Foto: norsk-tipping.no

I dag øker Viking Lotto-potten

To nye land blir med på millionmoroa fra og med kveldens trekning.

Kommersielt

SJEKK HVORDAN: NÅ KAN DU SPILLE UTEN KORTLESER

Latvia og Litauen har ikke et eget statlig spill med pengepremier og har derfor søkt om å få bli med på Viking Lotto-samarbeidet.

Ba om å få bli med
Kveldens trekning er den første som innbyggerne i de to landene kan spille til, og dermed er alle de baltiske statene representert.

- Latvia og Litauen kom selv og ba om å få være med på Viking Lotto-samarbeidet. De har trolig sett til nabostaten Estland, som har vært medlem siden 2000, og tenkt at de også gjerne ville tilby sine kunder Viking Lotto, forteller kommunikasjonsrådgiver Roar Jødahl i Norsk Tipping til Sportspill.no.

Nyhet:Nå kan du levere Lotto-kupongen på iPhone og Android

Større hovedpott
Jo flere land og spillere som deltar, jo mer penger blir det i potten. Men det er bare hovedpremien som øker som en følge av utvidelsen.

- Det vil ikke ha noen konsekvenser for premiegruppene under 1. premie. Dette er nasjonale premiegrupper og kun avhengig av omsetningen i det enkelte land, forklarer Jødahl.

Viking Lotto ble lansert i 1993 og var verdens første flernasjonale spill med ukentlige trekninger. For tiden er spillet åpent for innbyggere i Sverige, Danmark, Finland, Island , Estland og Norge i tillegg til nykommerne Latvia og Litauen.

- Nå 18 år senere ser vi at lotterier på tvers av landegrensene er stadig mer populært. Norsk Tipping synes det er moro å kunne ønske to nye stater velkommen i samarbeidet ,og vi håper det blir en suksess, avslutter Jødahl.

Gigantisk rekordutbetaling
Premierekorden for Viking Lotto er på hele 46,5 millioner kroner og ble utbetalt til et ektepar fra Lillestrøm i juli 2010.

I kveld vil det være mulig å vinne 12 millioner kroner, og du kan levere kupongen din på mobilen eller i spillvinduet under.

Spill uten kortleser
For å levere Viking Lotto , Tipping og Norsk Tippings øvrige spill på nett, har spillerne helt fra starten vært nødt til å bruke en egen kortleser.

Hvis du er en av mange som har irritert deg over å ha glemt kortleseren hjemme når du sitter på jobben og ønsker å spille på Bjørndalen, Northug eller en spennende fotballkamp, kan vi glede deg med at det nå går an å levere spill uten kortleser.

Norsk Tipping har akkurat lansert en betaversjon av en spilløsning basert på mobilidentifikasjon.

For å levere spill på den nye måten, må du klikke deg inn på denne lenken og følge instruksjonene.

Du må være kunde hos Norsk Tipping med mobilnummeret registrert for å kunne benytte deg av løsningen. Registrer deg som kunde her.

Slik spiller du Viking Lottoog Tippingpå nett og mobil
Klikk her for å spille på nett.
Klikk her for å spille på mobilen


Mulig premie: 15 millioner kroner:


Mulig premie: 12 millioner kroner:


Innleveringsfrist kl 19.55 hver dag: