Gå til sidens hovedinnhold

I dag får Norge bank

Brasil er ute etter VM-seier. Sjekk dagens andre oddstips.

Sportspills meny søndag
Oddstips 1: Stabæk tar poeng i Haugers avskjedskamp
Tippetips: Orker Brann hardkjøret?
Nyttig: Disse er skadet i Tippeligaen
Sjekk også: Lesernes oddstips søndag
Travtips:Feier konkurrentene av banen

Dagens siste tips er en dobbel fra Adeccoligaen og fotball-VM for kvinner.

Dagens avslag
86. Brasil – Venezuela 0-1 H 1,42
Vi hadde åpningskampen i Copa America mellom Argentina og Bolivia som dagens avslag fredag. Der advarte vi mot at Argentina skulle vinne med tre mål eller mer til 1,8 i odds. Kampen endte 1-1, og vi tror heller ikke Brasil kommer til å vinne stort i sin åpningskamp. Laget har ikke imponert nevneverdig i oppkjøringen til mesterskapet, kampen spilles i Argentina (ikke et drømmeland for Brasils landslag), og Venezuela har et bedre landslag enn på mange år. Brasil-seier med to mål til 1,42 i odds styrer vi langt unna.

Dagens langskudd
39. Lillestrøm – Viking U 3,20
Det ble uavgjort i begge kampene mellom disse lagene forrige sesong, og Viking har spilt U i sine tre siste kamper. Vi tror det fort kan bli resultatet også i kveld. Lillestrøm er svekket offensivt av Ujah-salget, og fansen er ikke spesielt glade for at reservekeeper Alexander Nadj må vokte buret i dag. Viking imponerte ikke i 2-2-kampen mot Sarpsborg sist, og Åge Hareides menn vil nok være nokså fornøyde med ett poeng.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

66. Sandefjord – Løv-Ham 0-1 H
Sandefjord har skuffet etter nedrykket til Adeccoligaen og ligger under streken med 15 poeng på 13 kamper. Leverte en god kamp borte mot topplaget Ranheim sist, men tapte til slutt 1-2. Det er nettopp dette som har vært Sandefjords største problem denne sesongen; man har ikke maktet å ta poeng i jevne kamper.

Løv-Ham spilte en grusom førsteomgang hjemme mot Sandnes Ulf forrige runde og tapte fortjent 0-3. Dermed er det blitt fem strake tap med til dels stygge sifre, og man må tilbake til 8. mai for å finne siste seier. Bergenserne ligger nest sist med seks poeng.

Sandefjord-trener Arne Sandstø ledet Løv-Ham helt frem til mai i år, og han kjenner derfor dagens motstander ut og inn. Klubben mistet styreformann Gjert Knudsen fredag, og daglig leder Jan Tore Guntveit forlot også klubben nylig. Det er med andre ord både administrativ og sportslig krise i Løv-Ham.

Kaptein Erlend Storesund er ute for bortelaget, og vi har ikke fått rapporter om nye skader hos Sandefjord.

Dette er en ypperlig mulighet for Sandefjord til å klatre opp på tryg grunn etter en periode med stang ut, og vi tror de kommer til å gå ut i et forrykende tempo mot et Løv-Ham-lag som bare har scoret ett mål borte denne sesongen og som har tapt tre av de siste fire kampene med to mål eller mer.

72. Brasil - Norge H
Norge leverte ingen god åpningskamp i fotball-VM, og seieren mot lille Ekvatorial-Guinea satt langt inne. Lene Mykjåland rekker ikke kveldens kamp, men det ser ut til at Guro Knutsen Mienna blir klar.

Brasil tapte VM-finalen mot Tyskland for fire år siden og OL-finalen for USA året etter (samt OL-finalen i 2004). «As Canarinhas» håper derfor at Tyskland-VM skal bli mesterskapet der de endelig lykkes i å gå helt til topps.

Mange av spillerne i USA og Tyskland, og det er ingen tvil om at laget har langt flere stjerner enn Norge. Brasil møtte et meget godt Australsk lag i åpningskampen, men vant 1-0.

Vi tror Norge blir et nummer eller to for små mot Brasil i kveld, slik vi også ble i OL-kvartfinalen i 2008. Eli Landsems disipler må nok først og fremst satse på seier over Australia i den siste kampen for å gå videre fra puljespillet.

Vi setter 100 kroner på denne dobbelen:
66. Sandefjord – Løv-Ham (0-1) 1,88 - 3,85 - 2,60
72. Brasil - Norge 1,45 - 3,45 - 5,10
Samlet odds: 2,73
Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill