West Bromwich - Watford

Odds: 2.35 - 3.10 - 2.75

Kampstart mandag 8. august kl 21.00

Spillestopp kl 20.59 Live odds etter kampstart

The Hawthorns

Kampen kan sees på Viasport 1 og Viaplay

Fenerbache - Umraniyespor

Odds: 1.22 - 5.50 - 9.40

Kampstart mandag 8. august kl 20.45

Spillestopp kl 20.44 Live odds etter kampstart

Ulker Fenerbahce Sukru Saracoglu Stadium

Vi tror West Bromwich og Fenerbache vinner. Den dobbelen spiller du på her til 2.87 i odds

West Bromwich - Watford

To lag med ambisjoner om å rykke opp til Premier League braker sammen på The Hawthorns mandag kveld når West Bromwich tar i mot Watford.

Begge lagene har kun spilt en kamp så langt i sesongen. West Bromwich berget uavgjort 1-1 borte mot Middlesbrough i sitt oppgjør, mens Watford slo Sheffield United og Sander Berge 1-0 hjemme.

Man må helt tilbake til sesongen 1999/2000 for å finne sist gang West Bromwich Albion endte på en svakere plassering enn de gjorde forrige sesong. Selv om de ble sett på som en av de aller største favorittene til å rykke opp i fjor sommer, endte det til slutt med en skuffende 10. plass på tabellen.

Det som felte laget i kampen om opprykk var alle oppgjørene som endte uavgjort på hjemmebane. Hele 8 av 23 kamper ga poengdeling, noe som bare ble toppet av Preston med sine 10.

Klarer manager Steve Bruce å få laget til å vippe de jevne oppgjørene litt oftere i sin favør i år, lukter det opprykkskamp.

Watford rykket ned fra Premier League med stil sist sesong når de skrapet sammen stusselige 23 poeng på 38 kamper, og endte nest sist poenget foran Norwich.

Watford er kjent for å spise managere til frokost, og siden sesongen 2020/21 har hele fem managere fått prøve seg i sjefsstolen. Meritterte karer som Claudio Ranieri og Roy Hodgson var innom forrige sesong, men nå er det ukjente Rob Edwards som skal skape stabilitet i laget.

Han ble hentet etter at han førte Forest Green Rovers til topps i League Two og ble kåret til årets manager i divisjonen forrige sesong.

Watford er også en av favorittene til opprykk, men med ny manager tror vi resultatene vil svinge litt i starten, og bortekampen mot West Bromwich er en av sesongens tøffeste.

Det er ca. 359 millioner kroner i eurojackpot-potten. Spillefrist tirsdag kl 19

Fenerbache - Umraniyespor

Det er første kamp i sesongen for begge lagene, og Fenerbache ønsker selvsagt en god start når de tar i mot nyopprykkede Umraniyespor.

Hjemmelaget er en stormakt i tyrkisk fotball, og står med hele 19 seriemesterskap - kun toppet av Galatasaray som har 22.

Nå er det riktignok en stund siden, for vi må helt tilbake til 2013/14-sesongen sist gang de løftet trofeet. Med tidligere Benfica-trener Jorge Jesus ved roret blir det spennende å se om han kan få ordentlig sving på mannskapet.

Så langt i sesongen har de spilt tre tellende kamper. De røk knepent 1-2 over to oppgjør mot Dynamo Kiev i kvalifiseringen til Champions League, noe som førte til at de måtte ut i tredje kvalifiseringsrunde til Europa Conference League mot Slovacko fra Tsjekkia.

Første oppgjør gikk torsdag 4. august, og Fenerbache vant overbevisende 3-0 etter to mål av Lincoln Henrique og et av Emre Mor.

Umraniyespor er en miniputt i fotballsammenheng. Hjemmebanen tar 2500 tilskuere og de rykket opp til Süper Lig for første gang i klubbens historie etter andreplass i TFF 1.Lig i fjor.

Det er forventet at det blir en kamp for å overleve, og de kunne knapt fått en verre start på livet blant de store enn bortekamp mot Fenerbache.

West Bromwich og Fenerbache vinner

I den superjevne Championship er det ofte tette og tøffe kamper. Serien har akkurat startet, og trenger nok noen runder for å få satt seg ordentlig.

Vi tror kombinasjonen av hjemmebanefordel og at Watford igjen har ny manager og vil svinge i prestasjonene, gjør at West Bromwich stikker av med en knepen seier denne gangen.

Fenerbache har fått meritterte Jorge Jesus som manager og har nok ambisjoner om å kjempe om seriegull igjen.

Joshua King er usikker til kampen på grunn av en smell, men med rutinerte Enner Valencia på topp sammen med den brasilianske playmakeren Lincoln Henrique bør det holde i massevis til seier mot Umraniyespor.

Vi tror West Bromwich og Fenerbache vinner. Den dobbelen spiller du på her til 2.87 i odds

All oddsen på begge kampene finner du her