Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Tippetips:
Nesten seks millioner i bonuspotten
V75 Klosterskogen: Du kan bli mangemillionær i V75 på lørdag
Oddsdobbel 1: United og Arsenal vinner stort
Oddssingel: Southampton jakter en opptur i FA-cupen
Oddssobbel 2: Lørdagsdobbel fra England til 7,25 i odds
Live: Overgangsvinduet januar 2019
Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Lørdagens oddsmeny inneholder ikke Premier League, noe som er uvanlig. I stedet skal det spilles flust av FA-cup kamper. Det er gledelig. Vært eneste år er det et eller annet storlag som ryker for en askeladd. Hvem blir det i år mon tro? I Spania ruller LaLiga i gang etter julepausen. Her spilles det både kamper lørdag og søndag. Vi gleder oss til cupspill!

NB! Husk å spille Lotto. Ca 14 millioner kr i førstepremiepotten lørdag. Lever kupongen her!

Newcastle - Blackburn (0-1) H - 2,60 (Spilletstopp 18:25)

Newcastle sliter i Premier League denne sesongen. Etter en svak start har laget vært plassert rundt nedrykksstreken hele veien. I øyeblikket skiller det bare to fattige poeng ned til den lite attraktive streken. Hjemme foran sitt store trofaste publikum har det vanligvis så sterke hjemmelaget slitt tungt denne sesongen. 2-1-8 på eget gress er alt annet enn bra. I siste kamp denne uken tapte Newcastle 0-2 hjemme for Manchester United, og laget må virkelig opp i ringene for å unngå nedrykk i mai. Greie 1-1 borte mot Watford nest sist. I dag må vel også Newcastle-fansen få noe å juble over på St. James? Vi tror det!

Laget sliter med noen småskader, men ingen bekreftet ute til denne kampen.

Blackburn henger bra med i Championship etter sitt opprykk sist sesong. Dagens bortelag ligger i midtsjiktet på tabellen, med lang vei både til nedrykk og opp til kvalikplassene (3-6). Etter to bortetap mot Leeds og Sheffield United, ble det en sterk 2-1-seier hjemme mot West Bromwich i siste kamp hjemme på Ewood Park. På fremmed gress har Blackburn moderate 3-4-6 så langt i sesongen.

Samuel og Gladwin er ute for resten av sesongen, ellers er alle klare.

Begrunnelse (0-1) H: Newcastle sine fans trenger en opptur. Newcastle er egentlig et veldig godt fotballag, som er bedre enn hva tabellen tyder på. Hjemmelaget trenger en opptur nå, og hvorfor skal det da ikke bli en seier med to eller mer mål? Oddsen på at hjemmelaget vinner med to mål eller mer er så mye bedre enn ren hjemmeseier, at vi må teste denne.

Chelsea - Nottingham Fores H - 1,17 (Spillestopp 15:55)

OBS: Denne kampen kombinerer vi med på grunn av at spillet over ikke er et singelspill. Derfor må vi kombinere, og ta kjører vi en trolig safe-variant. Vi tror at Chelsea slår Forest på brua på en grei måte. Normalt sett spiller vi ikke på noe til 1,17.

Chelsea som startet ligasesongen storartet, har slitt litt den senere tid. Svake 0-0 hjemme mot Southampton i siste kamp. 0-1 tap mot Leicester i nest siste hjemme på brua. I mellom disse ble Crystal Palace og Watford slått i to bortekamper. Hjemme er Chelsea normalt gode, og står med 6-4-1. Samlet er sesongen så langt bra. Laget er på fjerdeplass på Premier League-tabellen, og altså inne på Champions League-plass. Klubben er også klare for semifinalen i ligacupen og er også klare for utslagsrundene i Europa League.

Rodriguez og Van Ginkel er ute. I tillegg noen småskader som må sjekkes opp.

Skogvokterne fra Nottingham har gjort sine saker greit i Championship så langt. Plass sju på tabellen, og fire poeng etter kvalikplassene. Borte spiller Forest mye uavgjort, og står med 3-8-2 etter de første 13 borte. Laget tok en meget fin skalp i siste kamp, da ligaleder Leeds ble beseiret med 4-2 hjemme på City Ground. Nest sist tap 0-1 mot Millwall i London.
Forest melder om en skadefri tropp før kampen.

Begrunnelse dobbelen: At Chelsea slår Forest bør gå fint. At vi skal få 2,60 på at Newcastle slår Blackburn med to eller mer synes vi er et herlig verdispill. Vi prøver denne fine dobbelen til 3,04.