*Nettavisen* Sportspill.

I kveld starter HamKam poengfangsten

Lillestrøm 20200707. Hamkams Jo Nymo Matland under 1. divisjonskampen i fotball mellom Lillestrøm og Hamkam på Åråsen stadion tirsdag.

HamKam-back Jo Nymo Matland. Foto: Fredrik Hagen (NTB scanpix)

HamKam står fortsatt uten poeng etter fire kamper i OBOS-ligaen. Vi tror de bryter den trenden i kveld når Ranheim kommer på besøk til Briskeby.

HamKam står uten poeng etter fire runder av årets OBOS-liga, men laget har på ingen måte vært dårlige og rotet bort en 2-0 ledelse i bortekampen mot Jerv i forrige uke. Vi tror de grønne og hvite fra Hamar reiser seg i kveld og tar sine første poeng for sesongen når Ranheim gjester Briskeby.

HamKam - Ranheim H 3,65 (spillestopp 18:55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

OBOS-ligaen. Rundens hovedkamp. Dette er lagenes første møte i seriesammenheng siden 2014. Tung start for HamKam med fire strake tap og null poeng, og særlig smellen sist var nok tung å fordøye da de ledet 2-0 borte mot Jerv og røk 2-3 helt på tampen. Både Pedersen og Solbakken var ute i det oppgjøret, men kan være tilbake her. Dieserud og keeper Ranmark er fortsatt ute.


Ranheim åpnet med tre strake seire over Stjørdals-Blink, Grorud og Åsane før de tapte 1-2 hjemme serieleder Tromsø i toppkampen forrige tirsdag. Har dermed ni poeng etter tre kamper. Erlien var tilbake fra skade sist og kan være aktuell fra start nå. Blakstad var ute sist.


1,75 på Ranheim synes vi er for lavt. Dette er ingen lett bortekamp mot et Kamma-lag som er desperate etter poeng. Vi spiller heller en helfrekk og godt betalt hjemmeseier til 3,65!

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.