Gå til sidens hovedinnhold

I dag setter Cristiano Ronaldo en ellevill verdensrekord

Cristiano Ronaldo kan score sitt 110. landslagsmål i onsdagen VM-kvalifiseringskamp mot Irland. Det vil gjøre ham historisk.

Ronaldo, Portugals store talisman og superstjerne, er landets mestscorende spiller gjennom tidene. Snart kan han bli den mestscorende spilleren på landslagsnivå – gjennom tidene.

Onsdag er det ca. 31 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Den portugisiske superspissen er ett landslagsmål unna å sette ny verdensrekord. Det målet tror vi kommer mot Irland.

Oddsen på at Ronaldo scorer mot Irland er 1,37

Portugal - Irland (1. målscorer) - 2,45 (spillestopp onsdag kl. 20.44)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Cristiano Ronaldo blir som alle andre eldre. Portugiseren har rukket å bli 36 år gammel, men han viser ingen tegn til å roe ned med det første.

Den nysignerte Manchester United-spilleren scoret to ganger på straffespark mot Frankrike i den siste gruppespill-kampen i EM.

Dermed har det portugisiske fotballikonet scoret 109 mål for Portugal. Det er en tangering av Ali Daeis rekord i antall mål i landslagssammenheng.

Da Ronaldo scoret sitt 99. mål for Portugal i 2019, lovet han å ta Daei's rekord.

- Alle rekorder må bli brutt en gang, og jeg skal slå rekorden, sa han.

Onsdag tror vi han gjør alvor av trusselen, og scorer sitt 110. landslagsmål.

Onsdagen spiller Portugal sin første kamp siden 0-1-tapet i 8.-delsfinalen i EM mot Belgia.

Da kommer Irland til Algarve Stadion. Det irske forsvaret ligger an til å få en hektisk kveld i Faro. De skal forsøke å temme Cristiano Ronaldo som trenger ett mål for å bli spilleren med flest landslagsmål i historien.

Onsdag er det ca. 31 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Før kampen har han like mange mål som den legendariske iranske spissen Ali Daei med 109 landslagsmål. Etter onsdagens kamp tror vi at han står alene med rekorden.

Det har allerede vært en begivenhetsrik uke for Ronaldo, som før overgangsvinduet stengte signerte for Manchester United tolv år etter at han forlot klubben.

Elendig start for Irland

Portugiseren måtte forlate Juventus-treningen i forrige uke med en skade i armen, men han er ventet å være spilleklar igjen mot et irsk lag som har fått en forferdelig start på VM-kvaliken.

De tapte 2-3 borte mot Serbia, og gikk deretter på et sjokktap (0-1) hjemme mot Luxembourg. De resultatene lover ikke godt for turen til Portugal. At de nå møter en Cristiano Ronaldo som jakter en verdensrekord gjør det neppe lettere.

At Cristiano Ronaldo skal score i kampen gir kun 1,38 i odds. Det er ikke spesielt fristende. Dermed forsøker vi oss på en annen variant. Vi tror Ronaldo blir første målscorer i kampen, noe som gir 2,45 i odds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset