Aston Villa har kun én gang tidligere vunnet en Premier League-kamp på en torsdag. Det skjedde 2. juledag i fjor. Da vant Birmingham-laget 1-0 mot Norwich City hjemme på Villa Park.

Torsdag har heller ikke vært noen god kampdag for Burnley. Den eneste seieren på 15 bortekamper i toppdivisjonen kom i april 1961 mot Birmingham City.

Fredag er det ca 331 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 19.00. Lever kupongen her!

Aston Villa - Burnley (Pause/fulltid dobbel) - U/H 4,50 (spillestopp torsdag kl. 18.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Engelsk, Premier League. Aston Villa tok tre poeng i Midlands-derbyet da de slo Wolverhampton 1-0 i forrige uke. Anwar El Ghazi satte inn et straffespark på overtid.

Seieren var bare Villas andre på seks kamper i Premier League, men Dean Smiths menn ligger fortsatt midt på tabellen og de har en kamp til gode på de andre lagene rundt seg.

Barkley tilbake?

Det som gir grunn til bekymring hos Smith er at de har scoret ett mål eller færre i fem av de siste syv Premier League-kampene, men den innlånte Chelsea-spilleren Ross Barkley kan være tilbake hos Aston Villa i kveld. Det vil gi Birmingham-klubben et boost offensivt.

Trezeguet er fortsatt ute med en strekkskade, mens Douglas Luiz og Matty Cash er begge suspendert.

Lørdag trekkes det ut 40 heldige Lotto-spillere vinner én million kroner hver - uten å ha sju rette. Trykk her for å bli med i trekningen før lørdag klokken 18.00!

Tom Heaton kan være tilbake i kamptroppen for første gang siden han pådro seg en alvorlig kneskade mot Burnley 1. nyttårsdag.

Med seier torsdag vil Villa ha 21 poeng, som er det høyeste antallet poeng de har hatt etter elleve kamper i Premier League siden 2001-2002-sesongen. De har Jack Grealish og Ollie Watkins som begge har egenskaper som gjør dem til matchvinnere.

Etter en elendig start på sesongen, har Burnley de siste ukene begynt å plukke poeng. The Clarets har nå kun tapt én av de siste fem Premier League-kampene. Men de har en dårlig statistikk mot Aston Villa. De har kun vunnet én av de siste åtte kampene mot laget fra Birmingham.

Burnley vil teste Johann Berg Gudmundsson på kampdagen. Jack Cork, Dale Stephens og Phil Bardsley rekker antakeligvis ikke denne kampen.

Villa har vist fremgang i de siste ukene. Ikke bare er de bedre offensivt, men de viste mot Wolves lørdag at de også klarer å holde tett bakover for å plukke poeng. Det klarte de ikke sist sesong.

Burnley blir likevel ingen enkel oppgave.

Kun scoret seks mål

Sean Dyches menn vant 1-0 mot Arsenal i helgen, men hvem gjør ikke det om dagen. Seiersmålet var et selvmål av Pierre-Emerick Aubameyang. Burnley har kun scoret seks mål på elleve kamper, og de står uten nettkjenning i de tre siste kampene på utebane.

Fredag er det ca 331 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 19.00. Lever kupongen her!

Samtidig har de scoret i 15 ligakamper på rad mot Aston Villa siden de tapte 0-1 på bortebane for 56 år siden. Vi tror Villa vinner denne matchen.

Det har stått uavgjort til pause i seks av elleve Burnley-kamper denne sesongen, men the Clarets har kun stått igjen som seiersherre én av de seks gangene. Samtidig har stillingen i fem av Aston Villas ti første kamper vært uavgjort til pause, men Villa har vunnet tre av de fem kampene etter 90 minutter. U/H-spillet i denne kampen gir 4,50 i odds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset