*Nettavisen* Sportspill.

Hvorfor i alle dager er Lazio favoritt?

Senad Lulic soner karantene og spiller ikke for Lazio i kveldens bortemøte mot Genoa.

Det er ikke lett å forstå hvorfor Lazio er satt til klar favoritt i bortemøtet mot Genoa i kveldens Serie A-kamp.

27.03.14 07:50
HTML EMBED


Øvrige tips fra Sportspill onsdag:
Tipping:
Kan vi stole på Liverpool?
Odds:
Hyypiä har møtt veggen
V65 Bjerke:
Ivers og Eklöf ugardert
V5 Aalborg:
- Bedre uten Flemming

Man kan si mye flott om Champions League og de matchene som finnes der, men det er likevel ingen tvil om at uken som vi nå er inne i, er "mat" for oss som liker å ha et bredt utvalg å hente objektene fra. Med fulle mitdukerunder i premier League, Championship, Bundesliga, Serie A og Primera er det et herlig trøkk over denne midtuken.

Dagens langskudd
Nürnberg - Stuttgart H 2,55

Etter 17 spilte serierunder og inn i vinterpausen hadde ikke Nürnberg vunnet en seriekamp. Så ble det 4-0-1 på de fem første etter juleoppholdet og Nürnberg hadde strak kurs mot fornyet kontrakt. Oppturen ble imidlertid kortvarig da de fire siste alle er tapt og søndag ble det grufulle 2-5 hjemme mot middelmådige Eintracht Frankfurt.

Stuttgart på sin side er fortsatt over streken (24 poeng mot Nürnbergs 23) og dette er en viktig kamp. Hvorfor bortesvake Stuttgart (3-2-8) er satt til favoritt i denne kampen er ikke så lett å forstå. 2,55 på at hjemmelaget endelig vinner en fotballkamp igjen kan prøves som et langskudd onsdag.

Dagens spill
Genoa - Lazio

Det er ikke lett å begripe hvorfor bortelaget er satt til ganske klar favoritt i denne kampen. Begge lagene ligger riktignok litt i ingenmannsland på tabellen, selv om noen kanskje vil hevde at Lazio kan nå en Europa League-plass. Men vis meg det italienske laget som får motivasjon av slikt.

Genoa står med 1-3-2 på sine seks siste seriekamper og er på 13. plass på tabellen når det gjenstår ni serierunder. Med 36 poeng er det hele tolv poeng ned til nedrykksplass, men en seier i kveld vil uansett gjøre slutt på mulige nedrykksspekulasjoner. Solide 6-4-4 hjemme på Stadio Luigi Ferrari. 2-1-2 på de fem siste hjemmekampene, tapene kom i byderbyet mot Sampdoria og mot serieleder Juventus (begge med 0-1). Forsvarspilleren De Maio (kun startet ti seriekamper) soner karantene i kveld, mens viktige Matuzalem (mb) ble skadet sist helg. Ellers er det inge sentrale fravær.

Lazio har gjennoført en bra sesong hittil og står med 11-9-9 totalt og innehar 7. plassen før denne serierunden med sine 42 poeng. 1-1 hjemme mot Milan søndag i en jevnspilt kamp. 4-5-6 på bortebane. I kveld må laget unnvære midtbanespillerne Biglia og Lulic, samt forsvarspilleren Biava. Både Biglia og Biava startet mot Milan, mens Lulic spilte mesteparten av andre omgang. Ciani og Klose er fortsatt uaktuelle.

Det lukter veldig hjemmeseier i kveld. Hjemmebane avgjør svært ofte denne type oppgjør og hjemmeoddsen er mildt sagt strålende. 2,70 kan spilles som singel og blir et klart valg for oss onsdag.

Spilleforslag 2 onsdag (spillestopp kl 20.40)
Kamp 195 Genoa - Lazio 2,70 2,95 2,35
Klikk her for å levere dette spillet (innsatsen styrer du selv)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag