Gå til sidens hovedinnhold

I dag spiller vi Tour de France

Vi vraker Mark Cavendish i oddstipset.

Tirsdagens Sportspill-meny:
Eksperten:Spill Nettavisens populære andelslag
Lunsj-V5 Drammen:Krutt i lunsjen
V64 Galopp: Stekhett radarpar på jackpot-jakt
V4 Bollnäs: Bollnäs skal kuppes!

Tirsdagens langoddsprogram består blant annet av kamper fra Gold Cup og Europa League-kvalifiseringen og dueller fra 10. ende etappe i Tour de France.

Dagens spill er en dobbel til 3,32 i odds. Vær obs på at spillstopp er allerede klokken 12.55.

Du kan lese alt om Tour de France hos våre venner Procycling.no.

Dagens langskudd
Differdange – Laci B 3,25
Kvalifisering Europa League.
Differdange fra Luxembourg vant noe overraskende 1-0 i bortemøtet i Albania. Ifølge rapportene oppdtrådte Laci-spillerne nokså uinspirerte i det oppgjøret, og seieren var ikke ufortjent.

Ligaen i Luxembourg er en av de desidert svakeste i Europa, og Differdange endte ikke høyere enn fjerdeplass forrige sesong. Den albanske ligaen er heller blant de beste i Europa, men holder et klart høyere nivå enn i minuputtlandet Luxembourg.

Laci endte på sjuendeplass forrige sesong og spiller EL-kvaliken grunnet seier i cupen. På diverse oddsforumer er det blitt mumlet om matchfiksing i det første oppgjøret. Vi tar ikke stilling til slike beskyldninger her, men vi tror Laci er mer enn gode nok til å vinne på bortebane nå som de har kniven på strupen. B til 3,25 er dagens langskudd.

Dagens avslag
Manglende singler på langoddsprogrammet.

Hvis man ser bort fra de to vinnerspillene for hele Tour de France, tilbyr Norsk Tipping kun to singelspill på tjue kamper/dueller og til sammen 34 spillobjekter i dag. Vi synes oddsen på 2,35 på Greipel mot Cavendish på tiende etappe i Tour de France er spennende, men må takke nei ettersom objektet ikke kan spilles som singel.

Dagens spill
Vinner Cavendish 10. etappe? ja/nei B 1,75 (spillstopp 12.55)
Etter noen harde klatreetapper og hviledag mandag, er Tour de France tilbake med en nokså flat tiende etappe tirsdag. Dette er en av få gjenværende etappene der spurtkanonene kan kjempe om seieren og viktige poeng i kampen om den grønne poengtrøya.

Peter Sagan topper poenglisten med 234 poeng, 93 foran André Greipel og 106 foran Mark Cavendish. Slovaken må derfor nesten bli skadetdersom han ikke skal vinne sammenlagt.

Norsk Tipping har satt opp flere spill på dagens etappe fra St-Gildas-des-Bois til St-Malo:

Vinner Cavendish 10. etappe?
Ja 1,75
Nei 1,74

Peter Sagan - Marcel Kittel
H 1,80
B 1,60

Marc Cavendish - André Greipel
H 1,40
B 2,35

Edvald Boasson Hagen - Alexander Kristoff
H 2,50
B 1,35

Vi mener 1,75 i odds på at Cavendish ikke vinner etappen er et interessant spill. Det er fire store favoritter i dag, Cavendish, Greipel, Sagan og Marcel Kittel, og vi mener at spesielt Greipel bør ha gode sjanser til å ta sin andre etappeseier.

Laget hans, Lotto-Belisol, har mistet sammenlagtesset Jurgen Van Den Broeck grunnet skade, og nå er lagets viktigste oppgave å skaffe Greipel så mange poeng og seirer som mulig på de gjenstående etappene.

Lotto gjennomførte en imponerende sjette etappe, der rytterne la alt til rette for at Greipel kunne vinne sin første etappe på årets Tour. Det er ikke umulig at Lotto og Greipel kopierer suksessen i dag.

Samtidig kan det godt tenkes at seieren ikke gjøres opp mellom de beste spurtene. Det kan komme brudd som holder helt inn, og da er oddsspillet i boks.

Vi kombinerer objektet med et spill fra Europa League.

Du kan lese alt om Tour de France hos våre venner Procycling.no.

Mika – Rudar H 1,90 (spillstopp 15.25)
Kvalifisering Europa League.
Armenske Mika ble sendt hjem med 0-1 i bagasjen i lagenes første møte i Montenegro. Ifølge rapportene var oppgjøret jevnt, og kampen kunne like gjerne ha vippet i Mikas favør.

Mika endte på andreplass i den hjemlige ligaen og har lenge vært et av Armenias beste klubber. Er normalt meget gode på hjemmebane. Forrige sesong var dette Vålerengas motstander i andre runde i EL-kvalifiseringen, og Oslo-klubben vant 1-0 i begge oppgjørene.

Rudar endte ikke høyere enn femteplass i den montenegrinske ligaen forrige sesong og har aldri kommet lenger enn andre runde i Europa-kvalifiseringene.

Hvis Mika leverer like god innsats på hjemmebane i kveld som de gjorde i Montenegro, bør avansement til andre runde være innen rekkevidde.

Her er dagens dobbel:
Vinner Cavendish 10. etappe? ja/nei 1,75 - 1,75
Mika – Rudar 1,90 - 3,15 - 3,00
Samlet odds: 3,32
Klikk her for å levere dette spillet

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');
HTML EMBED

Kommentarer til denne saken