Gå til sidens hovedinnhold

Hvorfor er Bryne favoritt i Trondheim?

Bryne har ikke vunnet på bortebane denne sesongen. Vi tror heller ikke at de får med seg poeng fra Trøndelag og bortekampen mot Nardo i kveld.

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Oddssingel Nations League: Nederland kan slå England
V65 Øvrevoll
: Herlig jackpotkveld på Øvrevoll
V64 Kalmar: Dobbel jackpot med 1,6 mill ekstra
V65 Klosterskogen: Mer moro med Jessen
V5 Sørlandet: Bankerfri lunsj i sør
V4 Gärdet: Superpopulær galopp på nasjonaldagen
Overgangsvinduet: Nettavisen følger sommervinduet 2019
Premier League: Alle overgangene sommeren 2019

Det er Nations League-semifinalen mellom Nederland og England som er det soleklare høydepunktet på torsdagens langoddsprogram. I tillegg er det noen kamper her hjemme. I OBOS-ligaen spiller Tromsdalen mot Jerv, og i 2. divisjon er det to kamper: Nardo – Bryne og Fredrikstad – Vidar. Det er også en kamp fra norske 3. divisjon på menyen. Ellers spilles den femte Stanley Cup-finalen mellom Boston Bruins og St. Louis Blues natt til fredag.

NB! Fredag er det ca 411 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Lever kupongen her!

Nardo – Bryne H 2,45 (spillestopp kl 17.55)

Klikk på denne lenken for å spille på dette tipset!

2. divisjon avdeling 1. Hengekamp. Kampen ble utsatt på grunn av flysteiken i SAS. Nardo viser fin form. De er ubeseiret i de fire siste kampene.

Laget fra Trondheim var underdogs på hjemmebane mot Kvik Halden i helgen, men imponerte med å slå østfoldingene 2–0. Vebjørn Walnum Vinje ga trønderne ledelsen syv minutter ut i 2. omgang, mens Ole Christian Sæter fastsatte sluttresultatet til 2–0 i det 82. minutt.

Nardo er kjent for å ha en stram defensiv organisering defensivt, og på Nissekollen har de kun sluppet inn to mål på de tre første hjemmekampene.

De har ennå til gode å tape på hjemmebane. De spilte 1–1 mot Vidar i serieåpningen i april, og det ble også 1–1 i trønderderbyet mot Levanger i midten av mai, før de altså tok sin første hjemmeseier for sesongen mot Kvik Halden lørdag. Østfold-laget er en av en opprykkskandidatene denne sesongen.

Nardo står nå med tolv poeng på de syv første kampene, og det er brukbart. Trondheimslaget vil med seier i torsdagens hengekamp klatre opp til annenplass på tabellen, to poeng bak serieleder Stjørdals-Blink. I denne avdelingen er det ekstremt jevnt, og det skiller bare seks poeng fra 3. plass til nedrykk.

Kampen mellom Nardo og Bryne vises på NA+. Klikk på denne lenken for å se kampen live fra klokken 1800.

Bryne er en av flere klubber i 2. divisjon med en fortid i eliteserien. De rykket ned fra OBOS-ligaen etter 2016-sesongen, og laget har vært med i opprykkskampen de to siste sesongene, men ikke klart å ta det siste steget.

I 2017 havnet de på tredjeplass, syv poeng bak Nest-Sotra som rykket opp. Sist sesong var det enda lenger unna et opprykk. Da endte jærbuene nede på femteplass, 15 poeng bak suverene Skeid som rykket opp.

Før denne sesongen har Jan Halvor Halvorsen overtatt treneransvaret i Bryne. Han har lang erfaring fra klubber som Start, Sogndal, Bodø/Glimt, Fredrikstad og New York Redbulls. Det blir interessant å se om han kan løfte jærbuene opp igjen i divisjonssystemet. Foreløpig ser det dårlig ut.

Bryne ligger nede på niendeplass med ni poeng før torsdagens kamp i Trondheim. Forme er så som så. De har fire kamper på rad uten seier, og bortebane har de ennå ikke vunnet denne sesongen. De spilte 1–1 borte mot Egersund i serieåpningen, og deretter har det blitt tap mot Kvik Halden (0–2) og Arendal (1-2). Det er ingen grunn til å tro at de skal ta sin første borteseier mot et Nardo-lag som tok 18 av 31 på hjemmebane sist sesong.

I helgen som var spilte de uavgjort mot Brattvåg i en jevnspilt match, hvor sunnmøringene utlignet på overtid. Jærbuene trenger virkelig en seier for å ikke bli ytterligere hektet av i toppen.

Jan Halvor Halvorsen mangler Rogvi Baldvinsson. Han er opptatt med Færøyenes landslag, som skal møte Norge om noen dager. Nardo kan mønstre det samme laget som slo Kvik.

Jeg synes det er litt rart at Bryne er favoritt i denne kampen. Nardo viste i kampen mot Kvik at de kan slå hvem som helst på hjemmebane. Selv om Bryne på papiret skal ha det sterkeste laget, så tror jeg alle poengene blir igjen i Trøndelag. Oddsen på hjemmeseier er 2,45.

Klikk på denne lenken for å spille på dette tipset!

Kommentarer til denne saken