*Nettavisen* Sportspill.

Ikke glem Sandnes Ulf

Foto: Kent Skibstad/Scanpix

Vi fraråder å stole blindt på Molde på søndagskupongen. Les mer i dagens tippetips.

20.05.12 12:31

Sportspills meny søndag
Oddstips 1: Gutan slår Viking
Oddstips 2: To borteseire i Adeccoen
Trav Sørlandet: Hamre-show i sør

Søndagskupongen består av seks oppgjør fra 10. runde av Tippeligaen og seks oppgjør fra Adeccoligaen. TV-kamp klokken 20.00 på TV 2 er Rosenborg - Odd.

Bonuspotten er oppe i 1.050.000 kroner. Bonuspotten tilfaller en eventuell alenevinner på dagens kupong.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

1. Rosenborg - Odd
Rosenborg sto for rundens skuffelse da de tapte 0-1 hjemme for Hønefoss 16. mai. Det så for enkelt ut, at Hønefoss skulle lykkes med å ligge lavt og ta kontringer på Lerkendal, den samme oppskriften som så mange andre lag har mislykkes med tidligere. Men på onsdag var ikke Rosenborg bedre enn at de pådro seg sesongens første tap. De briljerte ikke borte mot Sandnes Ulf runden før heller, det ble 1-1 der. Rosenborg ligger på 3. plass med 4-4-1 totalt. I dag forventer vi en langt bedre prestasjon enn mot Hønefoss.

Både Borek Dockal og Jim Larsen måtte gi seg underveis mot Hønefoss på onsdag, leser vi på rbk.no. Begge betegnes som usikre i dag. Det samme gjelder Markus Henriksen. Rade Prica og Mohammed-Awal Issah er tilbake etter suspensjon.

Odd står med 3-3-3 etter en noe treg start på sesongen. 2-3-0 på de fem siste inkluderer borteseire mot Stabæk og Hønefoss. På 16. mai ledet Odd 2-0 hjemme mot Sandnes Ulf, og da bør de klare tre poeng, men slik gikk det ikke. Med svakt og uheldig forsvarsspill ble Sandnes Ulf invitert inn i kampen og det endte 2-2. På slutten får Herolind Shala en stygg skade når Sandnes Ulfs keeper møter ham med knottene i ansiktshøyde. Alt i alt en skuffelse for Odd, i en kamp som startet så bra med Børven-scoring etter to minutter.

Herolins Shala er ny på skadelisten, der Lekven, Andersson og Jonassen står fra før. Siste nytt er at Shala likevel kan være aktuell for spill.

Rosenborg ser ut til å kunne stille et noe sterkere lag i dag, spesielt hvis Larsen og Dockal blir klare, og et nytt poengtap på Lerkendal skal unngås for enhver pris. Odd viser gode tendenser, men får det tøft i Trondheim. H i kamp 1.

2. Lillestrøm - Sogndal
Lillestrøm tok sesongens første seier 16. mai. At den skulle komme med 2-1 borte mot Viking var kanskje overraskende, men Lillestrøm har vist tendenser til finspill mellom alle de tapte poengene. Lettelsen er stor på Åråsen, nå er man over nedrykk og kan se oppover på tabellen. De to siste på Åråsen er tapt, for Brann og Strømsgodset. De gule har bare 0-2-2 på eget gress. En hjemmeseier i dag hadde passet aldeles utmerket.

Trener Magnus Haglund maner til samme innsats som mot Viking. Haglund mangler Frode Kippe (f) og Guy Roger Toindouba (m) som begge er suspendert på grunn av tre gule kort, mens Fredrik Gulbrandsen er ute med skade. Ramovic (a) var tilbake mot Viking. Det kreves endringer i startellever.

Sogndal startet sesongen meget sterkt, spesielt på bortebane. Voldsom arbeidsinnsats ga poeng. Nå har imidlertid formen sviktet. 0-3 mot Strømsgodset og 0-5 mot Brann er de to siste borte-resultatene. Mellom disse røk man 1-2 for Viking hjemme i Saftbygda.

Vi har ikke sett dagens tropp fra Sogndal i skrivende stund, men antar at Mecinovic (f), Ness (f), Røed (f), Rudolfsen (a) og Per Egil Flo (a) fortsatt er ute. Listen ser lang ut, men Sogndal kan stille ganske sterkt uten disse.

Sogndal vant 2-0 og 3-0 mot Lillestrøm forrige sesong.

Lillestrøm øyner nok gode sjanser for å legge på til to strake seire, men de må stille uten Kippe og Toindouba. Dette er toneangivende spillere, arbeidsmaskiner og alvorlige fravær i våre øyne. For Sogndal kan det bare gå oppover etter 0-5 sist. HU i kamp 2.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

3. Sandnes Ulf - Molde
Sandnes Ulf viser stor form med 3-2-0 på sine fem siste. De lå under 0-2 borte mot Odd, men kjempet seg inn i kampen og klarte 2-2. 1-1 hjemme mot Rosenborg før det. Det var uforklarlig svakt å ryke ut av cupen for Staal Jørpeland, men ligaen er nok uansett hovedprioritet for opprykkerne fra Sandnes.

Raskaj (m) returnerer fra suspensjon. Holmvik (f) er tilbake etter et benbrudd som har holdt ham på sidelinjen i 10 uker, han fikk et innhopp mot Odd. Westlye (m) sliter med en lyskeskade som holder ham ute til over sommeren . Aksel Berget Skjølsvik var usikker sist, men spilte og scoret på straffe. I dag møter han gamle lagkamerater.

Molde tapte borte mot Haugesund, Viking og Sogndal, men tok sine første borte-poeng da Stabæk ble slått 5-0 på Nadderud. Denne ene borteseieren er ikke nok til å friskmelde Molde som bortelag, men formen forøvrig er god, med trygg 2-0 hjemme seier mot Fredrikstad 16. mai og 2-1 hjemme mot Aalesund før det. Ellers har det skapt uroligheter i klubben at trener Solskjær fløy over til Birmingham og tok en prat med Aston Villa nylig. Nå frykter fans og investorer at gullgutten skal forsvinne til en bedre betalt og mer spennende jobb, selv om det ikke ble noe mer av Villa-affæren. Solskjær er trener for Molde, men usikkerheten rundt hans fremtid i klubben er neppe gunstig og Røkke, som har vært meget gavmild mot klubben, takket for seg.

Stenslid (f) og Ekpo (m) står på skadelisten og er trolig ute til over sommeren.

Begge lag viser fin form, og dette tror vi blir jevnt. Molde viser ikke den tryggheten og klassen på bortebane vi trodde de hadde inne etter fjoråret, og Sandnes Ulf er slett ikke sjanseløse. Skjølsvik er en opplagt målscorer for hjemmelaget. HUB i kamp 3.

4. Stabæk - Haugesund
Vi synes skikkelig synd på Stabæk for tiden. Etter 0-0 mot Aalesund i premieren har det blitt syv strake tap og klubben er klar jumbo med 3-22 i målforskjell. 16. mai ble kampen mot Vålerenga utsatt grunnet Gromstads tragiske bortgang. Det er mye sorg på Nadderud for tiden, og det kan bli blytungt for trener Belsvik og de blå gutta bare å entre banen i dag. Eller det kan gi seg utslag i topp innsats og årsbeste, man vet aldri. Det hersker en spesiell stemning, det er hvertfall sikkert, og det blir holdt minnemarkering til ære for Stabæks nummer 16 rett før avspark.

Andersen Aase (a) er trolig ute.

Haugesund med Djurdjic i spissen leverte atter en god hjemmekamp da Aalesund ble slått 4-2 den 16. mai. Det tok Djurdjic 45 minutter å gjøre hat-trick, og da Enge Haukås satt 4-0 litt ut i 2. omgang på en nydelig Søderlund-pasning var det kjørt for AaFK, som bare klarte å pynte på tapssifrene. Det offensive spillet til Haugesund fungerer meget godt. Haugesund har ikke tapt siden serieåpningen borte mot Vålerenga, der de godt kunne fått med seg poeng. 4-4-1 totalt gir 4. plass på tabellen, a poeng med Rosenborg.

I midtuken kom Haukås inn på midten for Andreassen, ellers var det ingen endringer. Mæland (m) og Pozniak (f) er stadig ute.

Det blir en en spesiell kamp på Nadderud, der atmosfæren ganske sikkert vil prege begge lag og alle på tribunen. Dette gir en viss x-faktor når det kommer til å tippe utfallet. Haugesund-trener Grindhaug sier han gruer seg og tror det blir forferdelig tøft å komme til Nadderud. Vi heller likevel mot borteseieren, for Haugesund har vist så mye mer enn Stabæk og har spillere som skaper massevis av sjanser og bøtter inn mål. Nå også på bortebane. UB i kamp 4.

5. Tromsø - Viking
Tromsø skuffer ikke. Med 4-1-0 på Alfheim og og 0-2-2 på bortebane, er klubben akkurat der de pleier å være: i toppen grunnet god poengfangst hjemme. De to siste kampene bare fortsterker inntrykket av TIL typisk hjemmelag. Vålerenga blir utspilt og slått 3-1 i nord før man fortjent taper 0-2 i Drammen 16. mai. Samtidig skal det sies at Tromsø spilte uavgjort borte mot Odd og uavgjort hjemme mot Hønefoss før dette.

Ahamed (a) skal være på vei tilbake, men var ikke med til Drammen på onsdag. Bendiksen (m) var også ute. Kara (m) er suspendert.

Viking overrasket med 2-1 seier i Sogndal før de overrasket omtrent like mye ved å tape 1-2 hjemme mot Lillestrøm 16. mai. Til tross for stort press klarte man ikke score mer enn ett mål. Det blir liksom aldri skikkelig sving på sakene, og Viking ligger rundt midten med 3-2-4 på de ni første.

Det var ingen nye skader hos Viking i midtuken, de stilte samme lag mot Lillestrøm som mot Sogndal. Her var ungguttene Kristoffer Haugen og Eirik Jakobsen igjen å se på benken, samt at Bjørn Andersson også var tilbake på benken. Bjørdal (f), Cardozo (a) og Ingelsten (a) var ikke å se sist og står trolig over igjen. Gyan (m) og Nevland (a) er også ute.

Etter det Tromsø-trener Høgmo betegnet som en dårlig dag på jobben i Drammen, vil ingenting overraske mindre enn at Tromsø slår tilbake med bedre prestasjoner og 3 poeng på hjemmebane i dag. Viking mangler ett eller annet, uten at vi klarer å se akkurat hva, og taper normalt med ett eller to mål her. H i kamp 5.

6. Aalesund - Brann
Rekdals menn havnet under 0-4 tidlig i 2. omgang i Haugesund 16. mai. Forsvarsrekka syntes tydeligvis det ikke var så viktig å passe på Haugesunds Djurdjic. Slik så det hvertfall ut. Stewart og Arnefjord fikk etterhvert redusert til 2-4, men tap ble det, det tredje på rad på bortebane, og AaFK ligger som nummer 12. Hittil har de tatt nesten alle sine poeng hjemme, de står med 2-2-0 på Color Line stadion. For en uke siden tapte Strømsgodset 1-3 her.

Ser vi på startoppstillingen til Rekdal den 16. mai, ser vi at Arnefjord erstattet Jalasto i det defensive, mens Stewart og Orry Larsen startet på topp til fordel for Post og Sylling Olsen. James (a) Sellin (a) Nymo Matland (f) og Carlsen (m) sto over, og trolig er det bare Carlsen som eventuelt rekker dagens kamp.

Brann har vist seg fra en langt bedre side i mai. 0-0 mot Viking var riktignok ikke noen stor kamp, men så ble det 4-3-seier på Åråsen og på onsdag 5-0 nedsabling av Sogndal i Bergen. Målene ble scoret av Bentley, Mjelde, Ojo, Barmen og Askar, og dette illustrerer bredden i Branns offensiv. Det har dessuten hjulpet bra at Markus Jonsson er tilbake fra skade.

Nordkvelle og Jonsson er tilbake. På skadelisten finner vi Leciejewski (k) og Mohus (k), så Brann er avhengige av at den unge tredjekeeperen Øvretveit gjør jobben og holder seg skadefri. Demir (f) og Sokolowski (m) var ute sist og vi kjenner ikke status på disse.

Dette blir tøft og derby-preget, vil vi tror. Aalesund er nesten nødt til å heve seg etter at de ble tidvis rundspilt i Haugesund. På hjemmebane spiller de alltid tryggere og med mer selvtillit. Flyr Brann for høyt etter 5-0 mot Sogndal? Ja, det er mulig, men de ser sterke ut for tiden, med Bentley, Mjelde, Ojo og Askar på topp, Barmen og Austin på midtbanen. Likevel tror vi mest på hjemmelaget. H i kamp 6.

7. Alta - Sarpsborg 08
Herfra og ned er oppgjørene hentet fra Adeccoligaen. Sarpsborg tar den lange turen opp til Finnmarkshallen. Her har Alta tradisjonelt vært meget sterke, men i år har de bare slått Hødd her oppe, mens det har blitt 0-1 for Mjøndalen, 3-3 mot Bærum og 1-3 for Ull/Kisa. Alta ser klart svekket ut, men klarte 1-1 borte mot Tromsdalen og har, hvis vi skal vri det til noe positivt, bare ett tap på sine siste fem. Dagens motstander er uansett av høyere kvalitet. Alta står med 1-3-3 totalt og ligger på nedrykk.

Trener Rune Berger ga Trond Fredrik Ludvigsen sjansen på kanten forrige runde, til fordel for Jacob Nilsson. Gauseth (m), Erlandsen (f) og Ngom (a) var ute og er trolig ute igjen.

Sarpsborg 08 har funnet formen og meldt seg på i oprykkskampen. 4-2-1 totalt gir 4. plass, og med seier i dag er tabelltopp mulig, avhengig av Starts, Ull/Kisas og Glimts resultater. Den sterke 2-0-seieren i Strømmen ble fulgt opp med 3-1 hjemme mot Mjøndalen 16. mai. Sarpsborg vant også den småvanskelige bortekampen på Notodden i slutten av april. Dette ser bra ut.

Klubben melder at Tobias Henanger, Mathias Engebretsen og Michael Røn blir igjen i Sarpsborg sammen med Glenn Roberts som er skadet. Dette er troppen:

Björnsson, Larsen, Berge, Heieren Hansen, Ødegaard, Baigorri, Jusufi, Jørgensen, Breive, Ihugba, Jonvik, Solberg, M. Elyounoussi, Wiig, Hoås, Divanovic, Giæver.

Alta har 1-0, 3-0 og 4-4 mot Sarpsborg i Finnmarkshallen, i sesongene 2008, 2009 og 2010.

Alta har ikke den samme kvaliteten vi husker dem for fra tidligere sesonger, og med den sterke troppen som kommer opp fra Sarpsborg i dag, ligger det an til borteseier. B i kamp 7.

8. Bærum - HamKam
Bærum har spilt fem kamper, der høydepunktene var 3-3- mot Glimt og 3-3 mot Alta i de to første. Siden har det blitt tap for Ull/Kisa, Tromsdalen og Bryne. Dette gir bunnplassering på tabellen og det synes ganske åpenbart at Bærums defensiv har et problem med Adecco-nivået.

Terje Sanne og Marius Lundemo var begge suspenderte for røde kort 16. mai. Her er Sanne suspendert igjen, mens Lundemo er tilbake etter to kampers utestengelse. Thomas Finstad er stadig ute.

HamKam spilte 0-0 hjemme mot Glimt 16. mai, i en kamp ingen av lagene våget spesielt mye. HamKam skuffet oss litt der, men kanskje er ett poeng mot Glimt godt nok for dem. Formen er stadig bedre, for etter tre strake tap har det blitt 2-2-0 på de fire siste. Kongsvinger og Notodden er slått, mens man har nøyd seg med 1-1 mot Ranheim og 0-0 mot Glimt.

Lie (f) sliter med skade, mens kollega Hagen (f) var tilbake sist, på benken. Rønningen (k) var også tilbake på benken mens Ekeberg Schjerve (k) ikke er aktuell ennå. Det er Gary Hogan som har stått i mål den siste tiden. Asani (f) er tilbake for fullt.

HamKam er et bedre lag enn Bærum, noe vi tror de viser ved å score flest mål på Sandvika stadion. Går det som det pleier, vil kampen inneholde mellom tre og seks scoringer. B i kamp 8.

9. Hødd - Bryne
Gutta fra Ulsteinvik har ikke fått det til denne sesongen. Bortsett fra 2-1 hjemme mot Glimt har det blitt tap, og at man nå har røket 0-5, 1-2 og 1-3 for henholdsvis Alta, Mjøndalen og Ull/Kisa, er direkte svakt. Uflaks at man får to straffer imot sist mot Ull/Kisa, men sånn er fotballen og dette er lag man skal ta poeng mot for å overleve i denne ligaen. I dag bør det bli poeng, ellers begynner det å se mørkt ut.

Troppen har vært preget av sykdom den siste tiden. Erik Sandal, Kazeem Ahmed og Michael Karlsen sto over forrige helg, mens Sivert Nilsen, Ruben Brandal, Pål André Helland og Thomas Lid Kleppe var småsyke 16. mai. I dag bør mange av disse være friske igjen, men akkurat hvem som spiller fra start, vil ikke trener Lars Arne Nilsen røpe. Til Vikebladet sier han imidlertid at Victor Grodås og Michael Karlsen ganske sikkert er ute, mens "elles ser det som at dei andre i stallen er tilgjengelege". Nilsen gjorde fem endringer i startellever sist, og vi kan forvente flere endringer til dagens nøkkelkamp.

Bryne har som vanlig variert like mye som ambisjonene er høye. 2-2-3 på de syv første og to poeng ned til nedrykk er under forventing, men det ble en opptur forrige runde med 3-1 hjemme mot Bærum. Brynes andre seier bare, den første kom hjemme mot Strømmen i premieren. Bortekampene har gitt tap på Notodden og i Bodø, 1-1 i Mjøndalen.

Braathen, Eide Møster og Nyborg er langtidsskadde, Romslo nærmer seg retur, mens Ertzeid og Stenersen var tilbake 16. mai. Herrem var også tilbake og startet på topp sammen med Helle, og Herrem scoret etter to minutter.

Her har vi to lag som sliter med uttelling og spill, to lag som begge trenger seieren og antageligvis går for seier. Bryne har sett minst dårlige ut, men surrer det ofte til på bortebane. Hødd har vært langt under pari, men kan muligens heve seg med spillere tilbake fra sykdom og eventuelt en ny formasjon. Disse lagene er så ujevne at vi anser sjansene for en jevnspilt kamp som ganske liten. HB i kamp 9.

10. Mjøndalen - Start
Mjøndalen vaker over nedrykksstreken etter 2-1-3 på de seks første. De har en hjemmekamp mot Bærum til gode, som bør kunne gi poeng når den en gang spilles. Ellers har det blitt 1-1 mot Bryne og 2-1 mot Hødd i de to hjemmekampene man har fått avviklet. Bruntrøyene holder nå hus på sin nye Mjøndalen Stadion, og det blir nok godt å komme hjem hit etter at man var et godt stykke unna poeng i Sarpsborg og røk 1-3 der 16. mai.

Bernstein (f) er suspendert for rødt kort forrige runde. Adrian Paul (a) sto over med strekk sist, mens Kortgaard Ingebretsen (m) ble kvitt en liten skade og spilte. Han sier i et intervju at kroppen kjennes bra og at han er klar for nye oppgaver.

Start knuste 10 mann fra Notodden 7-0 forrige runde og mener definitivt alvor med opprykksplanene. Dette kom etter sterke seire mot Kongsvinger og Strømmen, og nå topper Start tabellen med 4-3-0 totalt.

Trener Mons Ivar Mjelde stilte sin mer eller mindre faste ellever mot Notodden, og kan stille sterkt igjen. Ungguttene Tveit og Tronstad er med denne gangen også, etter innhopp mot Notodden. Hoff er ute. Dette er troppen:

Lund Hansen, Valderhaug, Andersen, Madsen, Oladapo, Søgård, Asante, Owello, Tveit, Kristjansson, Vilhjalmsson, Tronstad, Mathisen, Vikstøl, Nouri, Aas.

Mjøndalen er ubeseirede hjemme, men her får de det tøft. Når Start stiller sin sterkeste ellever er det få eller ingen i Adeccoligaen som slår dem. Det blir neppe 7-0 på Mjøndalen, men 1-0 skal være innen rekkevidde og det er nok for Start. B i kamp 10.

11. Notodden - Strømmen
Notodden har funnet tilbake til sine tendenser som typisk hjemmelag. Den sesongen de misset opprykket til Asker (2010) vant de nesten alt hjemme, men sleit borte. I Adeccoligaen har de foreløpig 0-0-4 på bortebane, mens hjemmekampene har gitt 3-0 over Bryne, 3-0 over Sandefjord og tap 0-1 for Sarpsborg. Å gå fra 3-0 hjemme mot Sandefjord til 0-7 borte mot Start, sier litt om hvor viktig Notodden Stadion er for de blå.

Det er Anders Larsen som vokter NFK-buret, han ble løsningen på keeper-krisen som oppsto da Bjerke (k), Marques (k) og Semb (k) alle var ute. Nå er Semb tilbake, men Larsen får ganske sikkert tillit igjen. Ellers skriver klubben på sin nettside: Nuno Marques, Christian Bjerke, Bardh Shala, Klas Tømmer Ufs er alle fortsatt ute med skader og sykdom, mens og Andreas Granerud (m) er ute med karantene. Veldig positivt at Paal Christian Alsaker er tilbake i troppen etter skade for første gang denne sesongen og vi ønsker han velkommen tilbake. Dette er troppen:

Larsen, Semb, Amundsen, Jenssen Lien, Jahr, Helgerud, Sande, Velta, Alsaker, Aksens, Lundeberg Enger, Holmen, Kleven, Dale, Skogen, Nynes.

Strømmen har 3-1-3 totalt og man ser at det er ganske stor kapasitet i laget. Det er ikke alltid det gir seg utslag i poeng, men på onsdag ble det 1-0 hjemme mot Kongsvinger. En fin seier der Stamsø Møller ga Strømmen ledelsen på straffe etter 20 minutter, og derfra rodde man seieren i land. Det krever disiplin. Andre høydepunkt er 4-2 mot Hødd, der man dominerte stort, og 3-2 borte over HamKam, der avgjørelsen også kom på straffespark.

Bjørnevik (f) og van den Burgt (m) var ikke med sist og er trolig ute igjen.

Vi tror hjemmelaget kan klare å slå tilbake etter stortapet forrige runde. H skal med, men vi ser også at Strømmen bare har 24 prosent på folkerekka i skrivende stund. Det frister derfor å gardere for en liten overraskelse her, da Strømmen kan være veldig gode når alt klaffer. HB i kamp 11.

12. Ranheim - Kongsvinger
Ranheim åpnet med tre strake seire, før det ble tre uavgjorte på rad. 16. mai tapte de for første gang, 0-3 borte mot Sandefjord. Formpilen peker utvilsomt nedover, samtidig som trønderne har møtt mange gode lag den siste tiden. Mot Sandefjord hadde de nesten ikke noe spill og kun tre avslutninger på mål. Nå gjelder det å komme tilbake på vinnersporet fortest mulig.

Ingen nye skader hos hjemmelaget. Bare langtidsskadde Kråkmo er ute. Dessuten er Gjermund Åsen meldt skadefri og klar fra start.

Tom Nordlies Kongsvinger har gått fra tre strake seire til fire strake tap. 16. mai tapte de 0-1 igjen, denne gangen på Strømmen. Spillemessig har Kongsvinger hengt godt med, men de setter ikke sjansene sine. Sportslig motgang har kommet samtidig med at skadelisten er relativt lang, uten at det skal være noen unnskyldning, sier Nordlie.

Nordlie varlser endring etter fire kamper uten scoringer. Spillere ute med skade, eller som er småskadet og derfor helst bør hviles, skal være Solum (a) med benbrudd, Hamzic (f), Ryen (f), Shindika (m), Larsen (m) og Wigum (f) og et par andre mindre brukte spillere.

Ranheim har et sterkt lag, men de ser ikke like skarpe ut nå som i de første rundene. Kongsvinger trøbler med fravær og har muligens sviktende tro på at de kan lykkes, men det kan snu når som helst. Vi heller mot hjemmeseier, men tør ikke utelukke at Kongsvinger hever seg. HU i kamp 12.

Klikk her for å levere vår 96-rekker

Klikk her for å levere vår 432-rekker

Her kan du levere det store systemet til redusert pris via TippSt@tion, et program som reduserer prisen uten å redusere vinnersjansene like mye.

96-rekker:

HTML EMBED
Tipping Søndag, frist: 20.05.2012 17:55
1. Rosenborg - Odd H
2. Lillestrøm - Sogndal H U
3. Sandnes Ulf - Molde H U B
4. Stabæk - Haugesund U B
5. Tromsø - Viking H
6. Aalesund - Brann H
7. Alta - Sarpsborg 08 B
8. Bærum - HamKam B
9. Hødd - Bryne H B
10. Mjøndalen - Start B
11. Notodden - Strømmen H B
12. Ranheim - Kongsvinger H U

-

432-rekker:

HTML EMBED
Tipping Søndag, frist: 20.05.2012 17:55
1. Rosenborg - Odd H
2. Lillestrøm - Sogndal H U
3. Sandnes Ulf - Molde H U B
4. Stabæk - Haugesund U B
5. Tromsø - Viking H
6. Aalesund - Brann H U B
7. Alta - Sarpsborg 08 B
8. Bærum - HamKam B
9. Hødd - Bryne H U B
10. Mjøndalen - Start B
11. Notodden - Strømmen H B
12. Ranheim - Kongsvinger H U

-

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag