Foto: Scanpix/Reuters

I kveld spiller vi Hoffenheim

Sjekk oddstipset som kan gi noen ekstra kroner i kassa før helgen.

Kommersielt

Langoddsen er som vanlig noe magrere på en fredag, men til fredagsprogram å være finner vi flere interessante spill. Blant de 26 fotballobjektene som tilbys, velger vi et objekt fra Bundesliga som dagens anbefaling, og spiller det som single siden oddsen er ganske god.

OBS! Nå kan du tippe på Android-telefoner

Vi kommer med noen andre tanker nederst i artikkelen også, og oppfordrer våre lesere til videre debatt og lansering av egne tips i kommentarfeltet i Lesernes oddstips fredag.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Köln - Hoffenheim
Köln har innledet med 1-1-3 på de fem første. På hjemmebane har de slått nyopprykkerne fra St. Pauli 1-0 og tapt 1-3 for Kaiserslautern. De har ikke scoret mer fire mål på de fem første, og trener Zvonimir Soldo må tåle kritikk for liten oppfinnsomhet og en defensiv spillestil som ikke har gitt de helt store resultatene eller underholdningen. Pedro Geromel måtte ut med skade mot Mainz sist, men er forhåpentligvis klar igjen i dag. Et par andre spillere skal testet opp mot kampstart, og Soldo venter til fredag med å ta ut det endelige laget.

Hoffenheim har innledet bra med 3-1-1 på de fem første. Man tapte ganske uheldig på overtid mot Bayern München sist. I bortekampene har man spilt 2-2 mot Kaiserslautern og vunnet 1-0 mot St. Pauli. Det ser bra ut med troppen.

Hoffenheim vant tilsvarende kamp forrige sesong hele 4-0. De vant også 3-1 her i 2008, men tapte også 1-3 her det året. Innbyrdes statistikk viser litt overraskende at borteseier har vært gjennomgangstonen når disse har møttes de seneste årene.

Det ventes 45.000 tilskuere på Mungersdorfer Stadion, men hvor mye det hjelper hjemmelaget er vi usikre på. Det var jo ofte mye publikum forrige sesong også, men Köln klarte ikke bedre enn 3-6-8 på hjemmebane totalt. I dag tror vi det fort kan blir vanskelig for Köln igjen, da de virker å være noe ute av form og lite farlige offensivt. Hoffenheim kommer for å ta alle tre poengnene og de er i form. 2,15 på B er interessant, og vi prøver 100 kroner på denne i dag. Objektet spilles alene, og spillefristen er klokken 20.25.

18. Köln - Hoffenheim 2,90 2,95 2,15

Klikk her for å levere dette spillet.

Andre vurderinger
Karlsruher og Aachen ser ut som svært sannsynlige hjemmeseire i tysk 2. Bundesliga. Oddsen er så der. Herd skal være en B i 3. divisjon avdeling 17, men 1,25 er noe lavt på et lag som har både en, to og tre matchballer på å vinne avdelingen. Dog møter de tøffere motstand i de to siste, så der er vel i dag de skal gjøres. I franske Ligue 2 er Nimes, Metz, Havre og Vannes våre vinnerkandidater. En annen ting vi skal tyggelitt på utover dagen er hvordan Brentford reagerer på sjokktriumfen da de slo ut et bortimot toppet Everton av Carling Cup om dagen. Inspirerer det til økt innsats eller har de fullstendig hang over mot Leyton Orient? Vil lukter litt på 2,30 på Leyton Orient.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus