Foto: Pa Photos/Scanpix

I kveld vinner Liverpool

Et skadeplaget Aston Villa skal bli et nummer for små. Her er dagens oddstips.

Kommersielt

LØRDAG ER DET GULL-LOTTO OG 35 MILLIONER I PREMIE. SPILL HER!

Få tips: Lesernes oddstips mandag

Etter overskudd på oddstipsene både lørdag og søndag er det et langoddsprogram med både ishockey, bandy og en del fotball vi har foran oss, og det skal være gode muligheter for gevinst i dag også. Vi går for en dobbel med to meget sterke hjemmelag.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Liverpool - Aston Villa
Liverpool-manager Roy Hodgson hvilte flere spillere i Europa League-oppgjøret mot Steaua Bucuresti sist torsdag, men de som reiste nedover tok med ett poeng hjem, akkurat hva Liverpool trengte og vi spådde. I Premier League sliter de på bortebane men hjemme på Anfield har de vunnet sine tre siste kamper og står med 4-2-1 totalt. En seier i dag vil ta dem opp på en 8. plass og riktig halvdel av tabellen.

Skademessig ser det ikke veldig bra ut for Liverpool, med Gerrard og Carragher ute. Agger og Spearing er også ute. Torres og flere andre ble hvilt til denne kampen, og vi kan få se et noenlunde likt lag som det som tapte borte mot Tottenham forrige helg.

Det går ikke veien for Houllier og Aston Villa. De tapte prestisjeoppgjøret mot naboen Birmingham City i kvartfinalen i Carling Cup på onsdag, selv om Birmingham skapte lite. I Premier League har de svake 1-1-5 på bortebane hittil, sist røk de 0-2 for Blackburn. Villa har faktisk bare én seier på de 11 siste kampene sine, alle turneringer medregnet. Uvanlig at Villa presterer så svakt. Skader i laget må ta noe av skylden, dessverre ser det slett ikke bra ut nå heller:

Albrighton (blindtarm), Petrov (kne), Weimann (ankel), Beye (ankel), Delph (kne) og Sidwell (akilles) er fortsatt ikke tilgjengelige. Heskey (kne), Reo-Coker og Bannan (lyske) er usikre. Det er også noe usikkerhet rundt Ireland og Agbonlahor, som har vært, eller fortsatt er, syke. Karantene: A. Young. Vi kan få se Carew på topp for Villa i dag, han har ikke akkurat vært noen måltyv for Villa i det siste.

Liverpool og Hodgson trenger alle seire de kan få i Premier League for å begynne å nærme seg de beste. På Anfield er Liverpool gode nok til å slå et skaderammet Aston Villa, som får til lite på bortebane for tiden. 1,45 for H hos Norsk Tipping burde vært minst 1,55, men la gå, dette skal bli en H og vi spiller ren H. Kampen kan også spilles med handicap, oddsen er 2,35 for at Liverpool vinner med to mål eller mer. Det kan godt hende de gjør, men 1-0 eller 2-1 holder jo lenge det også. Objektet må kombineres.

Nå kan du tippe på iPhone

Porto - Vitoria Setubal
Porto orket å vinne 3-1 borte mot Rapid Wien i Europa League på torsdag, selv om de etter all sannsynlighet hadde blitt gruppevinnere uansett, når én runde gjenstår. Kaptein Falcao scoret likegodt hat-trick i snøværet i Østerrike. Hjemme i Portugal er Porto suverene serieledere, det er en luke på fem poeng ned til Benfica før kveldens kamp. Porto har 6-0-0 og målforskjell 20-3 på hjemmebane så langt.

Det gjøres fire endringer i laget i dag, i følge klubbens egen nettside. Pawel Kieszek, Cristian Rodríguez, Rafa og Walter går inn i laget i stedet for Beto, Varela, James Rodriguez og Fernando. Dette er ikke veldig omfattende endringer, de som går ut i dag er ikke fire nøkkelspillere, det er vel bare Fernando og eventuelt Valera som normalt hadde startet. Dette er hele troppen: Helton, Guarín, Belluschi, João Moutinho, Falcao, Cristian Rodríguez, Hulk, Fucile, Rolando, Rafa, Sereno, Walter, Sapunaru, Castro, Ukra, Rúben Micael, Otamendi og Pawel Kieszek.

Vitoria Setubal ligger fjerde sist på tabellen og de har 1-1-4 på bortebane hittil. De har tapt sine tre siste bortekamper og er ute av form med 0-1-3 på sine fire siste kamper uansett bane. Manager Manuel Fernandes sier at denne bortekampen er vanskelig, nærmest umulig, for laget hans. Et uavgjortresultat vil være fantastisk, men Porto har verdensstjerner som Hulk og Falcao i laget, og det er ingen vits å lure seg selv, vi tar poeng kun hvis vi spiller vår beste kamp og Porto samtidig sin dårligste. Eller noe i den dur, sier treneren på klubbens hjemmeside, oversatt med Google Translate.

Innbyrdes oppgjør:

13.12.2009 FC Porto - Vitoria Setubal 2 - 0
26.04.2009 FC Porto - Vitoria Setubal 2 - 0
25.11.2007 FC Porto - Vitoria Setubal 2 - 0
06.04.2007 FC Porto - Vitoria Setubal 5 - 1
14.05.2006 FC Porto - Vitoria Setubal 1 - 0

Dette skal være en H, og som historien viser kommer den trolig i form av 2-0 eller mer. Vi spiller hjemmeseier med to mål eller mer til 1,42 i odds. Denne oddsen er i skrivende stund på linje med mange andre bookmakeres. Vi får en dobbel til 2,06 i odds og setter 100 kroner på denne. Spillefristen er klokken 20.40.

105. Porto - Vitoria Setubal (0-1) 1,42 3,95 3,40
107. Liverpool - Aston Villa 1,45 3,60 5,50

Total odds 2,06

Klikk her for å levere dette spillet.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Sportspill.no on Facebook

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus