Han har kanskje ikke to verdensmesterskap på merittlisten, eller OL-gull som Vittorio Pozzo, men Roberto Mancini er mannen med flest seire på rad som italiensk landslagssjef. Han vant den tiende kampen sin på rad med Italia i november 2019. Dermed slettet han rekorden til den legendariske italienske landslagstreneren, som vant to verdensmesterskap på rad i 1934 og 1938.

Onsdag er det ca 250 millioner kroner i Vikinglotto-potten

Søndag kan Mancini tangere en annen Vittorio Pozzo-rekord. Pozzo ledet Italia til 30 kamper på rad uten tap mellom 1935 og 1939. Mancini kan klare det samme om Italia unngår tap mot Wales søndag.

Vi tror de klarer det.

Italia - Wales (Kampvinner og begge lag scorer) Italia og Nei - 2,25 (spillestopp søndag kl. 17.59. Kampen vises på TV2)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Etter to seiere og imponerende spill hittil i EM, er optimismen tilbake rundt det italienske landslaget.

Det er kanskje ikke så rart.

Under Roberto Mancini har Italia plutselig blitt en ustoppelig seiersmaskin. Da de slo Sveits i den andre gruppespill-kampen ble Italia det første laget som skaffet seg en plass i åttendedelsfinalene, men selv om italienerne er videre i mesterskapet har de ingen planer å slappe av i søndagens kamp.

Onsdag er det ca 250 millioner kroner i Vikinglotto-potten

Ti kamper uten baklengs

Mancini og de italienske spillerne har en rekord innfor rekkevidde, og den har de tenkt å ta.

På de siste 29 landskampene har ikke Italia tapt en eneste gang, og unngår de tap mot Wales søndag vil de tangere rekorden til det legendariske italienske landslaget på 1930-tallet som var ubeseiret i 30 kamper på rad.

Her kan du skrape Flax på nett

Italia er i kjempeform. De har vunnet de ti siste kampene, og har de ikke engang sluppet inn et eneste mål i de ti kampene. Det er en imponerende prestasjon.

Det er heller ikke et kynisk defensivt italiensk lag Mancini har skapt. Italia har scoret 31 mål siden de sist slapp inn et mål.

Laget har den samme offensive tilnærmingen som Mancini viste da han som spiller ledet Sampdoria til Serie A-tittelen for 30 år siden, og til EM-finalen året etter.

Mangler forsvarskjempe

Italia fikk forsvarsspilleren Giorgio Chiellini skadet i den forrige kampen mot Sveits, og han vil ikke bli brukt i kampen mot Wales. Men Mancinis menn vil antakeligvis klare seg greit uten ham. De er tross alt like sterke offensivt som defensivt, men uten Chiellini vil de være svekket bakover.

Her kan du skrape Flax på nett

Wales har scoret i de seks siste kampene, og vi tror de kan skape problemer for Italia i søndagens kamp. Men italienerne har scoret seks mål på de to EM-kampene, og har scoret i elleve landskamper på rad før den siste gruppespill-kampen i EM.

Wales har slitt i kampene mot de beste nasjonene i Europa, og vi tror også at de får trøbbel mot Italia. Wales tapte 0-3 mot Frankrike før EM startet, og de har også gått på tap med to mål mot Belgia og England det siste året. Vi tror Italia vinner denne kampen, og vi tror ikke at Wales klarer å score på dem. Oddsen på at Italia vinner og at Wales ikke klarer å score på dem er 2,25.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset