Tallene viser at Belgia har spilt syv ganger på hjemmebane mot Wales siden 1949, og de har aldri tapt.

Slik får man 3,15 i odds på Belgia-seier mot Østerrike

Fasiten viser fire seire og tre uavgjorte. Det er bare halvannet år siden lagene møttes i Leuven i VM-kvalifiseringen. Den kampen vant Belgia 3-1, og vi tror vertene tar en ny seier torsdag.

Belgia - Wales

Odds: Belgia vinner og det scores over 3,5 mål i kampen - 3,15 i odds

Kampstart torsdag 22. september klokken 20.45

Spillestopp kl 20.44

King Baudouin Stadium

Slik ser du kampen:

Den vises på TV2 Sport Premium 2 Skaff deg tilgang her

Se Belgia mot Wales på TV2 Play med Allente. Skaff deg tilgang her!

Vi tror at Belgia vinner og at det scores over 3,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 3,15 i odds

Begge lagene trenger tre poeng i torsdagens kamp: Belgia for å holde liv i håpet om å ta seg til Nations League-finalen, og Wales for å unngå nedrykk til nivå to i Nations League.

Nederland topper gruppen med ti poeng, mens Roberto Martinez og Belgia innehar andreplassen, tre poeng bak Nederland og tre poeng foran Polen. Wales ligger helt på bunn med ett usselt poeng så langt.

Vi tror de står med bare ett poeng også etter torsdagens kamp.

Wales blir i så fall ikke det første laget som reist tomhendt hjem fra Belgia. Det belgiske landslaget har nemlig en oppsiktsvekkende god hjemmestatistikk. De har kun tapt én av de siste 43 kampene på eget gress. Det eneste laget som har klart å slå dem er nabolandet Nederland. De vant 4-1 i juni.

Svekket Wales-lag

Wales' landslagssjef Robert Page, som nylig signerte en ny fireårskontrakt, tok waliserne til VM i Qatar etter å ha vunnet mot Ukraina i playoff-finalen. Det gjør antakeligvis at han tilgis for ikke å prioritere Nations League denne gangen.

48-åringen har en rekke spillere ute med skader før matchen mot Belgia. Midtbanespilleren Joe Allen er ute med en muskelskade og venstreback Ben Davies er også på skadelisten. Den kreative midtbaneduoen Aaron Ramsey og Harry Wilson er heller ikke tilgjengelig, og det gjelder også keeper Adam Davies.

Med så mange sentrale spillere på sidelinjen, tror vi at Wales vil få problemer mot Belgia. Formen til waliserne er heller ikke noe å skryte av. De står uten seier i de tre siste kampene.

Belgia, som kun har tapt én av de siste åtte matchene, har en haug med offensive stjernespillere som skal være i stand til å score flere mål mot et svekket walisisk lag.

Belgia er laget som har scoret flest mål i Nations Leagues korte historie. De har scoret 37 mål, hvorav ni av dem har kommet i 2022. Samtidig har de sluppet inn seks mål på de fire første kampene. Belgia har scoret tre mål eller flere i tre av de fire siste kampene på eget gress, og statistikken gjør at vi forventer en underholdende kamp torsdag.

Til tross for mager poengfangst, har Wales scoret i alle de fire første kampene i Nations League. Det er i så måte interessant å se at Belgia har sluppet inn mål i alle de tre siste hjemmekampene, blant annet mot Estland. Vi tror på en målrik kamp i Brussel torsdag.

Vi tror at Belgia vinner og at det scores over 3,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 3,15 i odds