Gå til sidens hovedinnhold

I kveld scorer han igjen for Manchester United

Jesse Lingard ble matchvinner mot West Ham søndag. Vi tror han kan ødelegge dem igjen i onsdagens cupkamp.

Lingard ble den store synderen da United tapte 1–2 for Young Boys i Champions League tidligere i uken, men sendte gjestene opp i ledelsen 88 minutter ut i oppgjøret mot West Ham med et lekkert langskudd.

Se kampen mellom Manchester United og West Ham hos Viaplay. Skaff deg tilgang!

28-åringen var på utlån til nettopp West Ham i vår og imponerte stort. I hele sommer har han blitt linket tilbake til London-laget, men Ole Gunnar Solskjær har valgt å beholde ham på Old Trafford. Det virker å ha vært en smart beslutning av United-manageren.

Onsdag er det ca. 44 millioner kroner i Vikinglotto-potten

Lingard har blitt byttet inn i tre kamper denne sesongen og spilt til sammen 45 minutter i Premier League, men har likevel rukket å score to mål. Det gir i snitt én scoring per 23 minutt.

Manchester United - West Ham

Jesse Lingard scorer mål - 3.35

Kampstart onsdag 22. september kl 20.45

Spillestopp kl 20.45 Live odds etter kampstart

Old Trafford

Kampen blir vist på Viaplay

Vi tror at Jesse Lingard scorer mål. Spill her til 3,35 i odds

Ole Gunnar Solskjær og David Moyes kommer antakeligvis til å gjøre noe endringer på mannskapene fra søndagens Premier League-kamp, men de vil neppe rotere for mye.

Jesse Lingard er en av spillerne som banker på døren til startelleveren hos Manchester United. Han ble byttet inn de siste 17 minuttene på London Stadium og ble matchvinner mot klubben har spilte for i andre halvdel av fjorårssesongen.

Se kampen mellom Manchester United og West Ham hos Viaplay. Skaff deg tilgang!

Med unntak av den forferdelige pasningen som gjorde at Young Boys slo United i Champions League, har 28-åringen hatt en god start på sesongen. Han har scoret i de to siste kampene for United i Premier League, og han scoret to ganger for det engelske landslaget mot Andorra. Det viser at han er i form, og vi tror på en ny nettkjenning fra ham i onsdagens ligacupmatch. Oddsen er 3,35.

Vi tror at Jesse Lingard scorer mål. Spill her til 3,35 i odds