Statistikken viser at oppgjørene mellom Leicester og Tottenham er blant de mest målrike i Premier League.

Siden Leicester gjorde comeback i Premier League i 2014 har de spilt 14 ganger mot Tottenham i den engelske toppdivisjonen, og det har vært scoret 54 mål i disse kampene. Det gir et snitt på 3,86 mål per kamp.

Sjekk oddsen på at begge lag scorer og at det scores over 2,5 mål i kampen

Kun i kampene mellom Arsenal - Liverpool (62), Crystal Palace - Liverpool (55) og Crystal Palace - West Ham (55) har det vært scoret flere mål i den samme perioden.

Historien gir grunn til å tro på en underholdende kamp på King Power Stadium, hvor det har vært scoret tre mål eller flere i fire av de fem siste kampene.

Leicester - Tottenham

Odds: Begge lag scorer og over/under 2.5 mål - 1,97

Kampstart onsdag 19. januar klokken 20.30

Spillestopp kl 20.29 Live odds etter kampstart

King PowerStadium

Kampen vises på TV2 Sport 1

Vi tror at begge lag scorer og at det scores over 2,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 1,97 i odds

Tottenham møter et Leicester-lag som ikke har spilt en ligakamp på over tre uker.

Antonio Contes lag har to kamper til gode og er kun to poeng bak erkerivalene Arsenal. Spurs vil gå forbi the Gunners og klatre opp på femteplassen med tre poeng i onsdagens kamp. Samtidig vil de puste West Ham i nakken.

The Hammers er kun fire poeng foran Tottenham, men de har spilt fire kamper mer enn Contes mannskap. Tottenham har vist fin ligaform under Conte, og fortsetter de fremgangen vil Nord-London-laget kunne melde seg på i kampen om en topp fire-plassering.

Så stor er Vikinglotto-potten på onsdag. Lever kupongen her før onsdag kl. 18.00

For Leicester har denne sesongen vært skuffende. Etter å ha kjempet om å spille i Champions League de siste to-tre sesongene, og snublet på oppløpssiden, ligger the Foxes nede på 10.-plass med tolv poeng opp til West Ham på fjerdeplass.

Men Leicester har et sterkt offensivt lag, og vi tror de vil vise det i andre halvdel av sesongen. The Foxes har scoret 27 mål på de siste elleve kampene i alle turneringer, og i denne perioden har de blant annet møtt Manchester City, Liverpool og Chelsea.

Spurs mangler nøkkelspiller

Antonio Conte har gjort Tottenham til et bedre kollektiv defensivt, men de mangler viktige Eric Dier i onsdagens kamp. Han har fått en sentral rolle midt i forsvaret til Spurs.

Leicester har også utfordringer i forsvaret, men de har nok kvalitet og har formspillere i angrepsrekken til å skape sjanser mot gjestene fra hovedstaden. Det er ikke mange spillere i ligaen som har vært i bedre form enn James Maddison. Han har scoret i fire av de fem siste kampene, og han kan skape problemer for Tottenham-forsvaret.

Tottenham mangler også Cristian Romero og Son Heung-min. Den positive nyheten er at Steven Bergwijn er spilleklar.

Den lange pausen har gjort at Leicester har fått flere spillere tilbake. Patson Daka, James Justin, Caglar Soyuncu, Kiernan Dewsbury-Hall og Luke Thomas er kvitt skadene sine, mens Boubakary Soumare and Ayoze Perez er friske igjen etter å ha vært syke.

Likevel er the Foxes svekket. Jamie Vardy, Jonny Evans, Timothy Castagne, Ryan Bertrand og Ricardo Pereira er fortsatt ute, mens Kelechi Iheanacho, Daniel Amartey, Wilfred Ndidi og Nampalys Mendy er alle i Afrikamesterskapet.

Det er verdt å merke seg at Leicester har vunnet 38 prosent av sine Premier League-kamper som er spilt på onsdager (20 av 53 kamper). Det er den ukedagen de har flest seire i Premier League. Til sammenligning har Tottenham tapt fire av de fem siste kampene de har spilt på en onsdag.

Spurs har ikke fått det til å klaffe foran mål i bortekampene denne sesongen. De har kun scoret syv mål på åtte bortekamperi ligaen, og det gir et snitt på 0,9 mål per kamp. Det er ikke særlig imponerende av et lag som sist sesong scoret 1,7 mål i snitt på bortebane (33 mål på 19 kamper). Med Harry Kane på vei tilbake i godt gammelt slag kan denne statistikken se annerledes ut om et par måneder.

Leicester har vunnet de tre siste hjemmekampene i Premier League, og de har scoret hele ni mål på de tre kampene. Vi tror det blir målfest på King Power Stadium onsdag.

At begge lag scorer og at det scores over 2,5 mål virker å være et sannsynlig utfall. Det spiller du på her til 1,97 i odds

Leicester - Tottenham

Odds: Harry Kane scorer mål - 1,97

Kampstart onsdag 19. januar klokken 20.30

Spillestopp kl 20.29 Live odds etter kampstart

King PowerStadium

Kampen vises på TV2 Sport 1

Vi tror at Harry Kane scorer mot Leicester. Det spiller du på her til 1,97 i odds

Dette har ikke vært Harry Kane sin beste sesong på klubbnivå, men vi tror Tottenham-stjernen vil vise seg frem de neste månedene.

28-åringen har i de siste kampene vist at han er tilbake i godt gammelt slag, og mot et Leicester-lag som har slitt med skader på flere defensive nøkkelspillere kan den engelske landslagskapteinen komme på scoringslisten.

Kane har også en imponerende statistikk mot the Foxes. Han har scoret elleve mål på ni kamper mot Leicester. Vi tror han fortsetter den fantastiske statistikken mot Leicester i kveld.

Vi tror at Harry Kane scorer mot Leicester. Det spiller du på her til 1,97 i odds