*Nettavisen* Sportspill.

I full fart mot Championship

Leyton Orients Moses Odubajo feirer lagets scoring mot Peterborough. Foto: Mike Egerton (Pa Photos)

Leyton Orient fikk et godt resultat i den første playoff-kampen mot Peterborough. I dag spiller de returkampen på eget gress.

13.05.14 11:51

Det er mye variert på tirsdagens langoddsprogram, og alt fra League One til Serie B står på menyen.

Dagens singel 1
Leyton Orient - Peterborough, H 2,00

Med 1-1 fra den første playoff-kampen forrige uke, har Leyton Orient sikret seg et fantastisk utgangspunkt før den viktige returkampen. Halve jobben er gjort, og kun seier er godt nok i kveld.

Hjemmelaget kom på tredjeplass i ligaen, og var med det øverste lag i playoff-rundene. De mistet alt håp om direkte opprykk da de kun presterte å vinne tre kamper de siste ti.

Forrige ukes uavgjortresultat vitnet imidlertid om et lag som gir alt for opprykket. I tillegg har de en helt vanvittig bra målforskjell - 85-45 er slått kun av suverene ligamester Wolverhampton.

Peterborough har en vanskelig oppgave foran seg og vet at dagens verter har fordelen i kveldens kamp. Gjestene spiller svært sjeldent uavgjort, noe som vises i bortestatistikken - 9-2-12 på fremmed gress er fasit.

Dagens gjester har en god statistikk den siste perioden, med seks seire de siste ti kampene. Bak resultatene finner vi imidlertid at alle disse seirene har kommet mot lag fra langt ned på nedre halvdel av tabellen.

Utgangspunktet med 1-1 levner ingen tvil om hva som kreves av Leyton Orient i kveld. Oddsen på 2,00 til hjemmeseier er meget attraktiv, og fortjener vår tillit i dag.

Dagens singel 1 (spillestopp klokken 20.40).
Leyton Orient - Peterborough, 2,00 - 3,15 - 3,00.

HTML EMBED


Dagens singel 2
Caen - Nimes, H 2,05

Topp møter bunn i dagens oppgjør fra Ligue 2. Caen har vært med i toppen hele sesongen, og med seier i dag sikrer de langt på vei opprykk til den øverste divisjonen.

Den siste perioden har de virkelig bevist seg Ligue 1 verdig. Med kun ett tap på de siste ti kampene har de fått en luke til konkurrentene. Men i en uhyre jevn kamp i toppen, vet hjemmelaget at kun tre poeng er godt nok for å sikre opprykket.

Mange ble imidlertid overrasket da Caen tapte 1-3 hjemme mot Tours forrige runde. Det var kun deres tredje tap på eget gress denne sesongen, og 11-4-3 vitner om et lag som er vanskelige å slå på eget gress.

Nimes har virkelig våknet til liv, og viser at de er klare for å kjempe om fornyet kontrakt i Ligue 2. En begredelig rekke ble brutt for to runder siden mot Angers, og den ble fulgt opp med seier over bunnrival Laval forrige runde.

Disse to resultatene har sendt dem midlertidig over streken, og med en kamp til gode ser utsiktene lyse ut for Nimes. 3-5-9 er absolutt godkjent bortestatistikk.

Det er imidlertid stor forskjell på lag som kjemper for opprykk og lag som kjemper mot nedrykk. I dag er siste kamp på eget gress for Caen, og å sikre opprykket foran egne fans ville vært en perfekt avslutning på sesongen. 2,05 er meget spillbar odds på at de gjør nettopp det.

Dagens singel 2 (spillestopp klokken 19.55).
Caen - Nimes, 2,05 - 2,00 - 5,25. Objektet må kombineres.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag