*Nettavisen* Sportspill.

Hvorfor er Bayern München favoritt?

Foto: Patrik Stollarz (AFP)

Vi snakker ikke om Champions League-finalen, men lørdagens cupfinale mot Borussia Dortmund. Sjekk vårt oddstips.

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 1: Vraker Barcelona til fordel for Brumunddal
Tippetips: Kan Stabæk true Molde?
V75: Milliondryss på Bjerke

Det er 87 spilleobjekter på lørdagens langoddsprogram og litt av hvert å bryne seg på. Fra England er det tre playoffkamper, og det er noen kamper fra Spania. Størstedelen av kampene er imidlertid hentet fra norsk 2. divisjon, men det spilles også to kamper i Tippeligaen. Ishockey-VM ruller for fullt og det er selvsagt også kamper fra Sverige. I Tyskland møtes Borussia Dortmund og Bayern München til prestisjetung cupfinale.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd:
Real Sociedad - Valencia

Siste serierunde i Primera Division og begge lagene er ferdigspilte for sesongen. Valencia sikret tredjeplassen med seieren over Villarreal sist runde og er dermed direkte kvalifisert til neste sesongs Champions League-spill. Har ellers hatt en trøblete og variabel vårsesong. Hjemmesterke real Sociedad er sikret ny kontrakt og har gjort det brukbart på eget gress (8-6-4). En kamp uten særlig bedtydning dette altså og da tror vi klart mest på hjemmelaget. 2,55 for at Sociedad innfrir foran egne fans i sesongavslutningen ser ut som et av lørdagens beste langskudd.

Dagens avslag
Valdres - Grorud

Vi har sjekket andre divisjon avdeling 1 grundig denne uken og alle vi har pratet med er samstemte om en ting. Valdres er ikke på langt nær så bra som tabellposisjonen indikerer. med fire strake seire og full pott topper laget tabellen. Nå møter det overkommelig motstand lørdag, men 1,45 for hjemmeseier er en "mil" unna våre kuponger lørdag.

Sandviken - Røa
Hjemmelaget har hevet seg flere hakk denne sesongen og står med full pott og tre seire hjemme på Stemmemyren. Stortalentet Melissa Bjånesøy fortsetter å levere også denne sesongen. Røa har levert litt ujevnt denne sesongen og til 1,20 i odds er det ingen grunn til å oppsøke kommisjonæren. På en svært god dag er det ikke helt utenkelig at Sandviken kan knipe ett poeng. Styr unna.

Dagens spill
Borussia Dortmund - Bayern München
Drømmefinale i den tyske cupen mellom seriemester Borussia Dortmund og Champions League-finalist Bayern München. Kampen spilles på Olympiastadion i Berlin. Borussia Dortmund sikret seg andre strake seriegull etter å ha avsluttet med fantastiske 23-5-0 på de 28 siste seriekampene. Lørdag satte laget rekord med 81 poeng etter å ha smadret Freiburg 4-0 i sesongavslutningen på hjemmebane.

Bayern München på sin side endte som nummer to og avsluttet seriespillet med å sende Köln ned i andre bundesliga ettersom Bayern vant 4-1 borte mot Köln i siste serierunde. Neste lørdag venter som kjent Champions League-finalen på egen hjemmebane mot Chelsea og det er liten tvil om at det er den kampen som er viktigst å vinne.

Ingen av lagene har vesentlige skadeproblemer eller forfall til denne cupfinalen. Vi registrerer at Borussia Dortmund har vunnet de fire siste innbyrdes oppgjørene (1-0 i begge ligemøtene denne sesongen) mellom lagene. Likevel gjør bookmakerne og Norsk Tipping Bayern München ttil favoritt i denne kampen. Det kjøper vi ikke og vi lar oss lokke av 2,50 på Dortmund. Kampen kan naturligvis spilles som singel og vår innsats er som vanlig kr 100.

Spilleforslag 2 lørdag (spillestopp kl 19.55):
Kamp 94 Borussia Dortmund - Bayern München 2,50 3,00 2,40
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.