*Nettavisen* Sportspill.

Hyypiä har møtt veggen

Tidligere Liverpool-spiller Sami Hyypiä er nå manager for Bayer Leverkusen. Foto: (AFP/Scanpix)

Velkjente Sami Hyypiä og hans Bayer Leverkusen har havarert, og tatt sensasjonelle sju poeng på sine elleve siste seriekamper.

26.03.14 10:30
HTML EMBED


Øvrige tips fra Sportspill onsdag:
Tipping:
Kan vi stole på Liverpool?
Odds:
Hvorfor er Lazio favoritt?
V65 Bjerke:
Ivers og Eklöf ugardert
V5 Aalborg:
- Bedre uten Flemming

Man kan si mye flott om Champions League og de matchene som finnes der, men det er likevel ingen tvil om at uken som vi nå er inne i, er "mat" for oss som liker å ha et bredt utvalg å hente objektene fra. Med fulle mitdukerunder i premier League, Championship, Bundesliga, Serie A og Primera er det et herlig trøkk over denne midtuken.

Dagens langskudd
Nürnberg - Stuttgart H 2,55

Etter 17 spilte serierunder og inn i vinterpausen hadde ikke Nürnberg vunnet en seriekamp. Så ble det 4-0-1 på de fem første etter juleoppholdet og Nürnberg hadde strak kurs mot fornyet kontrakt. Oppturen ble imidlertid kortvarig da de fire siste alle er tapt og søndag ble det grufulle 2-5 hjemme mot middelmådige Eintracht Frankfurt.

Stuttgart på sin side er fortsatt over streken (24 poeng mot Nürnbergs 23) og dette er en viktig kamp. Hvorfor bortesvake Stuttgart (3-2-8) er satt til favoritt i denne kampen er ikke så lett å forstå. 2,55 på at hjemmelaget endelig vinner en fotballkamp igjen kan prøves som et langskudd onsdag.

Dagens spill
Augsburg - Bayer Leverkusen

Tysk Bundesliga. De tre øverste lagene i Bundesliga får alle direkte plass i Champions League, mens lag nummer fire får spille kvalik. Nummer fem og seks på tabellen får plass i Europa League. Når det gjenstår sju serierunder for disse to lagene, så er hjemmelaget på 8. plass med 39 poeng, mens Bayer Leverkusen er på den svært viktige 4. plassen med 44 poeng (a poeng med Wolfsburg som har en kamp mer spilt). Borussia Mönchengladbach på 6. plass kan passere Leverkusen dersom de vinner sin kamp i kveld og Leverkusen taper, så det er mange lag som kan knipe den svært viktige 4.plassen.

Augsburg har levert en strålende sesong hittil i kontrast til forrige sesong der laget kjempet mot nedrykk helt til det siste. Misset dog en viktig trepoenger i forrige hjemmekamp da sterke Schalke vant 2-1. I helgen tok laget et sterkt bortepoeng mot Wolfsburg (1-1) og hjemme leverer Augsburg bra (6-2-4). H

Hos Bayer Leverkusen er det mer eller mindre helsprekk etter en kruttsterk innledning på sesongen. 2-1-8 på elleve siste seriekampene er intet mindre enn håpløst, og da er det kanskje ikke så rart at Paris Saint Germain knuste laget 4-0 i Lverkusen for en drøy måned siden. Borte står Leverkusen med 6-1-6 totalt.

2,30 på at hjemmelaget fortsetter sin flotte sesong er spennende i kveld, og selv om Bayer Leverkusen når som helst finner tilbake til seierstaktene, er det ingen grunn til IKKE å angripe hjemmesterke Augsburg i kveld. Kampen kan selvsagt spilles som singel.

Spilleforslag 1 onsdag (spillestopp kl 19.55)
Kamp 158 Augsburg - Bayer Leverkusen 2,30 3,20 2,60
Klikk her for å levere dette spillet (innsatsen styrer du selv)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag