Gå til sidens hovedinnhold

I kveld gjør Liverpool noe de ikke har klart på 11 år

Liverpool vil med seier onsdag ta sin fjerde seier på rad i Champions League for første gang siden mars 2009.

To av Atalantas tre største tap i Europa har kommet mot lag fra Premier League. De tapte 1-5 mot Manchester City sist sesong og tapte 0-5 mot Liverpool for tre uker siden.

Onsdag er det ca 221 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Vi tror italienerne også får problemer på Anfield onsdag kveld.

Liverpool - Atalanta (Pause/fulltid dobbel) - H/H 2,25 (spillestopp kl. 20.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Champions League, gruppe D. Liverpool ydmyket Atalanta i den første kampen. De banket italienerne 5-0 i Bergamo, til tross for at scouserne måtte klare seg uten en rekke sentrale spillere.

Mange trodde også et skaderammet Liverpool ville få problemer mot Leicester i helgen, men Jürgen Klopps menn dominerte kampen fra start til slutt og vant 3-0 over the Foxes. Liverpool satte også ny klubbrekord. Dette var deres 64. strake hjemmekamp uten tap i ligaen. Den gamle rekken på 63 kamper uten hjemmetap i ligaen ble stoppet i januar 1981 av nettopp Leicester.

Onsdag er det ca 221 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Lang skadeliste

Men skademarerittet fortsetter for Klopp. Naby Keïta måtte av med en muskelskade mot Leicester. Han er ute mot Atalanta.

Jordan Henderson og Thiago Alcantara er sannsynligvis også utilgjengelig i onsdagens Champions League-match. Begge sto over tirsdagens trening.

Roberto Firmino var heller ikke på treningsfeltet tirsdag, men ifølge Liverpool Echo er han spilleklar.

Liverpools skadeliste er fortsatt lang. Midtstopperne Virgil van Dijk og Joe Gomez er begge ute med langtidsskader, og høyreback Trent Alexander-Arnold er heller ikke tilgjengelig. Det betyr antakeligvis at Fabinho tar plass i midtforsvaret sammen med Joel Matip, og James Milner går inn på høyrebacken.

Her kan du skrape Flax på nett

Gladnyheten for Liverpool-fansen er at Mohamed Salah er tilbake. Han kan spille onsdagens kamp. Egypteren scoret mot Atalanta sist, og han har scoret ti mål så langt denne sesongen, to i Champions League.

Slik vinner Liverpool gruppen

Liverpool kan kvalifisere seg for åttendelsfinalen med seier onsdag. Etter de tre første kampene i gruppespillet står Liverpool med full pott og ingen baklengs.

Vinner Liverpool mot Atalanta i kveld vil de stå med tolv poeng, og da er det bare syltynn teori som fratar dem gruppeseieren og få en gunstig trekning i neste runde.

Sjekk ut alle de nye draktene til Premier League-lagene her!

Med seier mot italienerne vil bare Ajax kunne utfordre Liverpool i kampen om topp-plasseringen, men skal nederlenderne gå til topps i gruppen må de vinne de tre siste kampene, blant annet bortekampen på Anfield. Ajax er også avhengig av at Midtjylland slår Liverpool i Danmark.

Uten seier i tre kamper

Atalanta står uten seier i de tre siste kampene. Etter 0-5-tapet mot Liverpool slo de tilbake med å klare 1-1 mot Inter, men i helgen klarte de bare 0-0 mot nyopprykkede Spezia. Bergamo-klubben holder ikke samme nivå som sist sesong. Det er helt tydelig.

Onsdag er det ca 221 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Fabio Depaoli måtte tusle av banen i første omgang i Atalantas 0-0-kamp mot Spezia i helgen, og han blir trolig ikke spilleklar. Cristiano Piccini erstattet ham, men han måtte senere også forlate banen. Gian Piero Gasperini håper å ha tilbake Hans Hateboer på Anfield.

Marten de Roon og Robin Gosens, som ikke spilte mot Liverpool sist på grunn av skader, er friskmeldte, men Ruslan Malinovskiy er usikker på grunn av en positiv covid-19-test i landslagspausen.

Liverpool gå offensivt ut hjemme på Anfield. Jürgen Klopp vet at en seier mot Atalanta kan gjøre at de kvalifisere seg for åttendelsfinalen allerede onsdag kveld, men da må Ajax tape eller spille uavgjort mot FC Midtjylland.

Liverpool har ledet til pause i to av tre kamper i gruppespillet i Champions League, mens Atalanta har ligget under etter de første 45 minuttene i de to siste kampene i Champions League. Vi tror Liverpool går ut i hundre på hjemmebane, og at Jürgen Klopps menn leder både til pause og etter 90 minutter. H/H-spillet gir 2,25 i odds. Spillestopp kl. 20.55.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset