*Nettavisen* Sportspill.

Ikke glem 1. divisjon!

Rune Skarsfjord fikk en drømmestart på Hønefoss-karrieren. Foto: Jon Olav Nesvold (NTB scanpix)

Siden alle øyne er vendt mot Brasil, er det gode spillemuligheter på andre områder. Vi har funnet gode objekter i 1. divisjon.

15.06.14 08:01

Sportspills øvrige søndagstips:
Oddstips 1: Solide Sveits starter sterkt
Oddstips 2: Lett start for Frankrike
Tippekupongen: Godt og blandet på tippekupongen
Omtale: Argentina forventer ni poeng

Vi har en veldig spennende dag i vente. På søndagens langoddsprogram skal blant annet Frankrike møte Honduras, og i 1. divisjon er det fest.

HTML EMBED

Dagens oddstips

Tromsdalen - Bærum H
HTML EMBED

Hvis du synes oddsen på singelspillet er for lav, kan dukombinere den med for eksempel Frankrike - Honduras.

Tromsdalen gikk på en skikkelig skrell forrige gang de var til pers, men de møtte et Hønefoss som hadde fått en virkelig vitamininnsprøytning. Det er en kjennsgjerning at de ikke er spesielt gode på bortebane, men gang på gang har vi sett at de hevner bortetap med gode hjemmeseire.

For på eget kunstgress er de nær uslåelige. På seks kamper har de vunnet fire og spilt to uavgjort, noe som sier litt om hvor gode de er i Troms. På bortebane har de imildertid 0-1-6 som statistikk, noe som er mer skremmende lesning.

Bærum liker seg også best hjemme på Sandvika stadion, og har slitt kraftig defensivt på sine utflukter. De startet bortesesongen bra, men etter seieren mot Bryne har de tatt ett poeng på fem bortekamper. De har sluppet inn 17 mål på seks bortekamper, noe som nesten er tre i snitt per kamp.

På hjemmebane har de imidlertid spilt meget flott fotball, og slo Fredrikstad forrige runde. Den kom som en oppfølger til et meget forsmedelig 5-0-tap mot Ranheim. De er også det eneste laget som har tapt mot HamKam i år.

Store kontraster på begge disse lagene i forhold til når de spiller hjemme og borte. I dag er Tromsdalen vertskap, og 1,80 på hjemmeseier er meget bra tatt i betraktning.


HTML EMBED

Dagens langskudd

Strømmen - Hønefoss B
HTML EMBED


Strømmen har tapt fire kamper de fem siste, men har møtt særdeles god motstand. Mot Tromsø, Sandefjord, Nest Sotra og Fredrikstad har de imidlertid tapt uten å score, men de slo tilbake med 4-1 borte mot Bryne for to runder siden.

Det er likevel lett å argumentere for at dagens hjemmelag er av det ustabile slaget. På hjemmebane er statistikken 2-2-2 og de har tapt de to siste på eget gress.

Hønefoss fikk seg en skikkelig opplevelse i forrige kamp mot Tromsdalen. De lekte seg med gjestene og vant fortjent 4-0, men kampen huskes kanskje best for den fryktelige skaden Aleksander Solli pådro seg.

Rune Skarsfjord er nok likevel fornøyd med den innsatsen laget hans la ned for dagen og håper å kunne bygge videre på det i dag. Strømmen er blant lagene nærme nedrykkstreken, og Hønefoss vet det vil begynne å spøke om de tabber seg ut i dag.

Det kommer nok til å ta tid før oddsen tilpasser seg Hønefoss, og var 4-0-kampen forrige runde en smakebit på det som kommer, virker borteseier til 2,95 i odds som et meget godt spill.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag