Gå til sidens hovedinnhold

Ikke undervurder Granada

Den lille klubben i Primera Division har overrasket før.

Sportspills meny mandag
Oddsregnskap: Pluss på oddstipsene sist uke
V5 Drammen: Ny mandagsbanker fra Gunnar
V65 Halmstad: Lillebror ypper seg

Langoddsen byr på fotball fra Primera Division, Ligue 2, gresk superliga og portugisisk liga. Vi finner også objekter fra herrenes håndball-VM.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
249. SC Beira-Mar - Estoril Praia U 2,80

Portugisisk Primeira. Beira Mar spilte avgjort igjen da de åpnet året med 1-1 borte mot Maritimo. På hjemmebane har de 1-4-1 totalt og alle ett-poengerne holder dem et stykke ned på tabellen. Estoril har hatt et tøft program med bortekamp mot Braga i den siste før jul og hjemmekamp mot Benfica sist helg, og de tapte begge. Sjansene skal være bedre i dag, men med 1-2-3 på tur har Estoril vist at de trives best hjemme, og kanskje er ett poeng det beste de kan få til. Mye peker i retning av uavgjort og vi skyter langt etter U til 2,80.

Dagens avslag
Vi finner ikke grunnlag for noe avslag på dagens lille meny.

Dagens spill
Det er en noe mager mandag, og vi har hatt god tid til å vurdere hvert enkelt objekt. Getafe er ikke vårt favorittlag i Spania, vi gikk mot dem forrige mandag og vant på det. I kveld har Norsk Tipping gjort dem til ganske store favoritter mot enda et lag vi tror de får problemer med.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

243. Getafe - Granada
Primera Division. Getafe, den lunefulle klubben fra utkanten av Madrid, er inne i en periode der lite fungerer. Det er ikke veldig lenge siden de slo Valladolid, Espanyol og Malaga etter tur, men så fulgte uavgjort mot Sociedad og Osasuna, og nå har de tapt 2-4 for Valencia og 1-3 for Rayo Vallecano i de to siste, begge på bortebane. Nå bør de slå tilbake med en hjemmeseier, men formen er så som så og 4-1-3 hjemme det samme. Real Betis, Levante og Barcelona har vunnet her på Alfonso Pérez.

Ángel Lafita er ute i rundt en måned med en kneskade, han er normalt høyre ving. I tillegg er Michel (m) suspendert. Andre fravær er M. Torres (m), Lacen (m), Mane (f), Barrada (m) og Pedro Leon (m). Slik kan hjemmelaget starte:

Moya - Valera, Lopo, Abraham, Alexis - X. Torres, Rodriguez - Castro, Sarabia, Gavilan - Alvaro

Det er jevnt i bunnen av La Liga for tiden. Granada er beste lag av de tre på nedrykk, men har bare ett poeng opp til Mallorca, og to til Espanyol og Celta Vigo. Formen er ikke spesielt god, Granada har bare vunnet to av sine ti siste. Seirene er kommet borte mot Real Betis og Osasuna, begge kom overraskende og meg sifrene 2-1. Granada har også vunnet borte mot Mallorca og har 3-0-6 borte totalt, ikke så ille. Dessverre er de svakere på hjemmebane, så det kan bli avgjørende at de fortsetter å overraske borte i ny og ne.

Inigo Lopez (f) er suspendert. Fraværslisten utgjøres av Benitez (m), El Arabi (a) og Machis (a). Tono (k) er muligens tilbake. Mikel Rico Moreno (m) er ikke suspendert til tross for rødt kort sist. Slik starter antagelig bortelaget:

Roberto - Siqueira, Mainz, Gomez, Nyom - M. Rico, Iriney - Jaime, Brahimi, Torje - Ighalo

Det er tett mellom de dårlige dagene på jobben for Getafe, og det er ikke godt å se hvorfor de skal stå som 1,70-favoritter i kveld. De møter et lag som ligger lavt på tabellen, men som har overrasket tre ganger på bortebane allerede. Getafe er så opp og ned at 3,95 på Granada er dagens spill. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 19.55.

243. Getafe - Granada 1,70 3,25 3,95

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Kommentarer til denne saken