5-2 over Malvik, etter en dårlig og en god omgang av laget som da ledet Adeccoligaen. I serien har man dabbet litt av etter den flotte sesongåpningen. 1-3 borte mot Sundet og 0-0 hjemme mot Strømmen har gjort at Ranheim ikke topper så overlegent lenger.

Vi forventer to toppede lag. I tredje runden er det ikke lenger snakk om å spare enkelte spillere, da motstanden er for sterk. Denne cup-runden er også siste kamp før sommerpausen, og man kan like godt svi av alt kruttet nå da det er god tid for alle spillere å restituere seg før seriene starter igjen i begynnelsen av juli.

Ranheim har ikke hatt marginene med seg i det siste, og vi tror det blir tungt borte mot Glimt også. Glimt dummet seg skikkelig ut mot Bryne, og vi tror ikke de taper to ganger på rad på Aspmyra. H i kamp 1.

Dagens oddstips: Dristig cuptrippel til 17,1 i odds!

Follo - Lillestrøm
Follo vant 3-2 i Levanger forrige runde. Før det ble Kolbotn slått 5-0. I serien svinger det fra 4-0 seier mot Tromsdalen til 0-4 tap mot Moss nå sist. På hjemmebane har de ikke bedre tall enn 1-3-2 og 6-8 i målforskjell. Tiden da man ikke scoret mål og stort sett spilte 0-0 er hvertfall forbi, og godt er det. Det må likevel sies at å score 6 mål på hjemmebane på like mange kamper, hvorav 4 kom i samme kamp, er snaut.

Lillestrøm har vist at de tar cupen på alvor ved å stille toppet lag i begge rundene hittil. Det har gitt resultatene 4-0 mot Hauerseter og 6-1 mot Brumunddal. I Tippeligaen har man ikke tapt siden åpningskampen mot Aalesund. Det lå an til tap mot Molde sist, men sannelig klarte man å score tre mål i sluttminuttene og det ble nok en uavgjort. Kanskje tidenes mest effektive opphenting av Lillestrøm.

Selv om Lillestrøm har sluppet inn stadig flere mål i de siste seriekampene, har de ennå ikke tapt. I dag møter de et av Adeccoligaens om ikke svakeste, så hvertfall mest ujevne lag, og borteseieren virker meget sannsynlig. Lillestrøm er enorme favoritter på folkerekka (73 prosent i øyeblikket, og tallet stiger) og en eventuell U-gardering kunne betalt seg, men vi tror Lillestrøm blir for sterke i dag og markerer B i kamp 2.

Lever spill og sjekk resultatene på mobilen!

Haugesund - Bryne
Haugesund er sterke på hjemmebane i Tippeligaen. 4-2-0 og 14-4 i målforskjell er fasit så langt. Poengtapene kom mot Strømsgodset tidlig i sesongen og mot Rosenborg. I cupen har de gått videre etter en 2-1 seier borte mot byrivalene Vard, som ikke ble sikret før på tampen, mens det ble en noe enklere 4-0 seier mot Klepp før det. Nå som Haugesund har hjemmebane igjen kan de slå hvem som helst.

Bryne har radet opp overlegne hjemmeseire i Adeccoligaen hele sesongen. I det siste har de også begynt å ta poeng på bortebane, og plutselig var de øverst på tabellen. 2-1 i lkoaloppgjøret mot Sandnes Ulf var flott, 5-0 på Aspmyra over hjemmesterke Bodø/Glimt var et sjokk for mange. I cupen har det blitt 5-1 hjemmeseier over Stavanger og 2-1 borte over Frøyland.

FK Haugesund forteller om skadesituasjonen - for begge lag - på sine hjemmesider, og det gjengir vi gjerne her: "Begynner å tynnes i rekkene på topp hos oss. Både Pelu og Sørum stod over kampen mot Vålerenga og må sies å være meget tvilsomme også til denne, ellers kan Jostein Grindhaug velge og vrake fra øverste hylle." Vi føyer til Sørum ikke er mer usikker enn at han er med i den sannsynlige lagoppstillingen: Kristiansen, Pozniak, Skjerve, Tronseth, Nilsen, Sørensen, Mæland, Nygaard, Andreassen, Djurdjic, Sørum.

Bryne er så og si fulltallig, men med ett unntak nemlig den meget gode keeperen Roger Eskeland som er ute til høstsesongen. Marius Helle er nå toppscorer i Adeccoligaen og han er med i en sannsynlig lagoppstilling, den samme som Bryne har kjørt i de to siste seriekampene: Kristiansen, Midsian, Fjellstad, Møster, Landro, Stenersen, Stokkland, Ertzeid, Petersen, Helle, Bala.

Lagene har møttes flere ganger i Adeccoligaen og i enkelte treningskamper de siste årene. Siden 2000 står det 3-5-2 fordel Haugesund på denne banen.

Et par fun facts fra FK Haugesunds nettsider:
- Siden 2000 har FK Haugesund kommet seg forbi 3. runde i cupen 4 ganger (2003, 2004, 2007 og 2008).
- Siden 2000 har Bryne FK kommet seg forbi 3. runde i cupen hele 6 ganger (2001,2002,2004,2005,2006 og 2009).

Dette er ikke noen klar H selv om nivåforskjellen må ha en del å si her. Bryne er i slaget og har tatt poeng her mange ganger. Det spilles en del uavgjort, ser vi på innbyrdes statistikk. Haugesund er imidlertid meget gode på hjemmebane i år, og som de selv sier "Serien er førsteprioritet denne sesongen, men når vi først har nådd 3. runde så kan vi med seier her begynne å skimte en cupfinale langt der fremme." Vi tror HU skal holde i kamp 3, men denne helgarderes på større systemer.

Få scoringsvarsel for ditt favorittlag!

Kongsvinger - Nybergsund
Kongsvinger er tredje sist i Tippeligaen. På hjemmebane har de 1-2-3 totalt. Fin 3-1 seier over Molde i siste hjemmekamp bør gi selvtillit foran dagens derby i de dype skoger. I cupen har man vunnet 1-0 over Oldenborg og 5-2 over FF Lillehammer.

Sundet ligger på syvendeplass i Adeccoligaen. På bortebane har det 1-3-2 og litt for gavmilde 7-14 i målforskjell. Stygt 1-5 tap for Bryne sist, men før det var man i slaget med 3-3-0 på kampene spilt i mai måned. I cupen var man meget nære å ryke i første runde, men gikk videre etter straffespark mot Flisa. I 2. runde ble det ny straffekonk mot HamKam, som man også vant til slutt.

Kongsvingers Henry Joseph Shindika er småskadet og usikker foran dagens kamp. Fra før er Kai Olav Ryen (korsbånd) og keeper Conny Månsson (korsbånd) ute, trolig for sesongen.

Det står 5-3-4 fordel Kongsvinger på innbyrdes oppgjør uansett bane.

Vi tror det blir for vanskelig for Sundet på Gjemselund. Det er bare tilfeldigheter som gjør at de er kommet til 3. runde, og kanskje er ikke cupen noen stor prioritet. H i kamp 4.

Slik tenker Andreas når han setter opp tippetipsene: Hvordan vinne i tipping?

FK Lyn - Strømsgodset
Lyn får det ikke til å stemme om dagen, og man ligger dessverre sist i Adeccoligaen og det er lite som tyder på et oppsving i formen. Det er vanskelig å si akkurat hva som går galt, for laget har en spillerstall som kan bedre enn dette.1-1-3 på hjemmebane er labert. 0-2 tapet i Alta var det femte strake i serien, og av disse er fire tapt med to mål eller mer. I cupen vant Lyn først 3-0 over 3. divisjonslaget Sagene, deretter med samme sifre over 2. divisjonslaget Fana.

Strømsgodset er som ventet ikke noe stort bortelag i Tippeligaen. 0-1-5 borte er det bare Brann og Sandefjord som kan matche i elendighet. Men dog, i cupen har Godset gått videre med solid seier over Modum og en mindre solid seier over hjemmesterke Raufosss. Det lå et tap i innendørsluften da Godset ble redusert til 10 mann på stillingen 0-0, men Godset scoret i undertall og vant 1-0.

Lyns unge lag er rimelig skadefritt, mens Godset har noen mann ute. De har lagt ut troppen og skadeinformasjon på sine nettsider: "Troppen: Lars Stubhaug, Adam Larsen Kwarasey, Lars Sætra, Krister Aunan, Alexander Aas, Joel Riddez, Komlan Amewou, Øyvind Storflor, Ola Kamara, Jim Johansen, Mads Ryghseter, Marcus Pedersen, André Hanssen, Muhamed Keita, Lars Christopher Vilsvik, Alfred Sankoh.

Glenn Andersen er ute med karantene etter rødt kort i forrige NM-runde. Kim Andre Madsen, Fredrik Nordkvelle, Jo Inge Berget, Petar Rnkovic og Steffen Nystrøm er alle ute med skade."

Vi mener at Godsets skader ikke veier opp for kvalitetsforskjellen her, og tror det blir borteseier på Bislet stadion i dag. Godset slo Raufoss til tross for sitt bortekompleks, og da skal et Lyn-lag i motgang være en enklere oppgave. B i kamp 5.

Bestill gratis kortleser her!

Løv-Ham - Aalesund
Løv-Ham ligger rundt midten av tabellen i Adeccoligaen. De har 3-1-2 på hjemmebane totalt, etter ganske varierende resultater. 3-0 over Moss sist var flott, 1-2 mot Strømmen før det var både svakt og uheldig. I cupen er Hovding og Nest-Sotra slått 4-0 og 4-1.

Aalesund er enten-eller på bortebane i Tippeligaen. De har 3-0-4 totalt. De tre siste bortekampene er tapt mot Brann, Vålerenga og Molde. I cupen har man ikke vært overlegne hittil, men det har holdt akkurat, med 1-0 over Volda og 3-2 over Skarbøvik.

Løv-Ham stilte redusert mot Sogndal sist og tapte 2-0. Marius Solberg, Fredrik Haugen, Nicolai Misje, Arve Walde, Kevin Dure og Matias Møvik sto over med skader.

Løv-Ham-trener Arne Sandstø ser frem til en beleilig sommerferie når bare onsdagens cupkamp mot Aalesund er unnagjort. — Det skal bli godt å få folk friske. Mot lag som Sogndal er det vanskelig når vi mangler gutter som Arve Walde, Mathias Møvik og Fredrik Haugen.

Ellers er Løv-Ham i ferd med å trappe ned fotball-satsingen ved å gå over på en semiproffmodell for fremtiden. Proffspiller Bilal Velijas spiller sin siste kamp for klubben i dag.

Lagene møttes tre ganger i 2006-sesongen av Adeccoligaen, der Aalesund vant 1-0 og 2-1. Samme år vant de også 2-1 i denne runden av cupen.

En vanskelig kamp dette, men Aalesund må være ganske store favoritter mot et skadeskutt Løv-Ham, som bare skal ha unnagjort denne kampen før ferien kan begynne. Akkurat hvor skadeskutt Løv-Ham stiller, gjenstår å se, men fulltallige kan de ikke være. Legger vi til nivåforskjell og innbyrdes statistikk, begynner dette å ligne på en borteseier. Aalesund har slitt litt i cupen hittil, og det vil de kanskje gjøre i dag også, men vi tror de tar nok en knepen seier i Bergen i dag.

Når vi ser på den ferdig utfylte kupongen vår opp mot folkerekka og har et kryss til overs, havner det likevel her, da 18-19-63 fordelingen folkerekka viser, virker litt vel skjev. Løv-Ham kan glimte til i blant, vi har liten tro på det men det har alle andre også, så da garderer vi med H for premienes skyld. HB i kamp 6.

Bli rik på trav i kveld: Blågul V65-banker

Molde - Sogndal
Molde slapp inn tre mål på de fire siste minuttene mot Lillestrøm sist, og skuffelsen og bitterheten har neppe lagt seg ennå. Ellers er Molde ganske gode hjemme, til tross for at de ikke er noe topplag denne sesongen. 4-1-2 hjemme totalt er greit. 16-14 i målforskjell forteller at det lippes inn vel mange mål, og slik tilfellet nettopp var mot Lillestrøm. I cupen har man alt i alt gått greit videre med 3-1 over Surnadal og 4-2 over Strindheim, men selv mot disse to slipper man inn tre baklengs.

Sogndal ligger på tredjeplass i Adeccoligaen, med en kamp tilgode på de to foran. 2-1-1 på bortebane er greit, 4-4 i målforskjell røper at man ikke er blant de aller giftigste foran motstanders mål. I cupen vant man først 4-0 over gode Årdal og deretter 3-2 i sogne-derbyet mot Førde.

Makhtar Thioune var tilbake for Molde sist. Kan ikke se at det skal være noen store skadeproblemer hos Molde i dag. Uikkerhet rundt Pape Diuf.

Sogndal presenterer litt statistikk på sine hjemmesider, og det ser ut som innbyrdes oppgjør taler til fordel for Molde her. 26-11-4 fordel Molde siden 1973.

Molde blir våre klare favoritter, selv om Sogndal er vanskelige å slå. Med en sterkere stall og trolig et sterkt behov for å vinne siste kampen før sommerpausen etter fadesen sist, bør dette bli hjemmeseier. Om Molde leder 3-0 etter 89 minutter i dag, slipper de aldri i verden inn tre på slutten. H i kamp 7.

Sandefjord - Moss
Sandefjord ser dessverre ut til å bli bunnlaget i Tippeligaen en stund fremover, kanskje hele sesongen. 1-3-3 og 5-6 i målforskjell på hjemmebane er mye svakere enn hva vi forventet av Sandefjord. Noe bedring kan man vel si det har vært i de to siste hjemmekampene, 0-0 mot Viking og 1-1 mot Stabæk er det man har å glede seg over. Mot Stabæk var man ikke langt unna seieren. I cupen har det blitt 1-0 over Hasle-Løren og 3-2 over Kjelsås.

Moss svinger i Adeccoligaen. Bortetallene er 2-1-3 og underholdende 11-15 i målforskjell. Etter å ha tapt 2-4 for Sundet, 2-5 for Fredrikstad og 0-3 for Løv-Ham, ble det en skikkelig seier med 4-0 borte over Follo sist. I cupen har man slått Korsvoll 4-1 og et skadeskutt KFUM 3-1 på Melløs.

Sandefjord skal klare å vinne denne kampen etter fremgangen de viste mot Stabæk sist. Moss er alltid vanskelige å tippe, men vi tror de skal få slite i dag. Vi garderer likevel denne kampen HU, siden Sandefjord har slitt litt i cupen hittil og en eventuell U vil gi bra økning i premiene. HU i kamp 8.

Sarpsborg 08 - Hønefoss BK
Sarpsborg henger bra med i Adeccoligaen. Femteplass nå, etter litt varierende resultater. 3-1-0 og 8-2 i målforksjell på hjemmebane er sterkt. Med alle mann på plass er dette laget blant de aller sterkeste i Adeccoligaen. Problemet er bare at det nesten alltid er skader på et par av de sentrale spillerne, noe som trolig ble avgjørende da Sarpsborg tapte 1-3 for Mjøndalen sist, da var troppen ekstra tynn og det holdt ikke. I cupen har man slått Drøbak/Frogn 3-1 og Asker 2-1.

Hønefoss er fortsatt i bunnen av Tippeligaen. 1-1-6 og 2-19 i målforskjell på bortebane er mye av grunnen. Men vi ser tegn til bedring, og etter den grusomme innledningen med seks strake tap har man 3-2-3 i serien. I cupen knuste man Jevnaker 7-0 før avgjørelsen falt på straffespark mot Valdres.

Skadesituasjonen er noe uoversiktlig for begge lag. Sarpsborg hadde vel syv mann ute med skade mot Mjøndalen sist. Spissen Øyvind Hoås var blant dem. Det er grunn til å tro at flere er tilbake nå, blant annet Hoås, ryktes det.

Hønefoss har som vanlig usikkerhet rundt forsvarskjempen Erik Hagen med sin opererte hofte. Dersom Hagen likevel spiller øker han kvaliteten på Hønefoss defensiv betraktelig. Men det er vel en stund siden Hagen spilte en hel kamp nå. Madiou Konate er også usikker, han sto over mot Odd sist. Lars Lafton (akilles) og David Hanssen (ankel) er definitivt ute.

Det er fare for at denne kampen må utsettes hvis det ikke blir en løsning på streiken natt til onsdag. Avgjørelsen tas så sent som klokken 12.00, etter at dette tipset er lagt ut. - Vi håper i det lengste at streiken blir avblåst og at kampen kan spilles, sier Leif Ivar Askevoll i Norges Fotballforbund.

Sarpsborg er våre favoritter og vi tror de vinner, men med all usikkerheten rundt skader og ikke minst en mulig utsettelse og påfølgende trekning av tippetegnet, må det bli HUB-gardering i kamp 9.

Stabæk - FK Tønsberg
Nå som Melodi Grand Prix-sirkuset er over for denne gang har Stabæk flyttet hjem i hallen sin på Fornebu. Her er de et fryktet hjemmelag, selv om de ikke fikk til all verden i begynnelsen av denne sesongen. De gikk egentlig ikke så ille mens de spilte på lånt hjemmebane, og i serien står de med 3-2-2 som hjemmestatistikk. 3-0 over Start og 2-1 over Brann i de to siste hjemme. I cupen gikk man ganske greit videre etter 2-0 over Bærum og 12-1 over Høland.

FK Tønsberg kjørte på mot Vålerenga i cupens andre runde og de fikk puttet tre mål før pause. Det holdt til en imponerende 3-2 seier og en tur til Telenor Arena. I 2. divisjon avdeling 3 ligger FK Tønsberg på en fin andreplass, men på bortebane har man ikke imponert. 1-1-2 og 6-8 i målforskjell er det mange andre som slår. Man har riktignok møtt flere gode lag, men sist ble det noe skuffende 1-3 tap for bunnlaget Fram Larvik.

Stabæk blir bare sterkere og sterkere etter hvert som flere spillere er tilbake fra skader, med noen unntak dessverre, men vi regner med at Jan Jönsson stiller en tropp som er mer enn sterk nok til å slå FK Tønsberg. Johan Andersson ble dessverre alvorlig skadet i bortekampen mot Sandefjord sist.

For FK Tønsberg passer det dårlig at keeper Thomas Stensholt måtte gikk av banen mot Fram med armbrudd sist. Han er ute i minst seks uker. Lars-Erik Figved ble også skadet i den kampen.

Ingenting tyder på noe annet enn hjemmeseier i Telenor Arena. H i kamp 10.

Strømmen - Fredrikstad
Strømmen har tatt steget opp fra bunnen av Adeccoligaen etter et par gode prestasjoner ispedd bittelitt flaks i de siste kampene. 2-1 over Løv-Ham etter maksimal uttelling, 6-1 over Alta og noe heldige 0-0 mot Ranheim har gitt etterlengtede poeng. 1-3-2 på hjemmebane totalt er fortsatt blant de svakeste. I cupen slo man først Kongsberg 6-1, så Eidsvold Turn 4-0.

Fredrikstad åpnet svakt i serien, mest i den forstand at de virket umotiverte og ikke ga 100 prosent, men resultatene var ikke så ille, og nå har man ikke tapt siden april. 5-2 borteseier over Østfoldrivalen Moss den 23. mai er sist spilte kamp pga. avlysning som følge av streiken. Vi noterer oss at det er over to uker siden bortelaget var i aksjon sist. I cupen vant man 6-0 over Trosvik i runde 1 og deretter 4-2 borte over habile Skeid.

Strømmens midtstopper Frode Bjørnevik var ikke med mot Ranheim pga. en skiveutglidning i ryggen. Christer Jensen, Sezan Ismailovski, Tim Strøm-Pedersen og Henrik Nordnes var også ute med skader sist. Mot Ranheim startet man med et nytt stopperpar i form av Francois Yabre og Johan Nås. Det fungerte bra, men håpet er at Frode Bjørnevik, og Christer Jensen, skal bli klare til dagens kamp.

Fredrikstad vant 1-0 hjemme mot Strømmen 09. mai.

Vi lar oss ikke blinde av Strømmens gode men noe heldige resultater den siste tiden, for her skal Fredrikstad være best. UB i kamp 11.

Tromsdalen - Tromsø
Tromsdalen er involvert i mange målrike oppgjør for tiden. Sist scoret de flest selv og tok en fin 5-3 seier over Mjøndalen. De ligger på 8. plass i Adeccoligaen og har 3-0-2 på hjemmebane. I cupen har det blitt 5-0 over Ishavsbyen og 5-1 over Fløya på vei hit.

Tromsø tapte for Strømsgodset og mistet serieledelsen til Rosenborg. De tapte også for Lillestrøm i serien i mars, men ellers har de vært rimelig suverene. I cupen har de ikke undervurdert motstanderne men stilt sterkt nok til å slå Sortland 6-0 og Byåsen 2-0.

Tromsdalen har vært plager av en del skader hittil i sesongen, men det ser bedre ut nå. Til kampen mot Mjøndalen var Eirik Bertheussen tilbake etter karantene, mens Eirik Yndestad, Fredrik Allertsen og Christian Hjort var tilbake etter skadefravær.

De stilte det som må være en av de sterkere Tromsdalen-troppene på lenge mot Mjøndalen: Steffen Andreassen, Morten Bredal-Thorsen, Eirik Yndestad, Eirik Bertheussen, Jo Nymo Matland, John Fredrik Strøm, Ole Talberg, Jonas Johansen, Lars-Gunnar Johnsen, Fredrik Allertsen, Christian Hjort, Ruben Kristiansen, Håvard Lysvoll, Vegard Lysvoll, Sondre Bergstedt Flaat, Christer Johnsgård, Reidar Waage.

Tromsø-trener Høgmo skryter flere spillere som har gjennomført kamper til tross for småskader og smerter i det siste. Ifølge TIL-treneren er ikke troppen eller laguttaket for kampen mot TUIL klart ennå, sier han på klubbens nettsider.

– Vi tar en varetelling i morgen. Det er en del spillere som er usikre: Sigurd (Rushfeldt), Fredrick (Björck) og Tom (Høgli), sier Høgmo.- «Rush» og Høgli har krampe på baksiden av låret, mens Björck sliter med en skade i mageregionen.

Vi leser også på Tromsøs nettsider at statistikken viser at av de seks siste cup-kampene mot Tromsdalen, har tre gått til ekstraomganger.

Vi tar oss råd til å gardere den opplagte Tromsø-seieren med en uavgjort i håp om litt premier i dag. UB i kamp 12.

Klikk her for å levere vårt 96-kroners spillforslag.

Klikk her for å levere det store 486-kroners forslaget.

Som vanlig har vi ogå lagt inn det store forslaget i TippStation , slik at du kan kan levere vårt største system til en lavere kostnad, for eksempel 96 kroner. TippStation reduserer innleveringsprisen mer enn vinnersjansene, klikk her så ser du hvordan. Du kan sette ønsket innleveringsbeløp selv, men vi foreslår 96 kroner i dag også.

96-rekkeren:

Tipping Midtuke, frist: 09.06.2010 17:55
1. Bodø/Glimt - Ranheim H
2. Follo - Lillestrøm B
3. Haugesund - Bryne H U
4. Kongsvinger - Nybergsund IL-T H
5. FK Lyn - Strømsgodset B
6. Løv-Ham - Aalesund H B
7. Molde - Sogndal H
8. Sandefjord - Moss H U
9. Sarpsborg 08 - Hønefoss BK H U B
10. Stabæk - FK Tønsberg H
11. Strømmen - Fredrikstad U B
12. Tromsdalen - Tromsø U B

-

486-rekkeren:

Tipping Midtuke, frist: 09.06.2010 17:55
1. Bodø/Glimt - Ranheim H
2. Follo - Lillestrøm B
3. Haugesund - Bryne H U B
4. Kongsvinger - Nybergsund IL-T H
5. FK Lyn - Strømsgodset H U B
6. Løv-Ham - Aalesund H U B
7. Molde - Sogndal H
8. Sandefjord - Moss H U B
9. Sarpsborg 08 - Hønefoss BK H U B
10. Stabæk - FK Tønsberg H
11. Strømmen - Fredrikstad U B
12. Tromsdalen - Tromsø B

-

Sportspill.no on Facebook

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus