Tottenham - Marseille

Odds: 1.48 - 4.20 - 5.60

Kampstart onsdag 7. september kl 21.00

Spillestopp kl 20.59 Live odds etter kampstart

Tottenham Hotspur Stadium

Kampen vises på TV 2 Sport Premium 2 og TV 2 Play

Inter - Bayern München

Odds: 3.70 - 3.95 - 1.77

Kampstart onsdag 7. september kl 21.00

Spillestopp kl 20.59 Live odds etter kampstart

Stadio Giuseppe Meazza

Kampen vises på TV2 Play

Vårt tips er at Tottenham og Bayern München vinner. Den dobbelen leverer du her

Tottenham - Marseille

Tottenham og Marseille braker onsdag kveld sammen til første runde i Champions League gruppe D. De to andre lagene i gruppen er Eintracht Frankfurt og Sporting CP, og de møtes i Tyskland samme kveld.

Tottenham har fått en god start i årets Premier League, og ligger på tredjeplass etter seks serierunder med sine fire seiere og to uavgjorte kamper. Hjemme på Tottenham Hotspur Stadium har de vært bunnsolide og står med tre strake trepoengere.

De startet med 4-1 hjemme mot Southampton, før et gjerrig Wolverhampton ble sendt hjem med 0-1 i sekken. I forrige serierunde kom Fulham på besøk, og selv om det bare ble 2-1 til Tottenham var dette resultatet noe flatterende for Fulham, da de var nest best i det meste.

Hvis vi tar med fjorårssesongen har Tottenham nå vunnet seks hjemmekamper på rad, og vi tror de har gode muligheter til å få en knallstart i årets Champions League.

Har du lyst å spille Fantasy og vinne penger? Klikk her!

Marseille har også fått en strålende start på sesongen i franske Ligue 1. Etter seks serierunder står de med fem seiere og en uavgjort. Målforskjellen er på solide 13-3, og det er bare PSG som er foran på tabellen med enda bedre målforskjell.

Det er på bortebane de har avgitt poeng, for de startet sesongen med 1-1 mot svake Brest. Etter det har de spilt to solide kamper på fremmed gress med 3-0 mot Nice før de slo Auxerre sist lørdag.

I Champions League har Marseille hatt sine utfordringer og står med 14 tap på de 15 siste kampene, og de har ikke scoret mål på 5 av de siste 6.

Sist gang de var med var for to sesonger siden og da røk de ut etter gruppespillet med en seier(2-1 hjemme mot Olympiakos) og seks tap. Borte røk de mot Manchester City(0-3), Porto(0-3) og Olympiakos(0-1).

Vi tror Tottenham denne gangen drar stor nytte av et fullpakket Tottenham Hotspur Stadium, og vårt tips er at de sikrer seg tre viktige poeng.

Det er ca. 106 millioner kroner i vikinglotto-potten. Spillefrist onsdag kl 18

Inter - Bayern München

Det er storkamp allerede i første runde i gruppe C når Inter tar i mot Bayern München hjemme på San Siro onsdag kveld. De to andre lagene i gruppen er Barcelona og Viktoria Plzen, og det kan bli noen tøffe kamper for underdogen fra Tsjekkia.

Inter har vært noe ustabile i starten av årets sesong. De ligger foreløpig på åttendeplass i Serie A med sine tre seiere og to tap. Det er fire poeng opp til Atalanta som topper tabellen.

De har spilt to hjemmekamper som begge har gitt oppskriftsmessige seiere. 3-0 mot Spezia og 3-1 mot Cremonese er vel akkurat så bra som det bør være.

Generalprøven til denne kampen var byderbyet mot Milan sist lørdag. Der tok de ledelsen i oppgjøret - men ble tidvis utspilt av et livlig Milan-lag - og det endte med et bittert tap 2-3.

I fjor endte Champions League-eventyret i 1/8-delsfinalen mot Liverpool. De røk 0-2 hjemme for den senere finalisten, og selv om de tok en sterk 1-0-seier i returmøtet på Anfield holdt det ikke til avansement.

Bayern München er det suverene laget i Tyskland, og det så ekstremt lovende ut etter de tre første serierundene av årets Bundesliga. Det startet med 6-1 borte mot Champions League-kvalifiserte Frankfurt, før de slo Wolfsburg 2-0 hjemme.

Så reiste de til Bochum, og der ga de seg ikke før det sto 7-0 på resultattavla. Det er mulig at de da ble litt for sikre på at dette skulle skli av seg selv, for de to siste kampene har ikke vært av normal kaliber - i hvert fall når det gjelder å sette sjansene.

Først ble de holdt til 1-1 hjemme av Borussia Mönchengladbach. Statistikken fra kampen viser ganske tydelig at resultatet kunne vært annerledes.

33-5 i skudd, 20-3 i skudd på mål, og 69-31 i ballbesittelse viser hvilken dag Yann Sommer i Gladbach-buret hadde. Sommer satte forøvrig ny Bundesliga-rekord med 19 redninger totalt i kampen.

Borte mot Union Berlin sist helg ble de også holdt til uavgjort, og nok en gang hadde motstanderens keeper en god dag på jobben.

Dominansen var enorm også her med 75-25 i ballbesittelse, og selv om de ikke hadde like mange klare sjanser i dette oppgjøret var det mer enn nok til å vinne kampen på en normal dag.

Bayern er garantert klare og motiverte til denne kampen, og når oddsen på seier til tyskerne er såpass bra(1.77 i skrivende stund), går vi for tre poeng til Julian Nagelsmanns mannskap.

I dagens dobbel går vi for seier til Tottenham og Bayern München. Det spillet leverer du her

All oddsen på begge kampene finner du her