*Nettavisen* Sportspill.

I dag får Vålerenga bank

Foto: Scanpix

Det er hockeyfeber i Stavanger, og i kveld er det VIF som får kjørt seg.

27.10.11 10:22

Vi kom helskinnet igjennom onsdagens spennende spillkveld. Det ble 11 rette og 10 tiere på en vanskelig tippekupong (4225 kroner i premie), og ett av to oddstips gikk inn.

I dag er utvalget mindre, men vi har funnet frem til interessant dobbel til pene 4,24 i odds. Men først dagens langskudd og avslag.

Dagens langskudd
112. Brøndby - FC København U 3,00
Lokalderby i åttedelsfinalen i den danske cupen. De normalt så suverene FC København har spilt fem kamper på rad i serie og Europa League uten seier. Gikk på en stjernesmell hjemme mot FC Nordsjælland (1-3) så sent som mandag, og har plutselig fått kamp om seriegullet. Brøndby ligger helt nede på 10. plass i ligaen, og dette oppgjøret mot en sliten utgave av erkerivalen er en gyllen mulighet til å spille på seg selvtillit. Vi tror på et jevnt oppgjør som fort kan gå til ekstraomganger.

Dagens avslag
Den tyrkiske ligaen.
Den tyrkiske superligaen har vært meget vanskelig å tippe denne sesongen, og et godt eksempel på det fikk vi i går kveld: Galatasaray (1,20 i odds) og Trabzonspor (1,25 i odds) var storfavoritter, men ingen av dem klarte å vinne sine hjemmekamper. Førstnevnte presterte sågar å tape 2-4 for lille Gaziantepspor. I dag står fire kamper fra superligaen på programmet, men vi takker høflig nei.

Dagens spill
97. Stavanger - Vålerenga
Det er duket for toppoppgjør i Stavanger ishall. Den suverene serielederen Oilers tar imot tabellnabo VIF Hockey, og det er ventet fullsatt hall med godt over 2000 tilskuere.

Oilers har tatt 36 poeng på 13 kamper (12-0-1), mens VIF står bokført med 29 poeng.

Siddisene har imponert mer og mer utover høsten, og lørdag slo de Sparta, som inntil da ikke hadde tapt på hjemmeis, hele 5-2. To av målene kom i undertall.

Vålerenga er det eneste laget som har vunnet over Oilers denne sesongen, men i dag stiller de med et klart svekket mannskap.

Justin Donati, som leder poenglista med 10 mål og 19 assists, er helt sikkert ute. Det samme er suspenderte Logan Stephenson (10 poeng), mens Jonny Fjeldstad betegnes som sterkt usikker.

Vålerenga har også en meget stygg statistikk i Stavanger ishall: På de siste 13 besøkene har de bare tatt tre poeng én gang.

Vi nøler ikke med å spille hjemmeseier til 1,6, og kombinerer objektet med en kamp fra dansk fotball.

89. FC Nordsjælland - FC Midtjylland
Åttedelsfinale i den danske cupen mellom de siste to års finalister. Avansementet avgjøres i dag, altså ingen returkamp.

Nordsjælland har vist fryktinngytende form i det siste, og seneste mandag ble det en fortjent 3-1-seier borte mot storklubben FC København. Hjemme i Farum Park er det ikke blitt et eneste tap siden april, og Kasper Hjulmands mannskap har klatret helt oppe på andreplass på tabellen med sine 25 poeng.

FC Midtjylland klarte bare 1-1 mot bunnlaget HB Køge i helgen og står med like mange poeng som dagens motstander (bak på målforskjell).

Midtjylland er nokså svake på bortebane denne sesongen og har tapte halvparten av bortematchene.

Lagene har få skadefravær, og begge satser på cupen. Det er derfor ventet sterke startoppstillinger i kveld.

Midtjylland er garantert revansjesugne etter å ha tapt finalen to år på rad mot kveldens motstander, og de drar fordel av at Nordsjælland spilte en tøff bortekamp så sent som for tre dager siden.

Vi har likevel tro på at form- og hjemmesterke Nordsjælland leverer varene også i kveld.

Vi ender dermed opp med følgende dobbel.

89. FC Nordsjælland - FC Midtjylland 2,65 - 2,70 - 2,00
97. Stavanger - Vålerenga 1,60 - 4,40 - 3,10
Samlet odds: 4,24
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.